Empanadas Trafasie

Home Recepten
Empanadas Trafasie
Afbeelding van Empanadas Trafasie

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Vulling:

  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de ui (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het gehakt hieraan toe en bak het al omscheppend in ca. 4 minuten rul en bruin. Bami Trafasie en Trassie Trafasie toevoegen en omscheppen.
  • STAP 2: Voeg de Mexicaanse roerbakmix en Madam Jeanette peper toe, omscheppen en bak 5 minuten, met deksel op de pan, mee.
  • STAP 3: Voeg de kidneybonen (uitgelekt), mais (uitgelekt) en de gezeefde tomaten passata toe en omscheppend enkele minuten bakken; voeg Faja Lobi Gekruide Ketjap toe, omscheppen en laten afkoelen.

2. Bladerdeeg:

  • STAP 5: 1 eetlepel vulling in het midden van elk bladerdeeg doen, half omvouwen, randen platdrukken en om en om dichtvouwen. Kluts de eieren en bestrijk de empanadas ermee.

3. Oven:

  • STAP 6: De empanadasin een voorverwarmde oven 25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Hapjes en Kookvideo's.

Serveertip: Spice it met Roti Sambal Trafasie.

Variatietip: Varieer kipgehakt met rundergehakt.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Dashney 20 april 2021 08:37
5/5
Jullie maken de leukste combinaties. Empanadas smaakte erg fijn van structuur super combination
Esino 21 maart 2021 09:38
5/5
Empanadas Trafasie: 10+
Paul 27 juli 2021 08:44
5/5
Een ZWAAR COMPLIMENT voor dit bedrijf! Butter Chicken Curry was zoooooooooooo mega mega lekkur!!!! 😋😎😋😎😋😎😋😎
Fu 27 juli 2021 08:06
5/5
Getest meerdere recepten en het klopte zo goed als. Lekker je eigen touch aan geven
Aswati 26 juli 2021 07:59
5/5
Hindoestaans-Chinese-Javaanse roots. Als ras echte kan ik deze website en kookboek aanraden aan iedereen als je surinaams wilt eten zoals mijn oma's het vroeger leerde van hun moeders en oma 's. Ik support dit bedrijf ❤️❤️❤️❤️❤️ ...
10 sterren 26 juli 2021 07:04
5/5
Verre van slecht, sterker nog, heel goed. Echt gewoon een zeer mooi kookboek zonder poespas en werkende recepten, niet een zakkenvuller die het uitbrengt voor commercieel gewin.
Bassie 25 juli 2021 12:13
5/5
Jullie pastei is echt een smaaksensatie
Yves 25 juli 2021 10:59
5/5
Voor het eerst met jullie producten gekookt nadat ik jullie surprisebox cadeau had gekregen met het kookboek erin: wauw wauw wauw 😍
Tink 25 juli 2021 10:52
5/5
Een uitmuntend culinaire toevoeging aan de kookboeken in Nederland.
Eddy 23 juli 2021 08:24
5/5
Ohohoh deze loempia's mensen wajoo wajoo. Kookte voorheen nooit, maar jullie producten zijn zo makkelijk en ook makkelijk te maken in normale portie als je in je eentje bent 🏆🎁
Karishma 23 juli 2021 08:18
5/5
Ontzettend fijn boek met recepten zoals ze ook echt proeven in su
Karima 22 juli 2021 09:59
5/5
10 sterren
Neef 22 juli 2021 08:14
5/5
Mang mang mang die loempia's hou op met me jullie killen hem iedere keer, ga ze snel maken. Graag nieuwe recepten blivjen sturen 🤑🌏
Ursula 21 juli 2021 12:39
5/5
5/5 sterren. Gewoon goed, gewoon lekker, gewoon met makkelijke recepten te maken. 💪🙋🙆
Inez 21 juli 2021 08:14
5/5
Van de 10 geef ik het een 9. Volgende keer mag er een mooiere verhaallijn door het boek heen van jullie als bedrijf
Geralda 20 juli 2021 11:29
5/5
Garnalen met faja lobi gaan we vanavond eten, nu al zin in zo geweldig lekker ketjap garnalen met de nasi trafasie en sate met pinda sambel 🤗😚
Levi 20 juli 2021 09:21
5/5
5 STARS BABY
Silf 19 juli 2021 09:42
5/5
Wat een voortreffelijke website! Kook al circa 8 jaar met faja lobi maar nooit de website bezocht haha! Maakte eigenlijk altijd mijn eigen creaties (dat doet jullie product met mij), maar al deze recepten man o man o man dit gaan weer 8 mooie jaren worden hihi 🤗😋 ...
Dyna 19 juli 2021 08:14
5/5
Een boek die een 10 verdiend. Tip voor de volgende keer: Meer van die gouden koordjes erin, jullie hebben er nu 1, waardoor ik 1 recept kan bewaren. Maar met dit verrukkelijke kookboek blijf je bladeren en wil je ook die bewaren, waardoor je gaat vouwen en het een lelijk boekje wordt. Minimaal 5 zou super zijn. Puur feedback voor deel 6 hoor, voor de rest niks negatiefs en zeker gewoon 5 sterren aangeklikt. ...
Geraldo 18 juli 2021 12:24
5/5
De beste pastei is van faja lobi, dit recept is top. Misschien ga ik ze zelf wel verkopen kant-en-klaar hahaha 🤣
Uiltje 16 juli 2021 08:57
5/5
Heerlijke recepten gegoten met heerlijke producten. Van onze familie zeker 5 sterren van de 5.
Pelé 15 juli 2021 15:56
5/5
Jullie bami en nasi zo sweet! Eet te vaak hetzelfde maar doe telkens net wat anders, kan echt alleen zo goed met jullie producten he wauw! Raad jullie overal deze top recepten en producten a an ❤️ ...
Emma 15 juli 2021 08:59
5/5
Vreselijk goed hahahaha echt toppie mensen
Donk 14 juli 2021 11:31
5/5
Ik zou jullie bij iedereen aanraden en daar is geen woord over gelogen! Eet altijd zo super met jullie 😎
Fox 14 juli 2021 08:35
5/5
Echt woar mensen hier word je toch gelukkig van
Harold 13 juli 2021 09:23
5/5
Kennis gemaakt met jullie circa 22 jaar geleden op een markt waar een dame zo lekker kookte dat het hele plein geurde. Ik zag toen potjes staan met de etiket helemaal vies door het gebruik, maar mijn viel de merknaam direct op. Daarna in een piepklein tokotje in de bijlmer gekocht waar ik tot de dag van vandaag kom en jullie producten en recepten in de jaren heb zien groeien, ga zo door. ❤️ ...
Liza Yvonne Kramer 12 juli 2021 15:04
5/5
Ik maak het Surinaamse recepten van mijn ouders en ik vind het Surinaamse recepten altijd zo lekker nummer 1 en overal recepten van Azie.
Simone 12 juli 2021 11:27
5/5
Roti vega was verrukkelijk, zo ook jullie andere vega recepten. Fijn dat hier rekening mee gehouden wordt! 🍀
Reginald 12 juli 2021 09:02
5/5
Gekookt en geproefd alles was el perfecto met een toppie kookboek
Dinez 11 juli 2021 13:13
5/5
Beoordeling van 5 sterren voor de website, producten en presentatie.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Empanadas Trafasie

1. Vulling:

  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de ui (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het gehakt hieraan toe en bak het al omscheppend in ca. 4 minuten rul en bruin. Bami Trafasie en Trassie Trafasie toevoegen en omscheppen.
  • STAP 2: Voeg de Mexicaanse roerbakmix en Madam Jeanette peper toe, omscheppen en bak 5 minuten, met deksel op de pan, mee.
  • STAP 3: Voeg de kidneybonen (uitgelekt), mais (uitgelekt) en de gezeefde tomaten passata toe en omscheppend enkele minuten bakken; voeg Faja Lobi Gekruide Ketjap toe, omscheppen en laten afkoelen.

2. Bladerdeeg: 

  • STAP 5: 1 eetlepel vulling in het midden van elk bladerdeeg doen, half omvouwen, randen platdrukken en om en om dichtvouwen. Kluts de eieren en bestrijk de empanadas ermee.

3. Oven: 

  • STAP 6: De empanadas in een voorverwarmde oven 25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.
Ingrediënten
- 2 el zonnebloemolie - 1 ui - 4 teentjes knoflook - 300 gr kipgehakt - 3 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1 zak (400 gr) Mexicaanse roerbakmix - plakje Madam Jeanette peper - 1 blik (400 gr) kidneybonen - 1 blik (300 gr) crispy maïs - 175 ml gezeefde tomaten passata - 1 pak (á 450 gram) bladerdeeg (roomboter, diepvries) - 2 eieren - 2 tl Faja Lobi Gekruide Ketjap - Faja Lobi Roti Sambal Trafasie