Empenadas Trafasie

Home Recepten
Empenadas Trafasie
Afbeelding van Empenadas Trafasie
Afbeelding van Empenadas Trafasie

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Empenadas Trafasie:

  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de ui (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het gehakt hieraan toe en bak het al omscheppend in ca. 4 minuten rul en bruin. Bami Trafasie en Trassie Trafasie toevoegen en omscheppen.
  • STAP 2: Voeg de Mexicaanse roerbakmix toe, omscheppen en bak die 5 minuten, met deksel op de pan, mee.
  • STAP 3: Voeg de kidneybonen (uitgelekt), mais (uitgelekt) en 350 gram van de gezeefde tomaten toe en omscheppend enkele minuten bakken.

2. Bladerdeeg:

  • STAP 5: 1 volle eetlepel vulling op een bladerdeeg doen, dichtvouwen, omdraaien en in draaiende beweging rond afwerken. Kluts de eieren en bestrijk daarmee de vleesbroodjes.

3. Oven:

  • STAP 6: De empanadas in een voorverwarmde oven 25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Hapjes en Kookvideo's.

Serveertip: Gebruik Roti Sambal Trafasie als dipsaus.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.
Pol 14 oktober 2020 12:17
5/5
Wij kennen niet meer anders, hele fam wilt alleen nog maar faja
Lysan 13 oktober 2020 09:28
5/5
Gehaktbal Trafasie recept is ons super bevallen. We gaan meer producten proberen!
Marga 12 oktober 2020 11:08
5/5
10+ voor jullie geweldige producten en recepten.
Carola 12 oktober 2020 07:47
5/5
van de piepertjes elke dag overgestapt naar jullie keuken met het kookboek. Dit boek verdiend een dikke 10. Groetjes uit Aalsmeer.
Hina 9 oktober 2020 09:29
5/5
SUPER GEDAAN MENSEN!
Nico 9 oktober 2020 08:29
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.
Gina A 8 oktober 2020 14:17
5/5
Brand for live Faja Lobi, fan for live, sweet food for live.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Empenadas Trafasie

1. Empenadas Trafasie:

  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de ui (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het gehakt hieraan toe en bak het al omscheppend in ca. 4 minuten rul en bruin. Bami Trafasie en Trassie Trafasie toevoegen en omscheppen.
  • STAP 2: Voeg de Mexicaanse roerbakmix toe, omscheppen en bak die 5 minuten, met deksel op de pan, mee.
  • STAP 3: Voeg de kidneybonen (uitgelekt), mais (uitgelekt) en 350 gram van de gezeefde tomaten toe en omscheppend enkele minuten bakken.

2. Bladerdeeg: 

  • STAP 5: 1 volle eetlepel vulling op een bladerdeeg doen, dichtvouwen, omdraaien en in draaiende beweging rond afwerken. Kluts de eieren en bestrijk daarmee de vleesbroodjes.

3. Oven: 

  • STAP 6: De empanadas in een voorverwarmde oven 25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.
Ingrediënten
- 2 el zonnebloemolie - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 300 gr kipgehakt - 3 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 1 zak (400 gr) Mexicaanse roerbakmix - 1 blik (620 gr) kidneybonen - 1 blik (300 gr) crispy maïs - 350 gr gezeefde tomaten passata - 1 pak (á 450 gram) bladerdeeg (roomboter, diepvries) - 2 eieren - Faja Lobi Roti Sambal Trafasie