Empenadas Trafasie

Home Recepten
Empenadas Trafasie
Afbeelding van Empenadas Trafasie
Afbeelding van Empenadas Trafasie

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Empenadas Trafasie:

  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de ui (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het gehakt hieraan toe en bak het al omscheppend in ca. 4 minuten rul en bruin. Bami Trafasie en Trassie Trafasie toevoegen en omscheppen.
  • STAP 2: Voeg de Mexicaanse roerbakmix toe, omscheppen en bak die 5 minuten, met deksel op de pan, mee.
  • STAP 3: Voeg de kidneybonen (uitgelekt), mais (uitgelekt) en 350 gram van de gezeefde tomaten toe en omscheppend enkele minuten bakken.

2. Bladerdeeg:

  • STAP 5: 1 volle eetlepel vulling op een bladerdeeg doen, dichtvouwen, omdraaien en in draaiende beweging rond afwerken. Kluts de eieren en bestrijk daarmee de vleesbroodjes.

3. Oven:

  • STAP 6: De empanadas in een voorverwarmde oven 25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Hapjes en Kookvideo's.

Serveertip: Gebruik Roti Sambal Trafasie als dipsaus.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Van Den Berg 22 september 2020 08:06
5/5
Een vroege review :) Jullie kookboek ontvangen, heerlijk doorheen gebladerd. Super Super!
Mathias 21 september 2020 16:23
5/5
Kapsalon was gweldig. Fijn dat jullie recepten altijd lukken, een ontzettend fijne website.
Verbucht 21 september 2020 13:06
5/5
Je zou bijna zeggen waarom dit merk nog niet overal te vinden is! Wat een kwaliteit.
Wolters 18 september 2020 08:50
5/5
De beste drumsticks jullie oosterse ketjap recept
Xander 17 september 2020 11:33
5/5
Cadeau gekregen. Mooi hoor!
Laila 17 september 2020 10:46
5/5
Heerlijk recept heb hem uitgeprobeerd met de gehaktbal! Lekker zo iedere week even kijken wat het nieuwe recept weer is.
Jenn 16 september 2020 14:58
5/5
Zekers dikke 10
Oscar 15 september 2020 14:59
5/5
De producten komen altijd netjes aan als ik bij jullie bestel. Super handig!
Sins 15 september 2020 08:54
5/5
Sriracha masala wauw wauw
Gerrit 14 september 2020 09:54
5/5
Moksie Speciaal, Moksie metie en losie foroe samen met de roast red Pork beste marinades van faja lobi. Lekker lang marineren van de voren hmmm!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Empenadas Trafasie

1. Empenadas Trafasie:

  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de ui (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het gehakt hieraan toe en bak het al omscheppend in ca. 4 minuten rul en bruin. Bami Trafasie en Trassie Trafasie toevoegen en omscheppen.
  • STAP 2: Voeg de Mexicaanse roerbakmix toe, omscheppen en bak die 5 minuten, met deksel op de pan, mee.
  • STAP 3: Voeg de kidneybonen (uitgelekt), mais (uitgelekt) en 350 gram van de gezeefde tomaten toe en omscheppend enkele minuten bakken.

2. Bladerdeeg: 

  • STAP 5: 1 volle eetlepel vulling op een bladerdeeg doen, dichtvouwen, omdraaien en in draaiende beweging rond afwerken. Kluts de eieren en bestrijk daarmee de vleesbroodjes.

3. Oven: 

  • STAP 6: De empanadas in een voorverwarmde oven 25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.
Ingrediënten
- 2 el zonnebloemolie - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 300 gr kipgehakt - 3 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 1 zak (400 gr) Mexicaanse roerbakmix - 1 blik (620 gr) kidneybonen - 1 blik (300 gr) crispy maïs - 350 gr gezeefde tomaten passata - 1 pak (á 450 gram) bladerdeeg (roomboter, diepvries) - 2 eieren - Faja Lobi Roti Sambal Trafasie