Indische Garnalenpasta Trafasie (Trassie Bakar Udang) is bereidt op basis van de Indonesische garnalenpasta met verse garnalen volgens authentiek Indonesisch recept. Het is de ultieme smaakmaker in de Indonesische- en Oosterse keuken voor vlees-, rijst-, pasta-, vis-, groenten- en eiergerechten.
Indische Garnalenpasta Trafasie heeft de volgende voordelen:
- Het wordt bereid met verse garnalen.
- Het wordt vers bereid en geeft je gerechten daardoor de ultieme finishing touch;
- Het heeft een aangename geur;
- Het is zonder extra verhitting toch snel oplosbaar, waardoor het beter in het gerecht intrekt;
- Het is gemakkelijk te doseren nl. 1-2 theelepels per 500 gram vlees, rijst, pasta, vis of groenten.
Indische Garnalenpasta Trafasie is verkrijgbaar in handige pet potjes van 50 gram.
Probeer ook eens Trassie Trafasie en Vega Trassie Trafasie.
Recepten - FAJA LOBI Indische Garnalenpasta Trafasie 50 gr

Snelle wok garnalen in masala (garnalen in traditionele Hindoestaanse masala)
Recensies
Waar verkrijgbaar?
Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Laat je inspireren door easy to use Recepten, Producten & Kookvideo’s. Sla je favorieten op, bewaar ze, stel je boodschappenlijstje samen en maak je eigen persoonlijke kookboek!
Ontdek de voordelen

- Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
- Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
- Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
- Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ontdek de voordelen
- Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
- Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
- Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
- Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!