Sandhia's roti met sardine op tomatensaus
    
        
            Techniek: Koken
            Aantal personen: 2 personen
            Bereidingstijd: 10 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
 
	- 1 ui
 
	- 2 teentjes knoflook
 
	- stukje Madam Jeanette peper
 
	- ½ tomaat
 
	- 1 tl tomatenpuree
 
	- 1 blik (425 gram) sardine op tomatensaus
 
	- 100 gr frietsticks (naturel)  
 
	- zout
 
- 
    1 pak
    Sandhia's Roti
    of
    Sandhia’s Roti Mini
    of
    Roti Choti  of Platbrood Trafasie
 
         
        
     
    
    Bereidingswijze
    
	- STAP 1: 2 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd), knoflook (uitgeperst) en peper daarin lichtbruin fruiten.
 
	- STAP 2: Tomaat, tomatenpuree en de sardine (ontgraat) toevoegen en omscheppen.
 
	- STAP 3: Frietsticks en zout naar smaak toevoegen en 5 minuten op laag vuur koken.
 
    
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/