Petjel Trafasie (Javaanse groentesalade)
    
        
            Techniek: Koken
            Aantal personen: 6 personen
            Bereidingstijd: 20 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- 300 gr kousenband (haricots verts of sperziebonen)
 
	- 300 gr spitskool
 
	- 250 gr taugé
 
	- 1 pak (200 gr) Faja Lobi Petjel Trafasie (pindasatésaus voor petjel)
 
	- 2 plakjes Madam Jeanette peper
 
         
        
     
    
    Bereidingswijze
    
	- STAP 1: Kousenband (haricots verts of sperziebonen) in lengte van 4 - 5 cm snijden en de kool in lengte van 4 - 6 cm grof snijden.
 
	- STAP 2: Alle groenten wassen, kook ze in een pan 3-4 minuten beetgaar, daarna afgieten.
 
	- STAP 3: Bereid Petjel Trafasie (pindasatésaus) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking; voeg hieraan de Madam Jeanette peper toe.
 
    
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/