Sandhia's Roti met zalm en mango
    
        
            Techniek: Wokken
            Aantal personen: 4-5 personen
            Bereidingstijd: 20 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- 500 gram zalmfilet
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 1 ui
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
- 1 kopje (150ml) water
- 1 rode paprika
- 1 grote rijpe mango
- 
    1 pak
    Sandhia's Roti
    of
    Sandhia’s Roti Mini
    of
    Roti Choti  of Platbrood Trafasie
 
        
     
    
    Bereidingswijze
    
	- STAP 1: Zalm ontdooien, in blokjes snijden en besmeren met 1 eetlepel bloem.
- STAP 2: In ruime olie lichtelijk bakken en afscheppen. 
- STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten en de ui (gesnipperd) hierin enkele minuten fruiten. 
- STAP 4: Roti Dési Masala (woksaus), het water en paprika (in reepjes) toevoegen, goed omscheppen en 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. 
- STAP 5: De laatste 5 minuten de mango (in reepjes) toevoegen.
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/