Sandhia's Roti met ei en aardappel in masala (anda aloe masala)
    
        
            Techniek: Bakken
            Aantal personen: 4-5 personen
            Bereidingstijd: 15 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- 3 aardappelen
- 8 eieren 
- zonnebloemolie
- 1 grote ui
- 5 teentjes knoflook 
- plakje Madam Jeanette peper
- 1 volle el Faja Lobi Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala)
- 1 tl tomatenpuree
- 1 el Knorr Aromat (bouillonpoeder)
- (eventueel) 1 tl bruine suiker
- 200 ml water
- 1 kleine tomaat
- 1 tak selderij 
- 
    1 pak
    Sandhia's Roti
    of
    Sandhia’s Roti Mini
    of
    Roti Choti  of Platbrood Trafasie
 
        
     
    
    Bereidingswijze
    
	- STAP 1: Aardappelen 4 minuten voorkoken en afgieten.
- STAP 2: Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen, daarna in een laagje olie op matig vuur lichtelijk bruin bakken.
- STAP 3: In dezelfde olie ui (gesnipperd), knoflook (geperst) en Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten.
- STAP 4: Roti Kip Masala, tomatenpuree, bouillonpoeder en eventueel bruine suiker toevoegen, omscheppen en 1 minuut bakken.
- STAP 5: Eieren en aardappelen toevoegen, omscheppen en enkele minuten opbakken.
- STAP 6: Het water langs de zijkant rondom toevoegen en 10-15 minuten met deksel op pan op matig vuur laten pruttelen; tussentijds eenmaal omscheppen.  De laatste 2 minuten de tomaat (in stukjes) toevoegen, omscheppen en even verder laten pruttelen.
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/