Kousenband in stukjes snijden, wassen en 5 minuten in ruim water op hoog vuur, met deksel op de pan, voorkoken en afgieten. 6 eetlepels olie verhitten en ui (in halve ringen) hierin fruiten; garnalen toevoegen, omscheppen en enkele minuten bakken. Vervolgens Surinam Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, tomaat (in stukjes gesneden), Trassie Trafasie en de voorgekookte kousenband toevoegen, goed omscheppen en enkele minuten bakken; tenslotte het water toevoegen, omscheppen en 10-15 minuten zachtjes, onder af en toe omscheppen, met deksel op de pan laten smoren. Kotomisi Basmti rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/