Bami Beef (Sandhia's woknoedel met rundvleesjes)
    
        
            Techniek: Wokken, Bakken, Opstijven
            Aantal personen: 5 personen
            Bereidingstijd: 20 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- 2 pakjes (á 250 gr) woknoedels
 
	- 250 gr Masterbeef Zoutvlees of kipfilet
 
	- zonnebloemolie
 
	- 2 sjalotjes
 
	- 4 el Faja Lobi Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix)
 
	- ½ tl pimentpoeder
 
	- 4 stuks bosuitjes
 
	- 1 paprika (rood)
 
	- 1 kleine rode ui
 
         
        
     
    
    Bereidingswijze
    1. Voorbereiding:
	- STAP 1: Woknoedels bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
 
	- STAP 2: Kook Masterbeef Zoutvlees 30 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijd het in dunne reepjes.
 
2. Bami Beef:
	- STAP 3: 6 eetlepels olie verhitten, Masterbeef of kipfilet (in reepjes) en de sjalotjes (gesneden) hieraan toevoegen en gaarbakken.
 
	- STAP 4: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), piment, bosuitjes (schuin gesneden), paprika (in fijne reepjes) en rode ui (in halve ringen) toevoegen en 4 minuten roerbakken.
 
	- STAP 5: Woknoedels toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 4 minuten op laag vuur opbakken.
 
    
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/