Yangtori Speciaal (speciale saté met honing en pinda sambel)
    
        
            Techniek: Grillen
            Aantal personen: 5 personen
            Bereidingstijd: 20 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- 1. Yangtori Speciaal:
 
	- 3 el Faja Lobi Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
 
	- 3 el rijstwijn
 
	- 800 gr kippendijenfiletreepjes (kant en klaar bij de supermarkt)
 
	- satéstokjes
 
	- honing
 
	- 2. Pinda Sambel Trafasie: Zie Recept Pinda Sambel
 
         
        
     
    
    Bereidingswijze
    1. Yangtori Speciaal:- STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
 - STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
 - STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.
 - STAP 4: Glaceer met de honing en schenk Pinda Sambel Trafasie erover.
 
2. Pinda Sambel Trafasie: Zie Recept Pinda Sambel Trafasie    
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/