1. Kip Masala:
STAP 1: Olie verhitten, uien, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
STAP 3: Roti Kip Masala of Singh Masala (traditionele Hindoestaanse masala) en kippenbouillon poeder toevoegen en omscheppen.
STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
2. Turks Brood:
Snijd de Turkse broodjes open, beboter ze en verdeel kip masala erover; garneer met Zuurgoed Trafasie.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/