Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?
    
        
            Techniek: Roerbakken
            Aantal personen: 4 personen
            Bereidingstijd: 10 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- 600 gr broccoli (of sperziebonen, snijbonen, peultjes, sugarsnaps, haricots verts)
 
	- 1 el zonnebloemolie
 
	- zout
 
         
        
     
    
    Bereidingswijze
    
	- STAP 1: Broccoli  (of sperziebonen, snijbonen, peultjes, sugarsnaps, haricots verts) in ruim water 3-4 minuten beetgaar koken en afgieten.
 
	- STAP 2: Olie verhitten, groente en zout naar smaak toevoegen en 2 minuten roerbakken.
 
    
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/