Roti Puntjes met kip masala
    
        
            Techniek: Grillen, Wokken
            Aantal personen: 4 personen
            Bereidingstijd: 20 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- 4 el zonnebloemolie
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 1 plakje Madam Jeanette peper
- 500 gr kipfilet
- 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti  of Faja Lobi Roti Kip Masala 
- 3 tl Trassie Trafasie 
- 2 el Ketjap Trafasie  (Faja Lobi Gekruide Ketjap)
- 2 rode paprika’s
- 1 blik (150 gr) maïs
- 
    1 pak
    Sandhia's Roti
    of
    Sandhia’s Roti Mini
    of
    Roti Choti  of Platbrood Trafasie
- 200 gr geraspte kaas (30+)
- Faja Saus
 
        
     
    
    Bereidingswijze
    
	- STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten. Kipfilet (in dunne reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
- STAP 2: Kruidenmix voor Roti, Trassie Trafasie, Ketjap Trafasie (Faja Lobi Gekruide Ketjap), paprika’s (in reepjes) en maïs toevoegen en omscheppen. Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen.
- STAP 3: Verdeel een deel van de kip masala en de geraspte kaas over een Sandhia’s Roti; dek het af met een andere Sandhia’s Roti. Koekenpan lichtelijk met olie besmeren, grill de Sandhia's Roti hierin aan weerszijden lichtbruin. Herhaal dit met de overige 2 Sandhia’s Roti’s.
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/