Grilled Chicken Roti
    
        
            Techniek: Grillen
            Aantal personen: 4 personen
            Bereidingstijd: 25 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- 2 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
 
	- 2 el Ketjap Trafasie (Faja Lobi Gekruide Ketjap)
 
	- 2 el honing
 
	- 1 el zonnebloemolie
 
	- 1 kg kippendijenfilet
 
- 
    1 pak
    Sandhia's Roti
    of
    Sandhia’s Roti Mini
    of
    Roti Choti  of Platbrood Trafasie
 
	- 1 krop sla
 
	- Rauwkorst
 
	- Faja Lobi Borreldip Trafasie
 
         
        
     
    
    Bereidingswijze
    
	- STAP 1: Voeg Bami Trafasie, Ketjap Trafasie, honing en olie aan de kippendijenfilet toe, goed mengen en 30 minuten marineren.
 
	- STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de kip 10-15 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien. Snijd de kip in reepjes. Ook heerlijk op de barbecue.
 
	- STAP 3: Sandhia’s Roti opwarmen volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel sla, rauwkorst en de kip over de roti, schenk Borreldip Trafasie erover en rol het op.
 
    
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/