Surinaamse Bami met grillworst
    
        
            Techniek: Roerbakken
            Aantal personen: 1 persoon
            Bereidingstijd: 5 minuten
        
     
    
        
            Ingrediënten
            
	- 1 teentje knoflook
- 1 el olie
- 1 ei
- Handvol prei en wortel
- 2 tl ketjap (zoete)
- 340 ml kokend water
- 1 pak (65 gr) Faja Lobi Chicken Trafasie (noodles, kruiden, olie en peper)
- 50 gr grillworst (supermarkt)
 
        
     
    
    Bereidingswijze
    
	- STAP 1: Knoflook (geperst) in de olie lichtbruin fruiten. Ei, prei, wortel en ketjap toevoegen en op matig vuur enkele minuten roerbakken.
- STAP 2: Voeg het kokend water toe. Doe hierin de noodles, kruiden, olie en peper (naar smaak); noodles met een vork losmaken.
- STAP 3: 3 minuten, met deksel op de pan, op zacht vuur doorkoken. Deksel afhalen en omscheppen.
- STAP 4: Schep de bami met een kwart van het vocht over in een luxe bord; de grillworst in plakjes snijden, garneer de bami met de grillworst.
    Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
    •	Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/