Snelle Platbrood Kip Masala
Techniek: Wokken, Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 4 eieren
- 5 el zonnebloemolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 400 gr kippendijenfilet
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie
- 1 tl Trassie Trafasie
- 200 gr krieltjes (voorgekookte)
- 200 gr sperziebonen of kousenband
- 100 ml water
- 2 pakken Platbrood Trafasie of Sandhia's Roti of Sandhia’s Roti Mini of Roti Choti of Platbrood Trafasie
- Faja Lobi Madam Jeanette Sambal
Bereidingswijze
- STAP 1: Eieren hard koken en pellen.
- STAP 2: Olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten. Kippendijenfilet (in reepjes gesneden) hieraan toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken.
- STAP 3: 1 pot (360 ml) Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus), Trassie Trafasie, krieltjes, sperziebonen (in stukjes gesneden), eieren en het water toevoegen en omscheppen. Met deksel op de pan 15 minuten op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen.
- STAP 4: Bestrijk beide zijden van Platbrood Trafasie met boter en 30 seconden in een koekenpan (voorverwarmd) opwarmen; verdeel de Kip Masala erover, snijd het ei doormidden.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/