Vers geroosterde kip uit de oven

Home Recepten
Vers geroosterde kip uit de oven
Afbeelding van Vers geroosterde kip uit de oven
Afbeelding van Vers geroosterde kip uit de oven

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Vers geroosterde kip uit de oven:

  • STAP 1: Kotomisi Basmati (rijst) bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) over het vlees verdelen en omscheppen.
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal en verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 5: Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar.
  • STAP 6: Haal het vlees uit de oven en bestrijk het met de honing.

2. Ketjap Sambal Saus: Recept Ketjap Sambal Saus

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati en snijboontjes; schenk Ketjap Sambal Saus over het geroosterd vlees.

Variatietip: Varieer de kippenbouten met vlees naar keuze.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Winston 23 oktober 2019 13:08
5/5
Verslavend kookboek, zeker al 30 recepten uit gemaakt, bijna allemaal in 1 keer gelukt, en die andere keren lag het aan mijzelf hahaha
Jol 15 juli 2019 17:08
5/5
Hulde voor de schrijvers! De Nasi Trafasie blijft wel echt jullie topper, nu snel weer terug komen met de Chicken Paramaribo Trafasie :)
ilona 25 februari 2019 13:22
5/5
een prachtig boek met heerlijke recepten, heb het boek 3 weken en verschillende recepten zijn al goed gelukt. Heel blij mee.
Hilde 25 februari 2019 09:25
5/5
Ik heb het kookboek nu circa 3 maanden en heb verscheidene recepten uitgeprobeerd. Tot mijn verbazing zijn alle recepten volledig gelukt is het makkelijk leesbaar en klopt de uitleg per rece pt! Erg leuk detail, de korte verhaaltjes tussendoor. ...
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Timmy 8 januari 2019 10:26
5/5
Een wauw-factor, verschillende hoofdstukken, een grote diversiteit en jullie zijn door mijn test heen: mijn Surinaamse oma maakte bepaalde gerechten, en die komen overeen.
Trinity 29 oktober 2018 17:07
5/5
Van mij krijgen jullie hoogstpersoonlijk een dikke 10 :) Ik geniet oprecht van dit kookboek, wat een diversiteit, wat een kleurrijke vrolijkheid als dat een woord is. Eerlijk en echte recept en, alleen maar lobii! ...
Rebecca S 26 september 2018 16:38
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Wilco N.Y. 29 augustus 2018 09:06
5/5
Je zou denken het is weer het zoveelste kookboek, maar ik heb echt veel geleerd, zoveel verschillende recepten! Merk dat ik veel technieken in recepten toe begin te passen op mijn eigen rece pten, zo hoort een kookboek te zijn: Je moet er zelf beter van worden! ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vers geroosterde kip uit de oven

1. Vers geroosterde kip uit de oven:

  • STAP 1: Kotomisi Basmati (rijst) bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) over het vlees verdelen en omscheppen. 
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal en verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 5: Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar. 
  • STAP 6: Haal het vlees uit de oven en bestrijk het met  de honing.

2. Ketjap Sambal Saus: Recept Ketjap Sambal Saus

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's

Ingrediënten
- - 1. Vers geroosterde kip uit de oven: - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten) - Maak een keuze uit 1 pot (360ml) van één van de volgende populaire (vers bereide) marinades of varieer eens daarmee: - 1. Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie of  - 2. Faja Lobi Losie Foroe Trafasie of - 3. Faja Lobi Moksie Metie Trafasie of - 4. Faja Lobi Roast Red Pork  - 1 kg kippenbouten (elke kippenbout verdeeld in drieën) - 2 el honing - 2. Ketjap Sambal Saus: Recept Ketjap Sambal Saus