Trassie Trafasie
Trassie Trafasie is de enige echte Surinaamse garnalenpasta, bereid volgens een geheim Surinaams-Javaans recept, dat de Javanen uit Indonesië hebben meegenomen; het is een essentieel ingrediënt in de Surinaamse- en Oosterse keuken voor de bereiding van onderstaande gerechten.
Trassie Trafasie heeft de volgende voordelen:
- Het wordt vers bereid met speciaal geroosterde garnalen;
- Het heeft een superieure smaak en kwaliteit;
- Het heeft een aangenamer geur;
- Het is zonder extra verhitting toch snel oplosbaar, waardoor het beter in het gerecht intrekt;
- Het is gemakkelijker te doseren nl. 1/2 - 1 theelepel per 500 gram vlees, rijst, pasta of vis.
Het gebruik van Trassie Trafasie leidt dan ook tot een ongeëvenaarde smaak, te gebruiken in nagenoeg alle vlees-, rijst-, pasta-, groenten- en eiergerechten. Trassie Trafasie is verkrijgbaar in handige pet potjes van 50 gram en is te vinden in het Oosters schap van 800 filialen van Albert Heijn. Recepten: Trassie Trafasie
Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.