👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? 3 nieuwe Roti verrassingen
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Wat eten we vandaag?

Home Wat eten we vandaag
Genieten van Award Winning Recepten!
600.000 fans worden hiermee dagelijks geïnspireerd. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? Het liefste een snelle maaltijd die nog gezond is ook! Op zoek naar een weekmenu dat hierbij past? Sandhia’s weekmenu zorgt ervoor dat jij na een lange werkdag snel, gemakkelijk en gevarieerd kunt eten! Benieuwd naar de variaties? Bekijk ons weekmenu!

26 - 02 jun 2023

Deze week op tafel

Ga naar
Voorafjes en voorgerecht
Bijgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
26 - 02 jun 2023
Ga naar

Snelle recepten: Hoofdgerechten binnen 20 minuten klaar

Kom je net uit je werk of studie? Dan wil je waarschijnlijk snel een verse maaltijd op tafel hebben staan. Doordeweeks is het leven immers al druk genoeg! Een snelle maaltijd op tafel zetten die ook nog eens gezond is, klinkt als een hele uitdaging, maar dat hoeft niet zo te zijn! Met Sandhia’s snelle recepten helpen we je verder. Onderstaande recepten hebben een bereidingswijze van 20 minuten of korter en zorgen ervoor dat jij nog lang van je avond kunt genieten.

Gezonde recepten

Lekker en gezond eten willen we allemaal en als het even kan, het liefste ook nog op budget! Sandhia’s recepten zitten bordenvol gezonde groenten zoals Amsoi, Bitawiri en Kousenband. Wellicht eens iets anders dan normaal, maar zeker het proeven waard! Benieuwd naar gezonde recepten die ook nog eens op budget zijn? Onderstaande recepten zullen je verrassen!

Verras me!

Heb je helemaal geen zin om na te denken wat je wilt gaan eten? Dan kun je jezelf ook volledig laten verrassen door ons! Klik hier en er wordt een compleet willekeurig recept gekozen uit meer dan 1000 recepten. Wil je jezelf verrassen met onze producten? Klik dan hier voor een easy-to-use ambachtsproduct. Laat je inspireren door onze heerlijke recepten en producten en ontdek hoe gevarieerd onze gepassioneerde familiekeuken kan zijn!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Laatste nieuws
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!

Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? Misschien wel een van de meest gestelde dagelijkse vragen… Niet alleen door kinderen aan hun ouders, maar ook door de chef des huizes die elke dag weer wat nieuws moet verzinnen om op tafel te zetten. Graag inspireren we je met lekkere, snelle én gezonde maaltijden, zodat jij weet wat te eten vandaag!

Wat eten we vandaag?

Om te bepalen wat je vandaag gaat eten, is het handig eerst enkele dingen voor jezelf na te gaan. Zo is het verstandig eerst te kijken wat je nog in huis hebt: wat ligt er in de koelkast of voorraadkast en zijn er producten die gebruikt moeten worden omdat ze bijvoorbeeld aan de uiterste houdbaarheidsdatum zitten? In de huidige maatschappij proberen we verspilling immers zo veel mogelijk te voorkomen.

Ten tweede is het verstandig om na te gaan waar je trek in hebt: heb je bijvoorbeeld lang geen rijst gegeten of heb je juist enorm veel zin in een vleesgerecht? De keuze kan dan snel gemaakt zijn. Of misschien probeer je wel op de lijn te letten en ben je juist op zoek naar een gezond recept. Door iets te maken waar je echt zin in hebt, zorg je ervoor dat je extra geniet van de maaltijd! En dan maar hopen dat je tafelgenoten dat ook doen…

De Surinaamse keuken

De Surinaamse keuken is een uitgebreide keuken met een grote verscheidenheid aan gerechten. De voorouders van de Surinamers zijn afkomstig uit allerlei werelddelen en iedere bevolkingsgroep bracht dan ook de lekkerste gerechten uit hun traditionele keuken mee. Uit deze mix van gerechten ontstond de unieke Surinaamse keuken met een eigen onderscheidend karakter. Geen wonder dat deze keuken dan ook heel erg lekker is!

De verscheidenheid van de Surinaamse keuken zorgt ervoor dat je hier prima elke dag een antwoord kunt krijgen op de vraag: Wat eten we vandaag? Van vlees tot vis, van voorgerecht tot nagerecht en van soep tot de lekkerste tussendoortjes: wij helpen je graag om te bedenken wat te eten vandaag.

Deze week op tafel

Zo vind je op onze website allereerst iedere week een uitgebreid weekmenu. We selecteren de lekkerste gerechten voor je en zoeken een passend voor-, hoofd- en nagerecht. Ook vind je er elke dag een bijgerecht wat goed aansluit bij het hoofdgerecht.

Van elk gerecht vind je een ingrediëntenlijst, een uitgebreide omschrijving van de te volgen stappen én een video waarop te zien is hoe je het gerecht maakt. Het zijn stuk voor stuk gemakkelijk te bereiden gerechten waarbij de bereidingstijd vermeld staat. En toevallig vandaag net even trek in iets anders? Dan draai je gewoon twee dagen om of kies je lekker iets anders!

Snelle recepten voor na het werk

Wanneer je na een lange werkdag thuiskomt, heb je niet altijd even veel zin om nog lang in de keuken te staan. Het kan dan heel verleidelijk zijn om voor een snelle, ongezonde maaltijd te gaan, zoals fastfood. Maar gelukkig hoeven snelle maaltijden lang niet altijd ongezond te zijn. Er zijn ook talloze voedzame maaltijden die gemakkelijk te bereiden zijn. Wij inspireren je graag met gezonde, lekkere recepten met een bereidingswijze van 20 minuten of korter, zodat jij nog lang van je avond kunt genieten.

Gezonde recepten

Wanneer je op zoek bent naar gezonde recepten, dan zit je in de Surinaamse keuken goed. Gerechten met vis of kip zijn vaak laag in aantal calorieën, maar ook nog eens heel lekker! Daarnaast zitten onze recepten boordevol gezonde groenten zoals kousenband, amsoi en bitawiri. En wist je dat gezond koken helemaal niet duur hoeft te zijn? Ook met een klein budget maak je de lekkerste, gezonde recepten. Veel mensen willen graag gezond(er) eten, maar weten niet zo goed wat ze dan moeten maken. Wij inspireren je graag met onze gezonde recepten, vol met groenten, vezels, vitamines en voedzame ingrediënten.

Laat je verrassen

Wanneer je je weer eens afvraagt “Wat eet ik vandaag?”, kan het leuk zijn om je gewoon eens te laten verrassen. Vaak zoek je toch binnen hetzelfde ‘assortiment’ aan recepten, maar er zijn ongetwijfeld zo veel andere lekkere gerechten die je nog nooit hebt geproefd! En daarom bieden wij je de tool ‘Verras me’ aan, een manier om niet te hoeven nadenken over wat je gaat eten en misschien af en toe ook wel uit je comfort zone te stappen. Door op de link te klikken, wordt er een compleet willekeurig recept voor je gekozen uit meer dan 1000 recepten. Als dat geen verrassing is!

Wat te eten vandaag?

Wil je toch zelf verzinnen wat je vandaag gaat eten? Dat begrijpen we helemaal! Toch kan het best een uitdaging zijn om elke dag weer een lekkere, gezonde en originele maaltijd op tafel te zetten. Daarom vind je op onze website meer dan 1000 heerlijke recepten uit de Surinaamse keuken. Bij alle recepten staat vermeld wat voor soort gerecht het is (voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht), voor hoeveel personen het is, hoe lang je er mee bezig bent en hoe pittig het gerecht is. Ook vind je per recept honderden recensies van mensen die het recept al eens eerder maakten. En dat die recensies bijna altijd heel erg positief zijn, daar zijn we best een beetje trots op! We hebben dan ook niet voor niets meer dan 500.000 volgers op onze Facebookpagina, waar we bijna dagelijks de heerlijkste recepten met je delen. En ook op Instagram weten inmiddels meer dan 75.000 volgers onze recepten te vinden. Volg ons dus ook op social media voor je wekelijkse dosis lekkere recepten!

Waar boodschappen doen?

Mocht je niet weten waar je de producten uit onze recepten kunt kopen? Tegenwoordig is het grootste deel gewoon verkrijgbaar bij je eigen supermarkt! Gebruiken we iets exotischere producten, dan kun je deze verkrijgen bij een toko of horecagroothandel. Zo wordt Surinaams koken steeds gemakkelijker! Wij hebben dan ook een duidelijk antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?” Daarop zeggen wij volmondig: “Surinaams!” Eet smakelijk!

Swipe kalender OK!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie