Losie Pineapple Passiegeade (gegrilde ananas op passie saus)

Home Recepten
Losie Pineapple Passiegeade (gegrilde ananas op passie ...
Afbeelding van Losie Pineapple Passiegeade (gegrilde ananas op passie saus)
Afbeelding van Losie Pineapple Passiegeade (gegrilde ananas op passie saus)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Het vruchtvlees met pit met een eetlepel uit de passievrucht scheppen en in een pan met 10 eetlepels Orgeade Trafasie 1 ½ minuut opwarmen tot een gladde passie saus.
2. Grillpan verhitten en lichtelijk besmeren met olie; grill de ananas plakjes hierop enkele minuten aan weerszijden.

Serveertip: Serveer de ananas met vanille ijs en schenk de passie saus erover.

Variatietip: Voeg een scheutje rum aan de passie saus toe. Varieer eens met mango.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Leonie 21 december 2020 09:11
5/5
Nou ons weekend: Vrijdag Nasi met Losie Foroe, zaterdag: Eksi gemaakt voor de eerste keer, ging super en heerlijk, Zondag: Durum met jullie geweldige Masala!
Moksie liefhebber 5 november 2020 14:49
5/5
De Moksie Metie is te gek, de Losie Foroe en jullie Moksie Speciaal. Echt de beste marinades
Gerrit 14 september 2020 09:54
5/5
Moksie Speciaal, Moksie metie en losie foroe samen met de roast red Pork beste marinades van faja lobi. Lekker lang marineren van de voren hmmm!
Illy 5 augustus 2020 08:34
5/5
Kookboek geweldig. Nasi, Moksie Metie, Losie Foroe en Trassie mijn favorieten!
Pien 30 juni 2020 09:13
5/5
Sandhia's Recepten Deel 5 is een kraker van een boek, wow! Zoveel mensen kennen dit mooie merk nog niet, jullie verdienen een recensie. Vanavond lekker koken met jullie Losie Foroe Traf asie
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Inty 12 januari 2021 08:52
5/5
Oke op Facebook ook al gemeld jullie zijn keigoed geef ons vooral meer nieuwe recepten, we volgen ze iedere weekjes !!
Niels 11 januari 2021 09:46
5/5
Vridjag jl. voor het eerst jullie recepten geprobeerd en dit is direct goed gelukt, stond hier van te kijken normaliter loop je vast met recepten maar het staat ontzettend duidelijk
Sunil 21 december 2020 11:22
5/5
Jullie morgen trots op dit kookboek de recepten zijn super
diana 18 december 2020 15:39
5/5
Ben zo met deze recepten , het hele gezin blij. Echt superfijn. Ik doe een beetje variatie op de recepten, een beetje van shandia en een beetje van mezelf en wat ik zo in huis heb. Gelukkig ben ik redelijk bekend met kruiden e.d. maar wel fijn om richtlijnen te hebben en dan lekker varieeren. Heerlijk! ...
Olivia 16 december 2020 09:25
5/5
Ga het kookboek als cadeau geven 1e kerstdag aan mams, ze gaat er helemaal blij mee zijn. Top boek!
Noud 16 december 2020 07:54
5/5
Eerste keer dat we dit hebben gegeten op een turks broodje, sjezus wat een smaaksensatie. Toch eens kijken wat we met kerst kunnen combineren.
Lieke 14 december 2020 07:42
5/5
De cakemixen zijn super, alle drie nu gemaakt en gelukt aan de hand van de kookvideo's. Morgen staat de nieuwe Surinaamse Bami recept met Yangtori op het menu mmm
11 december 2020 12:52
5/5
Geweldige producten. Niet meer te koop bij Jumbo en AH,zo jammer... Dan online doen.
Din 8 december 2020 10:31
5/5
Bedankt voor het inspiratievolle kerstmenu! We gaan zekers een paar gebruiken, gaat top worden.
Lindsay 24 november 2020 08:26
5/5
Probeer meerdere keren een recensie te plaatsen maar lukt telkens niet. Ben erg content met het kookboek genaamd Sandhia's Recepten welke ik cadeau heb gekregen en net op jullie website gebladerd leuk merk zeg ...
Likinia 23 november 2020 08:35
5/5
Besteld, op tijd binnen, nette verpakking (cadeau), echt wel een heel dik boek, ook echt unieke recepten, gewoon een zeer mooi kookboek zonder al die poespas.
Leontien 22 november 2020 18:41
5/5
Zeker een aanrader deze bijzondere producten. Zodra je de dop eraf trekt geurt het al hmm
mariekeeee 16 november 2020 15:33
5/5
Ik raad dit kookboek zeker aan, nieuwe keuken op een fijne en makkelijke manier uitgelegd.
Nilesh 3 november 2020 15:07
5/5
Meer curry's graag op basis van de masala trafasie.
Lieke 3 november 2020 09:42
5/5
In jullie volgende top kookboek mogen ook de bakrecepten hoor!!!
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Janny 26 oktober 2020 08:36
5/5
Een review op de vroege ochtend: Bedankt voor dit mooie kookboek super cadeau.
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...
Marleen Gruben 25 oktober 2020 12:51
5/5
Ben al een aantal jaren lid ,geniet iedere keer van deze heerlijke recepten Top site!
jeroen van der veer 3 oktober 2020 16:08
5/5
dit ziet heerlijk uit en je print je alles uit en ga je gang top en lekker etten .
Winoth 30 september 2020 09:48
5/5
Een hindoestaan die het zelfs top vind. Ga zo door!
Jizzy 14 september 2020 09:51
5/5
Zekers top vandaag gaan we voor de tjauw min met moksie metie trafasie en moksie speciaal traf
Lizzy 10 september 2020 14:27
5/5
Goede onvangst en op tijd. Top kookboek!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Losie Pineapple Passiegeade (gegrilde ananas op passie saus)

1. Het vruchtvlees met pit met een eetlepel uit de passievrucht scheppen en in een pan met 10 eetlepels Orgeade Trafasie 1 ½ minuut opwarmen tot een gladde passie saus.
2. Grillpan verhitten en lichtelijk besmeren met olie; grill de ananas plakjes hierop enkele minuten aan weerszijden.

Ingrediënten
- 1 fles (700ml) Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsiroop) - 4 stuks verse passievruchten - 1 liter vanille ijs - 1 verse ananas (geschild in plakjes)