Recensie v/d Week

Home Recensie v/d Week
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!
Recensie v/d Week Door Ashraf

Verse verse spitkool kopen rechtstreeks van de boer, vers kipfilets'ochtends direct van de poelier ophalen, lekker basmati rijst maken en lekker kruiden met faja lobi masala en faja lobi javaanse marinade en een scheutje trassie pffff mensen een genot van jewelste

Week 37 Door Nina

Beste kookboek die we ooit hebben gebruikt. Tegenwoordig zitten kookboeken vol met onzinnige verhalen, waardoor het 'lijkt' alsof je een enorm dik kookboek koopt maar in verhouding 70% tekst is! Dit kookboek is zoals die hoort te zijn: Divers, goede inhoudsopgave, zeer duidelijke recepten, een functioneel design met een gelikte kaft en recepten die ECHT ECHT werken mensen. En ook een dikke 10 voor de diversiteit, dit boekt zet je toe met nieuwe ideeën te komen, en geeft duidelijk met recepten weer welke combinaties je hierin kan maken.

Week 36 Door Eduard

Mijn overgrootoma was een surinaamse, en het enige wat ik van haar kan herinneren is dat het huis altijd zo lekker rook. Kook nu geruime tijd met jullie recepten en de producten en krijg telkens weer de kriebels van vroeger. Het maakt je intern gelukkig die kruiden specerijen en lekker pruttelen dat de hele wijk ruikt dat het weer zo ver is: su food ❤️

Week 35 Door Amy

Het boek is ten eerste echt dik voor een kookboek mensen. Sommige gebruiken enorme boeken maar als je ze openslaat is 60% gewoon foto's en leeg per pagina, dit kookboek heeft een mooi handformaat, effectief opgevuld met recepten die duidelijk zijn beschreven, en bij ons tot nu toe allemaal gelukt zijn. al met al als er ooit een nieuw deel uitkomt, staan wij vooraan.

Week 34 Door Dasney

Thuis zochten we al jaren naar iets wat veelzijdig te maken was, veel recepten van waren, en veel afwisseling in is en je zelf je eigen touch en creatie ervan kan maken. Maak kennis met Faja Lobi! We koken letterlijk iedere dag, wel iets van deze fijne famiiekeuken al is het frietjes met satesaus moet de pinda sambel wel van jullie zijn, al eten we piepers met jus dan moet de jus wel aangemengd zijn met trassie en gekruide ketjap, of we gaan fully suri style en eten heerlijk roti. ❤️😍

Week 33 Door Lisa

Ik wil een compliment geven voor de recepten. Maandelijks scroll ik en pak ik 5 recepten, en ga ze dan uitproberen met het gezin. Telkens weer is het raak, het gezin is er gek op. 🤗

Week 32 Door Aswati

Hindoestaans-Chinese-Javaanse roots. Als ras echte kan ik deze website en kookboek aanraden aan iedereen als je surinaams wilt eten zoals mijn oma's het vroeger leerde van hun moeders en oma's. Ik support dit bedrijf ❤️❤️❤️❤️❤️

Week 31 Door Eddy

Ohohoh deze loempia's mensen wajoo wajoo. Kookte voorheen nooit, maar jullie producten zijn zo makkelijk en ook makkelijk te maken in normale portie als je in je eentje bent 🏆🎁

Week 30 Door Silf

Wat een voortreffelijke website! Kook al circa 8 jaar met faja lobi maar nooit de website bezocht haha! Maakte eigenlijk altijd mijn eigen creaties (dat doet jullie product met mij), maar al deze recepten man o man o man dit gaan weer 8 mooie jaren worden hihi 🤗😋

Week 29 Door Harold

Kennis gemaakt met jullie circa 22 jaar geleden op een markt waar een dame zo lekker kookte dat het hele plein geurde. Ik zag toen potjes staan met de etiket helemaal vies door het gebruik, maar mijn viel de merknaam direct op. Daarna in een piepklein tokotje in de bijlmer gekocht waar ik tot de dag van vandaag kom en jullie producten en recepten in de jaren heb zien groeien, ga zo door. ❤️

Week 28 Door Lise

Toen mijn zus jullie producten ging gebruiken en ik de geur rook was ik ook verkocht! Sinds 5 jaar wisselen we recepten met elkaar uit, delen we leuke creaties en zien we elkaar hierdoor lekker vaak. Zo zie je wat lekker eten kan doen ❤️

Week 27 Door Belinda

Het leuke aan koken is, als je het gevoel krijgt dat je het helemaal zelf gecreëerd hebt. Met de faja lobii producten heb je dit dus, het helpt gewoon echt. Jullie mixen zijn niet 'zelf' te maken, de kruidenmelange die hierin zit je merkt gewoon dat het gerijpt en puur is en een echte basis voor zoals wij graag gezonde wok of schotels maken. Faja lobii verdiend zeker een 10 met een top website. 😚😍

Week 26 Door Alicia

Heerlijke noodles, nasi, bami, tjauw min alles van Faja Lobii is yumyumyum😙 Fan van het eerste uur, kocht het zeker 25 jaar geleden al in de toko in de bijlmer de goeie oude tijd ❤️

Week 25 Door Dennis

Hierbij een review over jullie recept🤠: Broodje Gehaktbal Trafasie. Nondeju wat is deze gehaktbal sappig en smaakvol en anders als wat wij in de nederlandse variant gewend zijn, maar toch zo bekend. Een echte aanrader, en makkelijk gemaakt op een broodje.

Week 24 Door Torno

Of we nou italiaans aziatisch of spaans eten, surinaams met faja lobi blijft voor ons de absolute lekkerste keuken. Gisteren hebben we de Roti Shoarme Grilled Chicken gegeten en dit was weer een top receppie

Week 23 Door Felicity

Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti) gemaakt: Vroeger toen we klein waren gingen we in paramaribo bij een klein winkeltje altijd spaghetti eten, een smaak die ik nooit meer ben vergeten en doen denken aan de fijne tijden ❤️ Dit weekend kreeg ik zin in spaghetti en dacht ik ga op fajalobi kijken voor een leuk recept, ik maak de omoe snesie en dit geloof je nooit: Exact de spghetti van 30 jaar geleden wat ik me kon herinneren!! Bedankt hiervoor faja lobi, jullie blijven me keer op keer verbazen met recepten/producten die de smaak van suriname kenmerken. Blijf vooral ook doorgaan met de fusion recepten! 🥇🏆✅

Week 22 Door Winston

Jullie hebben me zo ontzettend blij gemaakt met deel 5, wat een overweldigend resultaat! Als groot fan volg ik jullie al vanaf dag 1 op Social Media, kook wekelijks met Faja Lobi en blijf mezelf met me kookkunsten telkens weer overtreffen, mijn grote complimenten, keep up the good work! Lobi!

Week 21 Door Henny Quick

Toevallig een recept gezien op Facebook, boek besteld en nu een vaste klant, erg makkelijk je ingrediënten te bestellen online, netjes bezorgd en verpakt en al drie heerlijke gerechten gemaakt Geweldige website en heel mooi overzichtelijk

Week 20 Door Iris & Izzy

Mooi ontvangen in de geschenkbox! Jullie recepten zijn zo duidelijk, ik geniet er echt van. Kon nooit echt goed koken, maar mijn skills worden gewoon echt beter merk ik. Heerlijk om mensen te verassen met jullie recepten!

Week 19 Door Rietmolen

Groot bewonderaar van jullie, mooi familiebedrijf, keihard werkend en ook nog resultaten boeken waar de grote multinationals van kunnen dromen!

Week 18 Door Nitin

Wonderbaarlijk goede recepten met een juiste mix van verschillende categorie recepten, precies zoals de suri keuken is. Dit boek is in mijn ogen authentiek en een aanrader voor de beginner- maar ook zeker voor de gevorderde.

Week 17 Door Anneke & Sita

Kookvriendinnen die iedere week een recept van iemand maken. Jullie zijn het eerste merk waar we nu al 5 keer op rij een recept van maken, en geloof ons dat is een unicum als culinaire fijnproevers! Blijf vooral veel bami/noodles/tjauw min recepten toevoegen please :)

Week 16 Door Nel

65+ maar nooit te oud om nieuwe keukens te leren kennen, dit is tot nu toe onze grootste verassing.

Week 15 Door Supersnarf frans rahms

door jullie fijne gerechten en mooie presentatie koop ik regelmatig jullie producten bij de JUMBO ,dank voor de mooie website!

Week 14 Door Edsil

Het kookboek via via ontvangen om te lenen. Nadat ik eens door het boek gebladerd had, heb ik wat velletjes omgeslagen om eens te maken... Wat een sensatie wat een belevenis jullie recepten. Heb er inmiddels 2, 1 om in te krassen en vouwen en 1 om mooi te houden voor mezelf :)

Week 13 Door Lysanne & winston

MEt een surinaamse man die mij deze geweldige keuken heeft laten kennen maken jullie mij helemaal compleet maak hem iedere dag blij :))

Week 12 Door Jin

Een positieve beoordeling op jullie recepten de presentatie en de fijne website. Ook gaaf om te zien dat jullie zo actief zijn op Social Media, een nieuwe klant erbij.

Week 11 Door Linda Broeders

Onze kindjes van 7, 5 en 1 jaar zijn dol op de keuken van Sandhia's recepten. We hebben al vele recepten uitgeprobeerd en traditie is de Surinaamse bami gaat altijd mee naar de camping :) Het hele gezin en fam, vrienden smullen ervan!

Week 10 Door Neelis

Zeker weten goeie recepten! Faja Nuggets gemaakt en waren weer goed gelukt. Echt een compliment dat jullioe recepten altijd lukken met een duidelijke beschrijving, in tegenstelling tot veel andere bedrijven die maar met nieuwe recepten komen om te laten lijken alsof ze veel recepten hebben.

Week 9 Door Ineke

Groots, kleurrijk en recepten die duidelijk beschreven zijn en bij ons ook echt lukken.

Week 8 Door Nalinda

Een recensie op de vroege ochtend, meer dan waard zijn deze recepten mensen. Je hebt kookboeken commercieel uitgebracht, dit boek is daadwerkelijk functioneel, bedankt hiervoor dat ik weer recepten kan maken die lijken op hoe wij het vroeger van onze moeder kregen.

Week 7 Door Rachelle

Gisteren het boek ontvangen als cadeau: Verrassend ik volg jullie al jaren maar snap niet hoezo ik dit niet eerder had gekocht!

Week 6 Door mitchel

Bestellen ging soepel - levering ging soepel - mooie cadeaubox in zelfde stijl als kookboek - erg fijne functionele recepten, geen onzin en poespas - gewoon een boek met heul veul recepten en inspiration.

Week 5 Door Nanny

Jullie blijven me al jaren verassen, wat een diversiteit aan recepten. Roti Chicken Wrap gaan we vandaag maken! Benieuwd naar het nieuwe recept van deze week :) Bedankt

Week 4 Door Ga zo door!

Altijd word ik weer verrast door jullie, dan is het een recept dan een product of dan weer een vernieuwing op de website, blijf zo doorgaan

Week 3 Door Djezlyn

De recepten staan mooi per hoofdstukken aangegeven, handig voor een leek. Inmiddels een echte kok geworden met jullie fijne recepten!

Week 2 Door Resley & Danique

Ook al op Instagram gemeld, hier nogmaals: bedankt voor de lekkere recepten die me laten koken zoals onze moeders en oma's en opa's.

Week 1 Door Linie

Sandhia's Recepten is een waar kunstenaarsboek. Veel nieuwe dingen geleerd, veel nieuwe variaties geleerd, dit is gewoonweg een allround boek voor de Surinaamse keuken met veel invloeden, precies zoals ik Suriname kan herinneren van vroeger en mijn grootmoeder, oma en moeder dingen bereidde, hulde dat ik dit zelf weer kan ervaren zonder dat alle drie nog er zijn.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie