Zalm Masala uit de wok

Home Recepten
Zalm Masala uit de wok
Afbeelding van Zalm Masala uit de wok

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Zalm (in blokjes) besmeren met de bloem, daarna in de olie lichtelijk bakken en afscheppen.
  • STAP 2: Ui en knoflook in de overgebleven hete olie lichtbruin fruiten. Roti Kip Masala, tomatenketchup, piment, gember, tomaat, Trassie Trafasie en Pinda Sambel Trafasie toevoegen en omscheppen.
  • STAP 3: Zalm erbij doen en lichtelijk omscheppen. Schenk het water erover en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur laten pruttelen.

TIP: Probeer ook deze populaire oven gerechten: Vis Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met de rijst of Sandhia’s Roti. Lekker met Zuurgoed Trafasie.

Variatietip: Varieer Pinda Sambel Trafasie met 2 theelepel Faja Lobi Gekruide Ketjap. Voeg een plakje Madam Jeanette peper toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Nelinda 15 november 2021 09:30
5/5
Mmmm zalm in masala. Zo smaakvol! Haal verse verse zalm, en maak het vers met jullie mix met spitskool erbij vers van een groenteboer die ook met een kraampje voor zijn grote velden staat 😋😋😋 ...
Aysa 8 april 2021 09:03
5/5
Zalm Masala weer een mooie combi en direct gelukt.
Roos 7 maart 2021 17:12
5/5
Zalm is masala yumyum
Heidje 9 februari 2021 09:21
5/5
Zalm wordt zo mals ongekend!
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Allisa 17 januari 2022 07:39
5/5
De lekkerste garnalen maak je met de faja lobi masala poeder, doe daar lekkere verse tomaatjes van doorheen met rijst, bami of pasta en je hebt een super simpel en lekker gerecht ❤️
Aissa 27 december 2021 08:13
5/5
Hmmm de ketjap eieren en masala eieren zijn zooooo smaakvol 🤗
Romy 22 december 2021 12:19
5/5
Tikka Masala Lasagne hoe verzinnen jullie het?! Smaakte echt ongekend goed. Sta al jaren versteld van jullie recepten. Soms hele authentieke maar soms ook nieuwe creaties gemengd met andere culturen/keukens, een verademing dit merk met altijd wat leuks en nieuws ❤️😋 ...
Petra 19 december 2021 09:51
5/5
De beste broodjes zijn met jullie kip masala recept! Zo smaakvol, zo spappig, zo intens ❤️😊
Onoe 10 december 2021 07:51
5/5
Veel lekkerder dan de Indiase variant, veel meer smaak de tikka masala trafasie😋
Un 2 december 2021 08:27
5/5
Weetje waarom ik zo gek op jullie ben? Of je nou een traditioneel recept wilt van nasi, bami, roti of vlees, of juist een twist zoals Turkse Dürüm met kip masala die ik gisteren he b gemaakt, damn wat blijft alles goed! Heerlijk merk, echt een fan van het eerste uur en zal jullie altijd blijven supporten faja lobi fam tot aan de top❤️ ...
Claudje 22 november 2021 08:34
5/5
Het recept: Roti met Ketjap Egg Potato. Eieren in Masala wat een smaakvolle gewaarwording, ongekend! 🏆🎁
Lidya 16 november 2021 08:31
5/5
Gisteren lekker roti masala gegeten was weer smullen
Anoniem 15 november 2021 13:06
5/5
Mijn favoriete product: roti masala trafasie 🌴🌴🌴
Joan 26 augustus 2021 09:21
5/5
Of je nou authentieke nasi bami of roti wilt eten, of je wilt een uitstapje maken naar een masala pizza of een mexiacaans gerecht met een Surinaamse twist, jullie weten me telkens weer te ve rassen ook met de producten! Erg blij mee!!! 😍❤️😋 ...
Nalini 24 augustus 2021 09:11
5/5
De kiprollade was super. Kunnen jullie eens een masala rollade maken? Erg benieuwd hoe dat uitpakt, lekker sappig hmm denk een creatie 😋
Herma 18 augustus 2021 13:46
5/5
Echt weer zo mooi, zo creatief en zo lekker: Tikka Masala Lasagne
Ashraf 17 augustus 2021 10:30
5/5
Verse verse spitkool kopen rechtstreeks van de boer, vers kipfilets'ochtends direct van de poelier ophalen, lekker basmati rijst maken en lekker kruiden met faja lobi masala en faja lobi jav aanse marinade en een scheutje trassie pffff mensen een genot van jewelste ...
H 13 augustus 2021 08:48
5/5
❤️Faja for live mi mang. Eet bijna elke dag wel nasi of bami met vlees losie moksie roasted of masala 😋
Schouten 7 juli 2021 09:04
5/5
Roti wrappies met tikka masala gemaakt. Jullie verse diepvries roti bij Jumbo gekocht wat is die verrukkelijk zeg nomnomnom 😋
Tinker 31 mei 2021 20:27
5/5
Mijn favorieten: Nasi Trafasie Roti Masala Trafasie Madam Jeanette en Vega Trassie
Nilesh 28 mei 2021 08:37
5/5
Spitskool masala heerlijk recept van vroeger, top mensen!
Hil 27 mei 2021 08:34
5/5
Man o man die broodje kip masala van jullie hou op man wat goed
Carmen 12 mei 2021 10:51
5/5
Echt geweldige masala recepten hebben jullie!
Ferdy 29 april 2021 09:11
5/5
Veel beter als de indiase variant tikka masala dit!
Annemiek 28 maart 2021 10:20
5/5
Masala Lasagne gelukt was top recept.
Annika 25 maart 2021 07:52
5/5
Oke deze gaan we vanavond proberen te maken: Tikka Masala Lasagne, we weten wel drie keer per week lasagne maar zoiets wauw
Win 15 maart 2021 09:24
5/5
Roti Masala Wrap hoe het in de kookvideo eruit zag was de smaak ook. Super recept mensen, aanrader om te smullen!
Sarah 11 maart 2021 06:58
5/5
Roti Chicken Masala Wrap zie ik net geplaatst, terwijl ik net ging kijken wat we vandaag gingen eten. Vanavond op het menu, toppie!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Zalm Masala uit de wok
  • STAP 1: Zalm (in blokjes) besmeren met de bloem, daarna in de olie lichtelijk bakken en afscheppen.
  • STAP 2: Ui en knoflook in de overgebleven hete olie lichtbruin fruiten. Roti Kip Masala, tomatenketchup, piment, gember, tomaat, Trassie Trafasie en Pinda Sambel Trafasie toevoegen en omscheppen.
  • STAP 3: Zalm erbij doen en lichtelijk omscheppen. Schenk het water erover en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur laten pruttelen.
Ingrediënten
- 500 gr zalm - 1 el bloem - 5 el zonnebloemolie - 1 grote ui - 4 teentjes knoflook - 1 tl Faja Lobi Roti Kip Masala of Faja Lobi Kruidenmix voor Roti - 2 tl tomatenketchup - ½ piment (poeder) - ½ tl gember (poeder) - ½ tomaat - 2 tl Trassie Trafasie (de alles-in-1 smaakmaker) - 1 tl Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie - 100 ml water
Ga naar mijn laatste sessie