Nieuws

Home Nieuws Milde bereidingswijze
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Milde bereidingswijze

 Tips om Surinaamse eten milder naar smaak te bereiden:

1. Wokgerechten:

  • Doseer minder dan de aangegeven hoeveelheid van het Faja Lobi product;
  • Voeg naar smaak room, kokosmelk, gebakken uien, tomatenpuree of verse tomaat toe;
  • Voeg naar smaak maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.

2. Surinaamse Nasi en Bami:

  • Doseer minder dan de aangegeven hoeveelheid van het Faja Lobi product;
  • Voeg per portie van 5 personen 2 theelepels tomatenpuree en/of een handvol gebakken uien toe;
  • Voeg naar smaak maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.

3. Bij alle gerechten:

4. Voor minder zout smaak:

  • Doseer met afgestreken (medium) eetlepels of voeg minder dan de aangegeven hoeveelheid van het Faja Lobi product toe;
  • Voeg aan de te bereiden gerechten tomatenpuree, uien, verse tomaat of extra groenten toe.
Milde bereidingswijze
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!