Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti)

Home Recepten
Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti)
Afbeelding van Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
2. Olie verhitten, kipfilet (in reepjes gesneden) en uien (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten bakken tot het vlees gaar is.
3. Doperwten, wortel, tomatenpuree,Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) en Trassie Trafasie hieraan toevoegen en 5 minuten roerbakken.
4. Vervolgens 4 eetlepels Bami Trafasie (roerbakmix) en de spaghetti hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 7 minuten op laag vuur opbakken; eventueel 1/4 komkommer (in reepjes gesneden) de laatste minuut toevoegen.

Serveertip: Serveren met ei sliertjes, rode uien; verdeel naar smaak Satésaus Trafasie over de spaghetti.  

Variatietip: Gebruik eens als bijgerecht Zuurgoed. Varieer de groenten met maïs, paprika en taugé. Vervang de kip met Quorn, tahoe of vis.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Allesandra 9 september 2021 09:21
5/5
De allerbeste bami en spaghetti blijf ik maken met de touch van jullie producten!
Rania a 6 augustus 2021 08:19
5/5
Mijn favo su recept blijft Spaghetti met allerlei kip recepten van jullie en heerlijke bara ongevuld of gevuld, net waar ik zin in heb. Al deze recepten via jullie en uitstekend! 😋
7 juni 2021 07:59
5/5
Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti) gemaakt: Vroeger toen we klein waren gingen we in paramaribo bij een klein winkeltje altijd spaghetti eten, een smaak die ik nooit meer be n vergeten en doen denken aan de fijne tijden ❤️ Dit weekend kreeg ik zin in spaghetti en dacht ik ga op fajalobi kijken voor een leuk recept, ik maak de omoe snesie en dit geloof je nooit: Exact de spghetti van 30 jaar geleden wat ik me kon herinneren!! Bedankt hiervoor faja lobi, jullie blijven me keer op keer verbazen met recepten/producten die de smaak van suriname kenmerken. Blijf vooral ook doorgaan met de fusion recepten! 🥇🏆✅ ...
Jilermo 26 mei 2020 00:00
5/5
Fawaka! Nasi Trafasie en Bami Trafasie producten die je de smaak van omoe en overgroetomoe geven, wauw wauw wauw. Eenr ecensie plaatsen is niet niks, maar dit verdient een dikke 10
Winash 27 oktober 2021 13:38
5/5
Jullie creativiteit is oneindig vermoed ik! Volg al jaren de nieuwste recepten o wie o wat geweldig 😍💏
Ha 27 oktober 2021 00:00
5/5
Met mijn Chinese roots en Surinaamse oma is dit boek een verademing. Leuke combi's
Sylvie 26 oktober 2021 13:40
5/5
Roti popcorn recept was grandioos heerlijke combinatie! We gaan de popcorns nu eens in de nasi trafasie doen, denk een super combo 😋😋😋😋
Alida 26 oktober 2021 07:37
5/5
Heerlijke roti nuggets recept gemaakt gisteren! 😍❤️
M 26 oktober 2021 00:00
5/5
Een leuke verassingstip dit kookboek! Zo veel leuke verschillende recepten
Bakaa 25 oktober 2021 09:59
5/5
De beste baka bana is van faja lobi
Fi 25 oktober 2021 00:00
5/5
Uitstekende recepten echte smaakmakers bij feestjes
Walido 24 oktober 2021 10:55
5/5
Jullie loempia's zijn de beste! We gaan ze nu bij onze marktkraam zelf verkopen, mensen komen van ver voor deze goudstaven 😁😍
Adjan 22 oktober 2021 10:45
5/5
Jullie hebben zulke uitgebreide maar ook zulke simpele leuke recepten. Erg leuke website!
Izzy 21 oktober 2021 10:07
5/5
Rode curry hebben we gisteren gemaakt met kip krieltjes en boontjes, top recept met een kookvideo die goed werkt 😊😋😎
Nil 20 oktober 2021 11:08
5/5
Lekker smullen met jullie producten ❤️
Annabel 20 oktober 2021 00:00
5/5
5 sterren voor het kookboek!
Anoniem 19 oktober 2021 07:32
5/5
Ongekend tevreden met jullie website. Ik tik gewoon in de zoekbalk iedere week in waar ik aan denk, en laat me dan verassen met de recepten.
Julius 18 oktober 2021 09:13
5/5
de chinese nasi recept gemaakt met jullie witte nasi mix was weer super. Altijd lekker te combineren met jullie marinades, zelfs met vegetarische vleessoorten merken we op dat dit goed gaat.
Irmani 18 oktober 2021 09:12
5/5
De beste Javaanse kip is van Faja 😚
Cas 18 oktober 2021 00:00
5/5
Een aanrader voor ook de semi pro koks. Handige recepten en combinaties
Ginaa 14 oktober 2021 09:04
5/5
Lekker lekker van Lobiii, Faja Lobuuuu🤣❤️😋😋😋😋
Kan 13 oktober 2021 08:58
5/5
Geweldig ❤️
Sterre en familie 12 oktober 2021 08:44
5/5
Gisterenavond iedereen verrast thuis: Ze klaagden al jaren over wanneer we weer chicken para gingen eten! Gekocht bij Oriental, en iedereen werd gek haha
Willem 12 oktober 2021 00:00
5/5
Tip: Plaats ook eens algemene recepten met een touch, puur omdat jullie verzameling al gigantisch is en juist daardoor nog beter word. Top kookboek overigens
Lecy 11 oktober 2021 00:00
5/5
Kennis gemaakt met jullie producten tijdens ons bezoek in de toko highway in Rotterdam. Eigenlijk zijn we alles af gegaan, en is de nasi onze favoriet maar doet de rest niet minder! Nu compl eet met jullie kookboek Sandhia's Recepten ...
Linda 10 oktober 2021 13:01
5/5
Gisteren voor een bezoek van 10 man sterk vlees loempia's, roti popcorn en nasi trafasie good old met moksie metie gemaakt van de BBQ. Mensen, dit is echt een aanrader, wat hebben we genoten en een super gezellige avond gehad. Fijn dat die corona op z'n retour is, happy food happy life happy wife ❤️ ...
Dash 8 oktober 2021 11:00
5/5
💟💟💟💣💟💟💟💟We gaan de popcorn recept met de roti dit weekend proberen damn wauw
Fan 7 oktober 2021 09:05
5/5
Spicy recepten zijn de beste! Gebruik jullie recepten altijd als basis ❤️
Danny 6 oktober 2021 08:46
5/5
Geweldig popcorn chicken 🔥
Maro 6 oktober 2021 00:00
5/5
Simpele en duidelijk uitgelegde recepten. Dus 10 sterren waar ik er maar 5 kan geven!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti)

1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
2. Olie verhitten, kipfilet (in reepjes gesneden) en uien (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten bakken tot het vlees gaar is.
3. Doperwten, wortel, tomatenpuree, Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) en Trassie Trafasie hieraan toevoegen en 5 minuten roerbakken.
4. Vervolgens 4 eetlepels Bami Trafasie (roerbakmix) en de spaghetti hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 7 minuten op laag vuur opbakken; eventueel 1/4 komkommer (in reepjes gesneden) de laatste minuut toevoegen.

Ingrediënten
- 2 theelepels tomatenpuree - 500 gram spaghetti - 2 mespuntjes Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 1½ tl Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) - 500 gram kipfilet - 6 eetlepels zonnebloemolie, 1 kleine ui, 100 gram doperwten en 50 gram Julienne wortel - 1 potje (360ml) Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - Faja Lobi Satésaus Trafasie (echte Sandhia's satésaus)
Ga naar mijn laatste sessie