Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti)

Home Recepten
Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti)
Afbeelding van Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti)
Afbeelding van Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
2. Olie verhitten, kipfilet (in reepjes gesneden) en uien (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten bakken tot het vlees gaar is.
3. Doperwten, wortel, tomatenpuree,Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) en Trassie Trafasie hieraan toevoegen en 5 minuten roerbakken.
4. Vervolgens 4 eetlepels Bami Trafasie (roerbakmix) en de spaghetti hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 7 minuten op laag vuur opbakken; eventueel 1/4 komkommer (in reepjes gesneden) de laatste minuut toevoegen.

Serveertip: Serveren met ei sliertjes, rode uien; verdeel naar smaak Satésaus Trafasie over de spaghetti.  

Variatietip: Gebruik eens als bijgerecht Zuurgoed. Varieer de groenten met maïs, paprika en taugé. Vervang de kip met Quorn, tahoe of vis.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Jilermo 26 mei 2020 07:43
5/5
Fawaka! Nasi Trafasie en Bami Trafasie producten die je de smaak van omoe en overgroetomoe geven, wauw wauw wauw. Eenr ecensie plaatsen is niet niks, maar dit verdient een dikke 10
Nadja 1 december 2020 12:31
5/5
We hebben er doorhene gebladerd en wauw helemaal top
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
Nelleke 30 november 2020 08:21
5/5
Jullie producten voor het eerste geproefd bij een kennisengroep van ons, sindsdien kunnen we er niet meer zonder!
Geen 30 november 2020 07:23
5/5
Nieuwe bakmix producten en recepten echt uistekend!!
Nan 27 november 2020 09:55
5/5
Kleurrijk kookboek
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Jennie 25 november 2020 08:24
5/5
WOOWIE!!!!! Choco gelukt in 1 keer!!! Super bereidingswijze en fijn de kookvideo. Komende weken jullie andere smaken uitproberen.
T 24 november 2020 12:58
5/5
Dit recept echt wauw. Eksi mijn favorietj, daarna Keksie daarna Choco. Wanneer komt de mix voor lapis, surinaamse pandan en ananascake?
Jan 24 november 2020 09:55
5/5
BAKMIXEN ontvangen wauw!!!!! Marmercake direct gelukt, keksi en eksi ga ik dit weekend maken.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti)

1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
2. Olie verhitten, kipfilet (in reepjes gesneden) en uien (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten bakken tot het vlees gaar is.
3. Doperwten, wortel, tomatenpuree, Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) en Trassie Trafasie hieraan toevoegen en 5 minuten roerbakken.
4. Vervolgens 4 eetlepels Bami Trafasie (roerbakmix) en de spaghetti hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 7 minuten op laag vuur opbakken; eventueel 1/4 komkommer (in reepjes gesneden) de laatste minuut toevoegen.

Ingrediënten
- 2 theelepels tomatenpuree - 500 gram spaghetti - 2 mespuntjes Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 1½ tl Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) - 500 gram kipfilet - 6 eetlepels zonnebloemolie, 1 kleine ui, 100 gram doperwten en 50 gram Julienne wortel - 1 potje (360ml) Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - Faja Lobi Satésaus Trafasie (echte Sandhia's satésaus)