Loaded fries met RotiChoti

Home Recepten
Loaded fries met RotiChoti

Bereidingswijze

  • STAP 1: Bak of frituur de frites volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: Gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix), ui (grof of fijn gesnipperd), selderij en het ei en goed mengen.
  • STAP 3: Draai van het gehaktmengsel 4 ronde gehaktballen, haal de RotiChoti uit de verpakking en verdeel per RotiChoti één gehaktbal.
  • STAP 4: Koekenpan verhitten en lichtelijk met olie besmeren, bak de RotiChoti aan de vleeszijde circa 2 minuten, omkeren en 1 minuut opwarmen; haal de RotiChoti uit de pan, verdeel de gemengde sla, rode ui, frites en Madam Jeanette Honing-Mayo Saus erover.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Omvouwen tot een hoorntje en serveer in een frietzak.

Variatietip: Varieer het gehakt met vega gehakt.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Esmee Toon 2 september 2024
5/5
Lekkere loaded frietjes op zo'n faja lobi! 😍😋
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Loaded fries met RotiChoti
  • STAP 1: Bak of frituur de frites volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: Gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix), ui (grof of fijn gesnipperd), selderij en het ei en goed mengen.
  • STAP 3: Draai van het gehaktmengsel 4 ronde gehaktballen, haal de RotiChoti uit de verpakking en verdeel per RotiChoti één gehaktbal.
  • STAP 4: Koekenpan verhitten en lichtelijk met olie besmeren, bak de RotiChoti aan de vleeszijde circa 2 minuten, omkeren en 1 minuut opwarmen; haal de RotiChoti uit de pan, verdeel de gemengde sla, rode ui, frites en Madam Jeanette Honing-Mayo Saus erover.
Ingrediënten
- 300 gr Aviko Frites (diepvries) - 500 gr kipgehakt of half om half - 2 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1 ui - 4 takjes selderij - 1 ei - 1 pak Sandhia's Roti of Sandhia’s Roti Mini of Roti Choti of Platbrood Trafasie - 200 gr gemengde sla - 1 rode ui (halve ringen) - Madam Jeanette Honing-Mayo Saus

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie