Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)

Home Recepten
Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Afbeelding van Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Afbeelding van Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Meng 1 pot (360 ml) Roast Red Pork (marinade) met de rijstwijn en de knoflook (geperst).
  • STAP 2: Voeg de marinade aan de varkenslappen (in langwerpige stukken gesneden) toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van te voren.
  • STAP 4: Verdeel het vlees in een ovenschaal en rooster het in de oven op 200 graden gaar.

2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Sandhia's bami of Sandhia's nasi;  schenk de Ketjap Sambal Saus over het vlees.

Variatietip: Voeg 50 ml rum aan de marinade toe. Verdeel enkele klontjes boter over het vlees.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Yilly d. 8 april 2020 09:08
5/5
Favorieten Moksie Metie en Roast Red Pork! 5 sterren voor jullie geweldige recepten, meer BBQ recepten graag
Li 6 juli 2020 07:48
5/5
Nieuwe klant, tevreden klant. 5 sterren
Roos 4 maart 2020 15:29
5/5
Wat ben ik hier blij. Het is een aanrader want ik ben nog geen enkel recept tegen gekomen dat niet maakbaar is! Meestal is het zo dat in een kookboek maar een aantal aantrekkelijke recepten staan, dat ze vanwege moeilijkheid/technieken/gebruikte ingrediënten moeilijk zijn bij je gezin. Maar dit boek is helemaal super...voor ons het mooiste kookboek ...
Rosanna 10 december 2019 13:49
5/5
Raar dat ik al (denk ik) 15 jaar jullie potten koop met grote tevredenheid, maar nooit van het kookboek heb geweten!!!!!!! Mijn buurvrouw vertelde laatst vol trots hoe ze gaar gerechten maak te, ik moest lachen, ik doe hetzelfde en nog veel beter, de potten maken van mij een echte chef. Weet nog niet of ik het kookboek ga bestellen. ...
Cilly 26 november 2019 12:13
5/5
De hele serie compleet, deel 1 t/m nu. Ik ben groot fan van Faja Lobi en stem ook altijd op de website! Simpele recepten en snel te bereiden. Geen gekke of moeilijke ingrediënten. Heb veel kookboeken in de kast staan maar deze spannen de kroon. Grote complimenten ...
Xeniana 20 november 2019 12:25
5/5
Ben een tevreden fan zeker 5 sterren voor de uitstraling en kloppende recepten.
Jolanda 28 oktober 2019 10:42
5/5
Faja Lobi ligt al zeker 15 jaar in onze favoriete toko. Geweldig om te zien hoe dit product zich heeft ontwikkeld, telkens naar tevredenheid.
Margot 24 juli 2019 09:40
5/5
Goedemorgen, tevreden en verdiend om een recensie te plaatsen.
Anoniem 13 september 2018 12:42
2/5
Niet tevreden! vind het te kleurijk
Rietje 3 september 2018 15:31
3/5
Goed boek, tevreden.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
  • STAP 1: Meng 1 pot (360 ml) Roast Red Pork (marinade) met de rijstwijn en de knoflook (geperst).
  • STAP 2: Voeg de marinade aan de varkenslappen (in langwerpige stukken gesneden) toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van te voren.
  • STAP 4: Verdeel het vlees in een ovenschaal en rooster het in de oven op 200 graden gaar.

2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's.

Ingrediënten
- 1. Roast Red Pork: - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roast Red Pork vers bereide marinade) - 3 el rijstwijn - 3 teentjes knoflook - 1 kg varkenslappen - 2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus