Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)

Home Recepten
Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Afbeelding van Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Afbeelding van Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Meng 1 pot (360 ml)Roast Red Pork(marinade) met de rijstwijn en de knoflook (geperst).
  • STAP 2: Voeg de marinade aan de varkenslappen (in langwerpige stukken gesneden) toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van te voren.
  • STAP 4: Verdeel het vlees in een ovenschaal en rooster het in de oven op 200 graden gaar.

2. Ketjap Sambal Saus: Zie ecept Ketjap Sambal Saus

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Sandhia's bami of Sandhia's nasi;  schenk de Ketjap Sambal Saus over het vlees.

Variatietip: Voeg 50 ml rum aan de marinade toe. Verdeel enkele klontjes boter over het vlees.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Gerrit 14 september 2020 09:54
5/5
Moksie Speciaal, Moksie metie en losie foroe samen met de roast red Pork beste marinades van faja lobi. Lekker lang marineren van de voren hmmm!
Yilly d. 8 april 2020 09:08
5/5
Favorieten Moksie Metie en Roast Red Pork! 5 sterren voor jullie geweldige recepten, meer BBQ recepten graag
Aniun 26 oktober 2020 07:57
5/5
Ketjap eieren met Surinaamse nasi test zaterdag: Heerlijk met de eitjes!
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...
Marleen Gruben 25 oktober 2020 12:51
5/5
Ben al een aantal jaren lid ,geniet iedere keer van deze heerlijke recepten Top site!
geertje 23 oktober 2020 12:02
5/5
Ik geniet elke keer weer mijn man is er ook gek op
Ferdi 23 oktober 2020 09:09
5/5
Schuif maar door al die producten van jullie wauw
Tonny 23 oktober 2020 09:07
5/5
Wat een recepten mensen!
Dinij 23 oktober 2020 05:58
5/5
Ook ik vind geweldige recepten
Anvangils 22 oktober 2020 21:46
5/5
Lekkere recepten.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
  • STAP 1: Meng 1 pot (360 ml) Roast Red Pork (marinade) met de rijstwijn en de knoflook (geperst).
  • STAP 2: Voeg de marinade aan de varkenslappen (in langwerpige stukken gesneden) toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van te voren.
  • STAP 4: Verdeel het vlees in een ovenschaal en rooster het in de oven op 200 graden gaar.

2. Ketjap Sambal Saus: Zie ecept Ketjap Sambal Saus

Ingrediënten
- 1. Roast Red Pork: - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roast Red Pork vers bereide marinade) - 3 el rijstwijn - 3 teentjes knoflook - 1 kg varkenslappen - 2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus