👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Faja Lobi producten bij Picnic
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Foe Yong Hai Trafasie

Home Recepten
Foe Yong Hai Trafasie
Afbeelding van Foe Yong Hai Trafasie

Bereidingswijze

  • 1. Voorbereiding:
  • STAP 1: Pandan rijst volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
  • 2. Eieren:
  • STAP 2: Meng de maïzena met het water en kluts de eieren hierin.
  • STAP 3: Olie verhitten, de geklutste eieren hieraan toevoegen en 3 minuten gaar laten stollen; halverwege omdraaien. Het gestolde ei met een lepel in 8 grove stukken breken en afscheppen.
  • 3. Foe Yong Hai Trafasie:
  • STAP 4: Olie verhitten, sjalotjes (fijngesneden) hierin lichtbruin fruiten. Kipfilet (in reepjes gesneden) erbij doen en bakken tot het vlees gaar is.
    STAP 5: Winterwortel (in schijfjes), champignons (in plakjes), paprika (in dunne reepjes), Chicken Paramaribo Trafasie (woksaus), Trassie Trafasie, tomatenpuree, het water toevoegen, omscheppen en 15 minuten op matig vuur, met deksel op de pan, laten sudderen. De laatste 5 minuten de eieren en de bosui (schuin gesneden) toevoegen, omscheppen en even verder laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Foe Yong Hai Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met de Pandan rijst.

Variatietip: Varieer de kipfilet met visfilet. Voor een vegetarisch gerecht, vervang het vlees met tahoe. Garneer eens met rode uien (in ringen gesneden).

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Orakel 25 april 2023 08:03
5/5
Foe Yong Hai Trafasie. Nasi Trafasie met Rollade. Bamiballen Trafasie. Mijn fav's ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Rosni 21 februari 2023 08:04
5/5
Foe Yong Hai Trafasie is zo een lekker recept! Aanrader mensen! ❤️😋
Annieke 16 januari 2023 08:15
5/5
Foe Yong Hai Trafasie dit weekend gemaakt en het was een smuller. Gaan aankomende week de Sriracha tosti maken 😋😊
Jeanet 4 januari 2023 17:14
5/5
Eerste recept wat ik heb gemaakt met artikelen uit de surprisebox. Het was heerlijk. Ga dit weekend het recept van de foe yong hai trafasie maken.
Wallie 8 december 2022 07:50
5/5
Foe Yong Hai the best of the best! 🌴
Ginkel 20 oktober 2022 08:08
5/5
Veruit de beste Foe Yong Hai met de Chicken Paramaribo...!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nicolette 22 mei 2022 08:29
5/5
Surinaamse Bami met boontjes en kip... pfoe pfoe pfoe aanrander van jewelste. 😊😋
Niles 18 november 2021 08:03
5/5
Hmm weer een nieuw recept zie hie. Foe Young Hai gaan we dit weekend maken, hebben al flink chicken paramaribo ingeslagen voor als het weer lang is uitverkocht haha, kan er een jaar mee voor ruit denk ik 🤣🤣🤣🤣 ...
Waldo 17 september 2021 10:05
5/5
De gouden kapsalon gemaakt wat een topper weer pfoe 😍
Glen 11 juli 2023 08:11
5/5
Heerlijk als we weer goe yong hai gaan eten die we ontdekt hebben met jullie chicken paramaribo😎
Rena 29 december 2022 07:45
5/5
Mijn fav's: Spaghetti met geroosterde kip, Ketjap Knoflook Garnalen (met Shanghai paksoi), Turkse Dürüm met kip masala. Om te smulleeeeeen! 😍😋
Somy 1 maart 2024 06:42
5/5
Heerlijk!!
Rody 29 februari 2024 07:54
5/5
RotiChoti Roll-Up (met gehakt) en Sandhia’s Roti Tasjes beide geprobeerd, de nieuwste 2 recepten. Was weer om te smullen. Chapeau voor de altijd werkende recepten! 😋
Miras 27 februari 2024 08:09
5/5
De beste en lekkerste smullers zijn van jullie bedrijf! ❤️
G.G Safar 27 februari 2024 01:00
5/5
Groot en dik kookboek met zeer smakelijke recepten.
Romi 26 februari 2024 08:06
5/5
10 sterren. Nasi Trafasie ❤️
PIEN 26 februari 2024 01:00
5/5
Heeeerlijk! Erg blij mee!
Dennis Glader 23 februari 2024 08:43
5/5
Veel favoriete recepten komen uit jullie koker. Top werk! 😘
de Frita 22 februari 2024 07:50
5/5
Lekker lekker hmm 😘 Elke dag loeren tussen de recepten
Pronk 22 februari 2024 01:00
5/5
Eerlijk waar de mooiste recepten ooit. Super kookboek! 10 sterren!
Ado 21 februari 2024 08:07
5/5
Kennis gemaakt en nooit meer gestopt met jullie gebruiken. Inmiddels 17 jaar verder ❤️
Ricardi 20 februari 2024 08:07
5/5
Geprobeerd: Sandhia’s Roti Tasjes. Dit is mensen ongekend, wat een smaakbom, explosie en zachtheid op de tong😋 Een soort loempia idee, maar dan met de lekkere roti structuur. Top!
Wanda 19 februari 2024 06:47
5/5
SUPERRRRRR! Faja Lobi mijn favoriet
M 19 februari 2024 01:00
5/5
10 hele dikke sterren verdiend!
Liza Yvonne Kramer 18 februari 2024 13:52
5/5
Mijn overleden ouders hebben mij veel geholpen ,omdat mijn ouders uit Suriname geboren werden en ik vond het heel erg leuk ,om leren te koken . IK leerde het al gauw ,wat ik het gemaakt heb .
Marjolein 17 februari 2024 01:00
5/5
Wat een geweldig kookboek van zeker 100 kookboeken mijn favoriet broodje pulled chicken wauw en de pasteitjes super lekker alleen maar tevreden eters en complimenten echt heel blij mee
Kim 16 februari 2024 07:48
5/5
Ben zo gek op Faja Lobi! Te gekke producten en zoveeeuuul kookvideo's! Willen hier thuis niet meer anders, eten elke dag wel iets met een twist van jullie. LOBI ❤️😋🙏
Ko 14 februari 2024 07:53
5/5
Goedgekeurd!
Loes 13 februari 2024 07:54
5/5
Lekkere gerechten. Lekkerste is als je zowel bami trafasie als nasi trafasie maakt met moksie metie en moksie speciaal kip voor het gezin, lekker groot op tafel uitserveren muziekje aan. Ooh het mooie leven ❤️ ...
Ben 12 februari 2024 08:10
5/5
Roti Grilled Saté: Hier maak je je bezoek gek mee! 😋

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Foe Yong Hai Trafasie
  • 1. Voorbereiding:
  • STAP 1: Pandan rijst volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
  • 2. Eieren:
  • STAP 2: Meng de maïzena met het water en kluts de eieren hierin.
  • STAP 3: Olie verhitten, de geklutste eieren hieraan toevoegen en 3 minuten gaar laten stollen; halverwege omdraaien. Het gestolde ei met een lepel in 8 grove stukken breken en afscheppen.
  • 3. Foe Yong Hai Trafasie:
  • STAP 4: Olie verhitten, sjalotjes (fijngesneden) hierin lichtbruin fruiten. Kipfilet (in reepjes gesneden) erbij doen en bakken tot het vlees gaar is.
    STAP 5: Winterwortel (in schijfjes), champignons (in plakjes), paprika (in dunne reepjes), Chicken Paramaribo Trafasie (woksaus), Trassie Trafasie, tomatenpuree, het water toevoegen, omscheppen en 15 minuten op matig vuur, met deksel op de pan, laten sudderen. De laatste 5 minuten de eieren en de bosui (schuin gesneden) toevoegen, omscheppen en even verder laten sudderen.
Ingrediënten
-   - 1. Rijst: - 400 gr Pandan rijst - 2. Eieren: - 1 el maïzena - 1½ eetlepel water - 5 eieren - 2 el zonnebloemolie - 3. Foe Yong Hai Trafasie: - 4 el zonnebloemolie - 2 sjalotjes of ½ ui - 300 gram kipfilet - ½ winterwortel - 125 gr champignon - 1 rode paprika (kleine) - 360 ml Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie (vers bereide woksaus) - 1 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie - 2 tl tomatenpuree - 75 ml water - 4 stuks bosui
We hebben hem weer!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie