Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)

Home Recepten
Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
Afbeelding van Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)

Bereidingswijze

  • 1. Vulling:
  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de sjalot (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het kip- of vega gehakt hieraan toe, omscheppen en in enkele minuten rul en bruin bakken. Bami Trafasie, Trassie Trafasie, gember, wortel, bosui en plakje Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en 1-2 minuten verder bakken. Laat de vulling goed afkoelen.
  • 2. Gyoza vellen:
  • STAP 2: Maak de randen van een gyozavel rondom nat met een beetje water; doe een eetlepel van de vulling in het midden ervan en velletje voor velletje omvouwen en aandrukken. Herhaal dit met de resterende vellen.
  • 3. Dumplings:
  • STAP 3: Bestrijk de bodem van een pan met een scheutje olie, verdeel de gevulde gyoza vellen hierin in een ronde vorm en bak ze 2 minuten even aan. Schenk 50 ml water in de pan en stoom ze, met deksel op de pan, circa 6 minuten op matig vuur. Haal daarna de deksel van de pan, stoom nog enkele minuten tot het water is verdampt en de onderkant van de dumplings mooi bruin is geworden.
  • 4. Dumpling Saus:
  • STAP 4: Meng alle ingrediënten tot een gladde saus.

TIP: Probeer ook deze hapjes: Sandhia’s Hapjes en Kookvideo's.
Ontdek de 9 manieren van dumplings vouwen

Serveertip: Dippen met de dimpling saus.

Variatietip: Varieer het gehakt met garnalen, vis of vleesvervangers. Je kan de dumplings na het vouwen ook invriezen om ze later te maken of de klaargemaakte dumplings invriezen om ze later te gebruiken.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Roshnie ^ Joggoe 24 oktober 2023 06:44
5/5
Zondag de Dumplings Trafasie voor het eerst gemaakt. Was spannend, maar geheel kloppend met het recept, was een smaakmaker! Intens genoten.
Donders 27 september 2023 07:56
5/5
Dit recept gemaakt. Heerlijk! Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
Rosa 29 augustus 2023 07:02
5/5
Dumplings Trafasie, denk de beste variant tot nu toe gegeten!
Okkie 22 december 2022 08:20
5/5
The best of the best Dumplings ❤️😎
Nos 25 september 2022 09:52
5/5
Heerlijke dumplings trafasie was mijn eerste uitgebreide creatie en goed gelukt. Erg blij mee! 😍
Faye 6 juli 2022 07:53
5/5
Dumplings Trafasie erg interessant. Ga morgen avond alles kopen, en zaterdag lekker uitproberen. Ben gek op jullie smaak, erg benieuwd hoe dat uitkomt in de Dumplings. Tot nu toe alle recept en altijd super 😄❤️ ...
Joshua en vrouw 30 juni 2022 08:04
5/5
Dit weekend gaan we jullie recepten Buffalo wings & kipkluifjes En Dumplings Trafasie proberen 😊😘
Anoniem 9 maart 2023 08:22
5/5
Ketjap Kip Roti heerlijke combinatie met die zachte vellen van jullie 😘
Rosalie 1 december 2023 08:45
5/5
Heerlijk die recepten van jullie 😍
Ro 30 november 2023 07:53
5/5
De lekkerste pastei is van jullie website!
Levi 30 november 2023 01:00
5/5
Dit boek is GRANDIOOS! Snel binnengekomen en absoluut scherp geprijsd. Super aanrader met de feestdagen want het zit in een mega mooie geschenkbox!
Steeltjes 29 november 2023 08:01
5/5
Loaded fries met RotiChoti ❤️
Raj 28 november 2023 08:02
5/5
Heerlijk kerstmenu!
Chanti 28 november 2023 06:39
5/5
Super lekker allemaal! 😃
Andre & Michelle / kids 27 november 2023 08:18
5/5
Traybake Speciaal was weer een geslaagde nieuwe kookvideo, en het kerstmenu is ook weer grandioos. Sowieso is de rollade trafasie al 3 jaar onze all-time fave, we gaan dit keer ook de vispas teitjes erbij doen en de vleesbroodjes 😋🎅 ...
Inge 26 november 2023 08:46
5/5
Zo super dat jullie het kerstmenu altijd tijdig publiceren met oud&nieuw erbij. Heb deze ochtend volop inspiratie opgedaan, ga deze week even het e.e.a. uittesten, ben dit jaar aan de be urt: 1e kerstdag familie met 30 mensen en 10 kinderen, 2e kerstdag schoonfamilie 25 mensen en 5 kinderen, en kerstavond met ons gezin uitpakken. 3 dagen lang plezier met jullie recepten, dank voor de super inspiratie! ...
Evi 24 november 2023 08:39
5/5
KNALLENDE RECEPTEN! ❤️
Romina 23 november 2023 08:20
5/5
Geweldig mooi bedrijf! ❤️❤️
Rin 22 november 2023 08:27
5/5
Heerlijk recept de RotiChoti Bowls en Traybake speciaal 😍
Kw 21 november 2023 06:08
5/5
Geweldige combinaties mogelijk met jullie recepten!
Elke 20 november 2023 06:40
5/5
Elke dag Faja Lobi hmmm!
Ronnie 17 november 2023 06:10
5/5
Heerlijk en makkelijk! Blij met Faja Lobi.
Jazz 17 november 2023 01:00
5/5
Dik verdiende sterren!
Charlotte 16 november 2023 07:45
5/5
De heerlijkste recepten vind je bij dit mooie familiebedrijf ❤️
Ron 15 november 2023 06:08
5/5
De faja nuggets beste uitvinding ooit. We maken deze nu in een grote verse, smullen hmm❤️
Ramy 14 november 2023 05:55
5/5
Ovenkip voor Surinaamse Nasi en Bami, en dan de Nasi Trafasie en Bami Trafasie erbij server, wow! 😚
Tonni 14 november 2023 01:00
5/5
Heel erg dik en fijn kookboek!
Roald 13 november 2023 06:10
5/5
De crispy bowl was geslaagd! ❤️
Irmie 10 november 2023 08:24
5/5
Heerlijke roti kip masala blijft de favoriet hier thuis, lekker laten pruttelen, lekker geuren tot in de wijk, vers vers met gesneden pepers ooh begin te watertanden 😋🤗
Nadine 10 november 2023 01:00
5/5
Een kookboek met allure! Vol met recepten! Met kookvideo's!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
  • 1. Vulling:
  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de sjalot (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het kip- of vega gehakt hieraan toe, omscheppen en in enkele minuten rul en bruin bakken. Bami Trafasie, Trassie Trafasie, gember, wortel, bosui en plakje Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en 1-2 minuten verder bakken. Laat de vulling goed afkoelen.
  • 2. Gyoza vellen:
  • STAP 2: Maak de randen van een gyozavel rondom nat met een beetje water; doe een eetlepel van de vulling in het midden ervan en velletje voor velletje omvouwen en aandrukken. Herhaal dit met de resterende vellen.
  • 3. Dumplings:
  • STAP 3: Bestrijk de bodem van een pan met een scheutje olie, verdeel de gevulde gyoza vellen hierin in een ronde vorm en bak ze 2 minuten even aan. Schenk 50 ml water in de pan en stoom ze, met deksel op de pan, circa 6 minuten op matig vuur. Haal daarna de deksel van de pan, stoom nog enkele minuten tot het water is verdampt en de onderkant van de dumplings mooi bruin is geworden.
  • 4. Dumpling Saus:
  • STAP 4: Meng alle ingrediënten tot een gladde saus.
Ingrediënten
- 1. Vulling: - 2 el zonnebloemolie - 1 sjalot - 4 teentjes knoflook - 300 gr kip- of vega gehakt - 1 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie - 1 tl gember (gemalen) - 75 gr julienne wortel (fijngesneden) - 1 stengel bosui (fijngesneden) - plakje Madam Jeanette peper - 20 Gyoza vellen - 2. Dumpling Saus: - 3 el Faja Lobi Gekruide Ketjap (Albert Heijn online) - 2 el rijstazijn - 2 el Sweet Chili Saus
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie