Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)

Home Recepten
Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
Afbeelding van Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)

Bereidingswijze

  • 1. Vulling:
  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de sjalot (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het kip- of vega gehakt hieraan toe, omscheppen en in enkele minuten rul en bruin bakken. Bami Trafasie, Trassie Trafasie, gember, wortel, bosui en plakje Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en 1-2 minuten verder bakken. Laat de vulling goed afkoelen.
  • 2. Gyoza vellen:
  • STAP 2: Maak de randen van een gyozavel rondom nat met een beetje water; doe een eetlepel van de vulling in het midden ervan en velletje voor velletje omvouwen en aandrukken. Herhaal dit met de resterende vellen.
  • 3. Dumplings:
  • STAP 3: Bestrijk de bodem van een pan met een scheutje olie, verdeel de gevulde gyoza vellen hierin in een ronde vorm en bak ze 2 minuten even aan. Schenk 50 ml water in de pan en stoom ze, met deksel op de pan, circa 6 minuten op matig vuur. Haal daarna de deksel van de pan, stoom nog enkele minuten tot het water is verdampt en de onderkant van de dumplings mooi bruin is geworden.
  • 4. Dumpling Saus:
  • STAP 4: Meng alle ingrediënten tot een gladde saus.

TIP: Probeer ook deze hapjes: Sandhia’s Hapjes en Kookvideo's.
Ontdek de 9 manieren van dumplings vouwen

Serveertip: Dippen met de dimpling saus.

Variatietip: Varieer het gehakt met garnalen, vis of vleesvervangers. Je kan de dumplings na het vouwen ook invriezen om ze later te maken of de klaargemaakte dumplings invriezen om ze later te gebruiken.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Rivan 7 mei 2024 08:00
5/5
Dumplings Trafasie en de Nasi Trafasie met Rollade de allerbeste die ik ooit gegeten heb😍
Roderik 15 april 2024 07:22
5/5
Dikke 5/5 voor de dumplings trafasie en de loempia's
Goof 25 maart 2024 07:06
5/5
Heerlijk hoe dit recept tot stand is gekomen: Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen). Jullie hebben een nieuwsartikel hierover met hoe vouw je dumplings, zo kwam ik bij dit recept t erecht. Ik en mijn vriendin zijn zo enorm gek hierop, en dan maken we er zelf met het recept van onze oma chili saus en speciale sojasaus bij. Oeh! ❤️😍 ...
Rome 24 januari 2024 07:56
5/5
Hmmm de dumplings trafasie zijn te lekker ❤️
Giro 10 januari 2024 08:02
5/5
Aanrader: Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
BM 5 januari 2024 08:27
5/5
Dumplings Trafasie onze nieuwe fav! Aten we altijd in restaurants, en konden het recept niet evenaren, totdat ik dit recept tegenkwam via jullie leuke artikel 'hoe vouw je dumplings'!
Melle 25 december 2023 06:45
5/5
5 sterren voor dit mega recept: Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
Roshnie ^ Joggoe 24 oktober 2023 06:44
5/5
Zondag de Dumplings Trafasie voor het eerst gemaakt. Was spannend, maar geheel kloppend met het recept, was een smaakmaker! Intens genoten.
Donders 27 september 2023 07:56
5/5
Dit recept gemaakt. Heerlijk! Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
Rosa 29 augustus 2023 07:02
5/5
Dumplings Trafasie, denk de beste variant tot nu toe gegeten!
Okkie 22 december 2022 08:20
5/5
The best of the best Dumplings ❤️😎
Nos 25 september 2022 09:52
5/5
Heerlijke dumplings trafasie was mijn eerste uitgebreide creatie en goed gelukt. Erg blij mee! 😍
Faye 6 juli 2022 07:53
5/5
Dumplings Trafasie erg interessant. Ga morgen avond alles kopen, en zaterdag lekker uitproberen. Ben gek op jullie smaak, erg benieuwd hoe dat uitkomt in de Dumplings. Tot nu toe alle recept en altijd super 😄❤️ ...
Joshua en vrouw 30 juni 2022 08:04
5/5
Dit weekend gaan we jullie recepten Buffalo wings & kipkluifjes En Dumplings Trafasie proberen 😊😘
Anoniem 9 maart 2023 08:22
5/5
Ketjap Kip Roti heerlijke combinatie met die zachte vellen van jullie 😘
Romey 17 juli 2024 08:19
5/5
10 dikke sterren! 😍
Koosje 16 juli 2024 07:37
5/5
Heerlijk allemaal! ❤️
Kiona 12 juli 2024 09:06
5/5
RotiChoti met gehakt (Roll-Up) is om te smulleeeeeen ❤️😋
Gek op Faja 11 juli 2024 07:53
5/5
Weer lekker gesmuld van de zalmpakketjes.
Minoesh 9 juli 2024 08:05
5/5
Genieten dit merk. Altijd vernieuwing, altijd nieuwe recepten.
Paulien 8 juli 2024 07:46
5/5
Goedgekeurd 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
Com 5 juli 2024 07:52
5/5
Heeeeerlijk!!
Lindsay 4 juli 2024 07:37
5/5
GEK OP! LOBIIIIII ❤️❤️❤️
Winanda 2 juli 2024 08:09
5/5
Voor alle liefhebbers van eiersalade, moet je eens deze recepten proberen: Surinaamse eiersalade met roti 😋
Pascal 1 juli 2024 08:42
5/5
Wij hebben gister dit recept geprobeerd. Het was echt heerlijk! En zo simpel om te maken. Een echte aanrader 😋
Quannah 28 juni 2024 08:15
5/5
De RotiChoti Quiche was om te smullen. Recept en kookvideo uitstekend 😍
Rosalinde 27 juni 2024 08:00
5/5
Kippendijenfilet met boontjes was weer om te smullen 😍😍😍
Martika 25 juni 2024 08:24
5/5
Zulke lekkere producten. Kopen het bij onze favoriete Oriental 😋
Wil. D 24 juni 2024 07:49
5/5
Deze website is geschikt als je mensen met je BBQ wil verassen met unieke creaties 😋
Inirida 21 juni 2024 08:09
5/5
5 sterren

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
  • 1. Vulling:
  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de sjalot (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het kip- of vega gehakt hieraan toe, omscheppen en in enkele minuten rul en bruin bakken. Bami Trafasie, Trassie Trafasie, gember, wortel, bosui en plakje Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en 1-2 minuten verder bakken. Laat de vulling goed afkoelen.
  • 2. Gyoza vellen:
  • STAP 2: Maak de randen van een gyozavel rondom nat met een beetje water; doe een eetlepel van de vulling in het midden ervan en velletje voor velletje omvouwen en aandrukken. Herhaal dit met de resterende vellen.
  • 3. Dumplings:
  • STAP 3: Bestrijk de bodem van een pan met een scheutje olie, verdeel de gevulde gyoza vellen hierin in een ronde vorm en bak ze 2 minuten even aan. Schenk 50 ml water in de pan en stoom ze, met deksel op de pan, circa 6 minuten op matig vuur. Haal daarna de deksel van de pan, stoom nog enkele minuten tot het water is verdampt en de onderkant van de dumplings mooi bruin is geworden.
  • 4. Dumpling Saus:
  • STAP 4: Meng alle ingrediënten tot een gladde saus.
Ingrediënten
- 1. Vulling: - 2 el zonnebloemolie - 1 sjalot - 4 teentjes knoflook - 300 gr kip- of vega gehakt - 1 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie - 1 tl gember (gemalen) - 75 gr julienne wortel (fijngesneden) - 1 stengel bosui (fijngesneden) - plakje Madam Jeanette peper - 20 Gyoza vellen - 2. Dumpling Saus: - 3 el Faja Lobi Gekruide Ketjap (Albert Heijn online) - 2 el rijstazijn - 2 el Sweet Chili Saus
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie