Kippendijenfilet met boontjes

Home Recepten
Kippendijenfilet met boontjes
Afbeelding van Kippendijenfilet met boontjes

Bereidingswijze

  • STAP 1: Olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kippendijenfilet (reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken. Wok Trafasie (wokmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree, Madam Jeanette peper en boontjes (in stukjes) hieraan toevoegen en omscheppend enkele minuten wokken.
  • STAP 3: Het water erover schenken en 15 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur koken; tussentijds omscheppen.

Probeer ook deze populaire gerechten: Eenpans Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Sandhia's Roti, rijst of pasta.

Variatietip: Voeg 1 eetlepel Faja Lobi Gekruide Ketjap (zonder peper) toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Merel 23 januari 2023 08:00
5/5
De Roti Curry Trafasie is een aanrader. De combi met de kip, krieltjes en boontjes in de saus is geweldig. We hadden verse kousenband gekocht ow ow ow om te smullen 😍😚
Olli 17 juli 2022 09:32
5/5
Surinaamse Bami met boontjes en kip beste en favoriete recept van jullie website ❤️
Roosje 12 juni 2022 08:30
5/5
Grilled sate met roti zo lekker! Tip: maak dit recept eens met rijst en boontjes of iets dergelijke een recept van, lijkt me geweldig 😋
Nicolette 22 mei 2022 08:29
5/5
Surinaamse Bami met boontjes en kip... pfoe pfoe pfoe aanrander van jewelste. 😊😋
Tochi 21 april 2022 08:05
5/5
Rollade Nasi Trafasie onze favoriete topper om te maken in het weekend. Doordeweeks lekker snijboontjes in masala of verse spitskool in masala om te smullen 😋
Arie 10 april 2022 09:10
5/5
Surinaamse Bami met boontjes en kip beste wat er is 😊😋😎
Carla 25 maart 2022 01:00
5/5
Roti masala trafasie onze all-time-favourite lekker smullen met verse boontjes die we bij de boer halen en lekker laten mee sudderen met verse tomaatjes. Laat het nieuwe kookboek maar snel k omen!
Annelies 25 januari 2021 07:29
5/5
Surinaamse bami met boontjes gisteren gegeten met de fam, heerlijk maaltijd. Leuke recepten hebben jullie zo in deze rare tijden in de wereld
Luciana 4 november 2020 11:45
5/5
Bami met boontjes trafasie hmmm
Kawina 7 oktober 2020 15:24
5/5
Masala met boontjes mmm! Groot fan van jullie.
Dinie 1 juli 2019 00:00
5/5
Lekker lekker, gisteren de Tonight Trafasie met snijboontjes en kip gegeten super
Ros 27 januari 2023 08:02
5/5
Surinaamse Bami met Bami Trafasie oeiii ❤️
Roshida 26 januari 2023 08:37
5/5
10+ sterren! ❤️
Ogen 26 januari 2023 01:00
5/5
10 sterren. Gewoon een super functioneel kookboek enorm dik met enorm veel recepten. Diegene die elk recept uit het boek een keer heeft gemaakt is sowieso 20 jaar verder haha.
Rolando 25 januari 2023 08:19
5/5
MEER MEER MEER! Dat is wat ik denk als ik Faja Lobi eet. Groetjes van Wilma uit het mooie Alkmaar 😋
Sil 24 januari 2023 08:07
5/5
Heerlijk beginnen met een ijskoude dawet, daarna een milka eksi, daarna de sate trafasie of een vispastei en door naar de nasi trafasie met rollade! Terwijl ik dit typ, op de maandag ochtend , weet ik precies wat ik vanavond ga doen voor mij en mijn man: Dit wat ik net opnoem hahahaha! Love/Lobi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 ...
Ovi 24 januari 2023 01:00
5/5
Groot compliment en niets minder. Top recepten!
Ria 23 januari 2023 20:00
5/5
Heb net me producten binnen woensdag boodschappen halen en dan aan de slag ben echt benieuwd.denk dat de keus moelijk word ziet er allemaal zo lekker uit ben al aan het watertanden
Nardo 23 januari 2023 01:00
5/5
Veel recepten gemaakt uit het nieuwe kookboek. Dit verdiend een 5 sterren review. Niets is frustrerender dan super gelikte recepten die totaal niet werken, wat we vaak genoeg meemaken. Julli e kookboek is functioneel, en inspireert voor meer. Ieder recept vraagt om gemaakt te worden! ...
Rosalie 22 januari 2023 08:37
5/5
Heerlijk! Mijn favoriet is jullie pastei en de vleesbroodjes 😋
Rich 22 januari 2023 01:00
5/5
We kopen ieder jaar wel 5 - 10 kookboeken. Die van jullie hebben we met kerst cadeau gekregen van onze dochter: een beoordeling van zeker wel 10 sterren. Kleurrijk, niet gevuld met teveel on zin verhalen, erg dik, ieder recept een handige kookvideo, en per gang ENORM vele keuzes die je wederom inspireren je eigen creaties eens op een andere manier te maken. Wij zijn fan! Waar kunnen we delen 1,2,3,4 en 5 kopen? ...
Ousia 20 januari 2023 07:51
5/5
Genieten de recepten van trafasie faja lobii niets anders over te zeggen
Finna 20 januari 2023 01:00
5/5
Aangenaam verrast met het dikke boek, de kwaliteit en de mooie recepten met kookvideo's.
José 19 januari 2023 18:54
5/5
Deze zijn echt superlekker! Ik heb er mini saucijzenbroodjes van gemaakt ( 4 stukjes uit 1 plakje bladerdeeg ) en iedereen vond ze heerlijk! Voor mij een dikke 5 sterren
Alisha 19 januari 2023 08:47
5/5
We genieten wekelijks van jullie heerlijke gerechten, zijn er zo blij mee. Maak maar nog meer kookvideo's hoor :)
Annelies 19 januari 2023 01:00
5/5
GEWELDIG MERK!
Geraldddd 18 januari 2023 08:04
5/5
SUPER RECEPTJES!
Daniella 17 januari 2023 08:23
5/5
Elke dag Faja Lobi wil nooit meer anders! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
RR 17 januari 2023 01:00
5/5
10 sterren
Annieke 16 januari 2023 08:15
5/5
Foe Yong Hai Trafasie dit weekend gemaakt en het was een smuller. Gaan aankomende week de Sriracha tosti maken 😋😊

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kippendijenfilet met boontjes
  • STAP 1: Olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kippendijenfilet (reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken. Wok Trafasie (wokmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree, Madam Jeanette peper en boontjes (in stukjes) hieraan toevoegen en omscheppend enkele minuten wokken.
  • STAP 3: Het water erover schenken en 15 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur koken; tussentijds omscheppen.
Ingrediënten
- 5 el zonnebloemolie - 1 ui - 4 teentjes knoflook - 400 gr kippendijenfilet (reepjes) - 5 el Faja Lobi Wok Trafasie (vers bereide wokmix) - 1½ tl Trassie Trafasie - 1 el tomatenpuree - plakje Madam Jeanette peper - 400 gr boontjes (snijbonen, sperziebonen, haricots verts of kousenband) - 1 kop (150 ml) water
Ga naar mijn laatste sessie