Roti Grilled Saté

Home Recepten
Roti Grilled Saté

Bereidingswijze

  • 1. Grilled Saté:
  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kippendijenfilet (in blokjes) toe, goed mengen, 15 minuten marineren en het vlees daarna aan de satéstokjes rijgen.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de saté 10-15 minuten op matig vuur onder tussentijds enkele keren omdraaien. Halverwege lichtelijk met boter bestrijken, nog even grillen tot het vlees gaar is.
  • 2. Pinda Sambel Trafasie:
  • STAP 3: Voeg de Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 150 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.
  • 3. Roti Grilled Saté:
  • STAP 4: Warm Sandhia’s Roti op volgens bereidingswijze op de verpakking; serveer de grilled saté met Sandhia’s Roti en eventueel sla, schenk Pinda Sambel Trafasie over de saté.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Sandhia's Roti opvouwen naar wens.

Variatietip: Voeg tevens 2 theelepels Faja Lobi Gekruide Ketjap in stap 1 toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lyn 3 juli 2025
5/5
Roti Puntjes met kip masala: ❤️
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Roti Grilled Saté
  • 1. Grilled Saté:
  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kippendijenfilet (in blokjes) toe, goed mengen, 15 minuten marineren en het vlees daarna aan de satéstokjes rijgen.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de saté 10-15 minuten op matig vuur onder tussentijds enkele keren omdraaien. Halverwege lichtelijk met boter bestrijken, nog even grillen tot het vlees gaar is.
  • 2. Pinda Sambel Trafasie:
  • STAP 3: Voeg de Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 150 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.
  • 3. Roti Grilled Saté:
  • STAP 4: Warm Sandhia’s Roti op volgens bereidingswijze op de verpakking; serveer de grilled saté met Sandhia’s Roti en eventueel sla, schenk Pinda Sambel Trafasie over de saté.
Ingrediënten
- 1 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 600 gr kippendijen- of kipfilet - satéstokjes - boter - 1 pak (200 gr) Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie - 1 pak Sandhia's Roti of Sandhia’s Roti Mini of Roti Choti of Platbrood Trafasie - eventueel sla

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie