Pilaf met Sandhia's kip en perzik

Home Recepten
Pilaf met Sandhia's kip en perzik
Afbeelding van Pilaf met Sandhia's kip en perzik

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in reepjes) samen met sjalotjes (gesneden) hierin gaarbakken.
  • STAP 2: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), piment, tomatenpuree, paprika (in kleine stukjes), Trassie Trafasie, Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) en bruine suiker hieraan toevoegen en het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur opbakken.
  • STAP 3: Het perzik sap langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen, omscheppen en circa 7 minuten koken.
  • STAP 4: De laatste 2 minuten de perzik (in partjes gesneden) toevoegen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Moksie Alesie Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveer met Moksie Alesie; garneer met de selderij (gehakt).

Variatietip: Varieer de perzik met ananas of mango. Kook een hele Madam Jeanette peper mee voor een hetere smaak.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Rania a 6 augustus 2021 08:19
5/5
Mijn favo su recept blijft Spaghetti met allerlei kip recepten van jullie en heerlijke bara ongevuld of gevuld, net waar ik zin in heb. Al deze recepten via jullie en uitstekend! 😋
Dinn 8 juli 2021 15:08
5/5
Jullie rollade kip recept is voortreffelijk. Echt bij geen enkel merk heb ik dat ieder recept/product altijd lukt en bevalt word zo vrolijk van jullie merk 😚
Hil 27 mei 2021 08:34
5/5
Man o man die broodje kip masala van jullie hou op man wat goed
Raoul 21 april 2021 08:26
5/5
Jullie kip recepten zijn formidabel krijg ze altijd sappig en mals
Munesz 13 april 2021 18:42
5/5
Super lekker en eenvoudig gerecht. Ik maak het klaar zonder vlees en bak voor mezelf wat stukjes kip apart. Gebruik geen madam jeanette ivm met jongste kind maar heb wel lekker een potje sam bal erbij staan voor de liefhebbers. En alle kindjes die hier mee eten smullen ervan. Kindvriendelijk gerecht mits je het niet te scherp maakt. ...
Lindsay 8 februari 2021 07:38
5/5
Snelle Roti Kip Masala is een goed recept. Lekker en makkelijk!
Inezz 24 januari 2021 10:14
5/5
Durum met kip masala wat een leuke combi
Siva 22 januari 2021 08:01
5/5
surinaamse kip met bami bmmmm swietie
Aylin 10 december 2020 09:52
5/5
Dürüm met kip masala was heel smaakvol.
Nienke 7 december 2020 13:45
5/5
Naan Kip Masala geprobeerd, zo easy peasy en zo smaakvol!
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Nico 9 oktober 2020 08:29
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.
Emidiana 23 september 2020 15:48
5/5
Echt een wauw receppie. Weer super gelukt de kasripotje kip met rijst. Receppies lukken altijd bij jullie lobi lobi voor jullie
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Winston 24 juni 2020 10:40
5/5
Kip Masala en Witte Bami toppers!!! Zo makkelijk te maken, en zo een smaaksensatie.
Dinie 1 juli 2019 11:16
5/5
Lekker lekker, gisteren de Tonight Trafasie met snijboontjes en kip gegeten super
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Gen 21 september 2021 20:06
5/5
WHUUTT!!! Chicken Karaage Trafasie WAUW!!!! Dit weekend gaan we hiervan smullen 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Yaro Kobe 21 september 2021 11:23
5/5
Afrikaanse roots zie ik zo terug in ook de surinam keuken...!! Geweldige prducten
Harris 21 september 2021 09:55
5/5
10 sterren voor de top recepten
Aisha 20 september 2021 09:20
5/5
Saté Trafasie (op een bedje van spaghetti), check ✅ Gelukt en was smaaaaaakvolll
D 20 september 2021 08:16
5/5
Een kookboek met letterlijk een gouden kaft. Wereldse recepten die we moeten koesteren, culturen van mengelmoesje, geheimen van verschillende keukens, recepten die werken, en kookvideo' s op hun website. ...
Erald 19 september 2021 14:03
5/5
Deze vispasteitjes zijn de best in town mensen, aanrader! Wanneer kant-en-klaar te koop? 😎
Waldo 17 september 2021 10:05
5/5
De gouden kapsalon gemaakt wat een topper weer pfoe 😍
Sinneke 16 september 2021 10:39
5/5
Roti Crispy Chicken staat vanavond op het menu! Wat een makkelijke kookvideo!! zin in!! 💕💕💕💕
Monique 15 september 2021 07:59
5/5
Met Faja Lobi weet je iedere dag wat je gaat eten: Je scrollt door de recepten van een menu😘😀, en je hebt altijd wel iets. Ook de wat eten we vandaag is erg, genoeg inspiratie voor ons hier thuis, ...
Annis 15 september 2021 07:56
5/5
Lekke rmakkelijk te maken allemaal!
Anastecia 14 september 2021 08:53
5/5
Een kookwalhala voor iedereen die van tropisch eten houd!
Les 14 september 2021 07:51
5/5
Een geweldig idee die recepten van jullie, hoe mijn moeder het ons geleerd heeft (Javaans-Surinaamse dame), zo zie ik het ook terug in jullie recepten, dit geeft me zo een mooi en fijn gevoe l. Lekker makkelijk bij de Oriental om de hoek te verkrijgen, een mega mega assortiment, alleen die kleuren van jullie word je al vrolijk van 😙 ...
Passie 13 september 2021 08:08
5/5
Passie is mijn bijnaam, en dat is mijn synoniem voor jullie! Top spulletjes, en makkelijk zo een reccessie achterlaten, niet teveel poespas. 🤣😋😎

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Pilaf met Sandhia's kip en perzik
  • STAP 1: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in reepjes) samen met sjalotjes (gesneden) hierin gaarbakken.
  • STAP 2: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), piment, tomatenpuree, paprika (in kleine stukjes), Trassie Trafasie, Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) en bruine suiker hieraan toevoegen en het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur opbakken.
  • STAP 3: Het perzik sap langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen, omscheppen en circa 7 minuten koken.
  • STAP 4: De laatste 2 minuten de perzik (in partjes gesneden) toevoegen.
Ingrediënten
- zonnebloemolie - 500 gr kipfilet - 3 sjalotjes - 2 el Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix) - ½ tl piment (gemalen) - 3 tl tomatenpuree - 1 paprika - ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - ½ tl Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) - 1 tl bruine suiker - 1 kleine blik (420 gr) perziken  - 2 takjes verse selderij
Ga naar mijn laatste sessie