Vlees Loempia Trafasie

Home Recepten
Vlees Loempia Trafasie
Afbeelding van Vlees Loempia Trafasie

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Vulling:

  • STAP 1: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen), knoflook (fijn geperst) en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Voeg gepluisde kipfilet en Wok Chinese groentemix (rode paprika, witte kool, prei, sperzieboon, taugé) hieraan toe en omscheppend 2 minuten op matig vuur opbakken.
  • STAP 4: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree, bruine suiker en zwarte peper hieraan toe, omscheppen en 7 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen.

2. Vlees Loempia Trafasie:

  • STAP 5: Vlees laten afkoelen en een bloemmengsel maken door de bloem te mengen met het water. Leg op ieder loempiavel 1½ eetlepel van de vulling, oprollen tot de helft en de 2 uiteinden naar binnen vouwen; de overgebleven helft besmeren met het bloemmengsel en dichtrollen. Bak de loempia's in de friteuse of in steelpan in ruime hete olie enkele minuten goudbruin; daarna uitlekken op keukenpapier.

TIP: Probeer ook deze hapjes: Sandhia’s Hapjes en Kookvideo's.  

Serveertip: Serveren met Madam Jeanette Honing-Mayo saus en hete ketchup.

Variatietip: Varieer de kipfilet met gehakt of vega. Vries eventueel overgebleven (ongebakken) loempia's in.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Liesje 5 september 2021 09:54
5/5
Dankzij jullie producten ontdekt dat je niet altijd maar alles met vlees moet eten. Jullie smaakmakers geven die volle smaak, die je wel echt mist in je eten als je een keer wat zonder vlees wilt. Heerlijk de pinda sambel, de trassie, jullie nasi mix die je zelfs voor snacks kan gebruiken. Leuk om te zien hoe veelzijdig jullie producten zijn! 😋 ...
H 13 augustus 2021 08:48
5/5
❤️Faja for live mi mang. Eet bijna elke dag wel nasi of bami met vlees losie moksie roasted of masala 😋
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Neelis 14 juni 2021 10:31
5/5
Kookboek dit weeend geprobeerd mensen! Heerlijke marinade- en vlees recepten voor onze BBQ!
Munesz 13 april 2021 18:42
5/5
Super lekker en eenvoudig gerecht. Ik maak het klaar zonder vlees en bak voor mezelf wat stukjes kip apart. Gebruik geen madam jeanette ivm met jongste kind maar heb wel lekker een potje sam bal erbij staan voor de liefhebbers. En alle kindjes die hier mee eten smullen ervan. Kindvriendelijk gerecht mits je het niet te scherp maakt. ...
Peter 9 december 2020 08:36
5/5
Drumsticks echt toppertjes jullie vlees geregtjes
Nilesh 12 augustus 2021 18:40
5/5
Faja Lobi Loempia Faja Lobi Italiaans Faja Lobi Chinees het gaat alle kanten op jullie recepten zijn voortreffelijk. Ieder gerecht met de typische faja lobi touch geeft zoveel meerwaarde aan je eten ❤️ ...
Andri 23 september 2021 09:05
5/5
Kookboek heeft veel recepten die onze moeder vroeger maakte, leuke herinneringen!
Veni 23 september 2021 08:37
5/5
Chicken PAramaribo mijn favoriete recept, blij dat het weer terug is en super met deze kookvideo. 😎 Jullie producten staan al minstens 10 jaar op onze tafel minimaal 1 x per week, en alti jd is het een feest. De geur door je huis of tuin op de BBQ met de moksie metie marinade hmmm leuke tijden ❤️ ...
Gen 21 september 2021 20:06
5/5
WHUUTT!!! Chicken Karaage Trafasie WAUW!!!! Dit weekend gaan we hiervan smullen 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Yaro Kobe 21 september 2021 11:23
5/5
Afrikaanse roots zie ik zo terug in ook de surinam keuken...!! Geweldige prducten
Harris 21 september 2021 09:55
5/5
10 sterren voor de top recepten
Aisha 20 september 2021 09:20
5/5
Saté Trafasie (op een bedje van spaghetti), check ✅ Gelukt en was smaaaaaakvolll
D 20 september 2021 08:16
5/5
Een kookboek met letterlijk een gouden kaft. Wereldse recepten die we moeten koesteren, culturen van mengelmoesje, geheimen van verschillende keukens, recepten die werken, en kookvideo' s op hun website. ...
Erald 19 september 2021 14:03
5/5
Deze vispasteitjes zijn de best in town mensen, aanrader! Wanneer kant-en-klaar te koop? 😎
Waldo 17 september 2021 10:05
5/5
De gouden kapsalon gemaakt wat een topper weer pfoe 😍
Sinneke 16 september 2021 10:39
5/5
Roti Crispy Chicken staat vanavond op het menu! Wat een makkelijke kookvideo!! zin in!! 💕💕💕💕
Monique 15 september 2021 07:59
5/5
Met Faja Lobi weet je iedere dag wat je gaat eten: Je scrollt door de recepten van een menu😘😀, en je hebt altijd wel iets. Ook de wat eten we vandaag is erg, genoeg inspiratie voor ons hier thuis, ...
Annis 15 september 2021 07:56
5/5
Lekke rmakkelijk te maken allemaal!
Anastecia 14 september 2021 08:53
5/5
Een kookwalhala voor iedereen die van tropisch eten houd!
Les 14 september 2021 07:51
5/5
Een geweldig idee die recepten van jullie, hoe mijn moeder het ons geleerd heeft (Javaans-Surinaamse dame), zo zie ik het ook terug in jullie recepten, dit geeft me zo een mooi en fijn gevoe l. Lekker makkelijk bij de Oriental om de hoek te verkrijgen, een mega mega assortiment, alleen die kleuren van jullie word je al vrolijk van 😙 ...
Passie 13 september 2021 08:08
5/5
Passie is mijn bijnaam, en dat is mijn synoniem voor jullie! Top spulletjes, en makkelijk zo een reccessie achterlaten, niet teveel poespas. 🤣😋😎
Fins 12 september 2021 09:32
5/5
Als ik jullie zie, als ik jullie hoor, als ik met jullie eet, het maakt je gewoon gelukkig. Probeer het uit mensen als je nog twijfelt. Alleen maar lobi lobi voor deze fam ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ...
Naomi 10 september 2021 11:04
5/5
Dit weekend groot feest! En daar horen jullie loempia's bij. 😍😍😍 Fijn een merk te hebben, waar je alle kanten mee op kan.
Allesandra 9 september 2021 09:21
5/5
De allerbeste bami en spaghetti blijf ik maken met de touch van jullie producten!
Kev 9 september 2021 09:17
5/5
Begint al bij en heerlijke kaft totdat je erdoorheen bladert, heerlijk!
Peter 8 september 2021 08:49
5/5
Vanaf nu geen anders meer!
Mary-jane 7 september 2021 09:36
5/5
Sranang boekoe op zijn best! Tevreden en 5 sterren verdiend
winnie 7 september 2021 07:42
5/5
Kunnen jullie niet iedere dag recepten publiceren? Heerlijk mang lobi voor jullie❤️
Faisel 6 september 2021 11:13
5/5
DE CHICKEN PARAMARIBO GEPROEFD! Was is tie weer superrrr....!! Super dat jullie hem weer in het assortiment hebben, en nu niet meer eruit halen aub 🤣😋😢

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vlees Loempia Trafasie

1. Vulling:

  • STAP 1: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen), knoflook (fijn geperst) en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Voeg gepluisde kipfilet en Wok Chinese groentemix (rode paprika, witte kool, prei, sperzieboon, taugé) hieraan toe en omscheppend 2 minuten op matig vuur opbakken.
  • STAP 4: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree, bruine suiker en zwarte peper hieraan toe, omscheppen en 7 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen.

2. Vlees Loempia Trafasie:

  • STAP 5: Vlees laten afkoelen en een bloemmengsel maken door de bloem te mengen met het water. Leg op ieder loempiavel 1½ eetlepel van de vulling, oprollen tot de helft en de 2 uiteinden naar binnen vouwen; de overgebleven helft besmeren met het bloemmengsel en dichtrollen. Bak de loempia's in de friteuse of in steelpan in ruime hete olie enkele minuten goudbruin; daarna uitlekken op keukenpapier.
Ingrediënten
- 1. Vulling: - 600 gr kipfilet of kippendijenfilet - zonnebloemolie - 1 ui (grote) - 5 teentjes knoflook - plakje Madam Jeanette peper - 500 gr Wok Chinese groentemix   - 2 el Faja Lobi Nasi Trafasie   - 2 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie  - 1½ el tomatenpuree - 1 tl bruine suiker - 1 tl zwarte peper (gemalen) - 1 pak (20 stuks) loempiavellen (diepvries, toko) - 2. Bloemmengsel: - 4 el bloem - 50 ml water
Ga naar mijn laatste sessie