Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?

Home Recepten
Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?
Afbeelding van Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?

Bereidingswijze

  • STAP 1: Broccoli (of sperziebonen, snijbonen, peultjes, sugarsnaps, haricots verts) in ruim water 3-4 minuten beetgaar koken en afgieten.
  • STAP 2: Olie verhitten, groente en zout naar smaak toevoegen en 2 minuten roerbakken.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren als groente bij je favoriete gerechten.

Variatietip: Voeg 1 eetlepel Faja Lobi Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) in stap 2 toe. Varieer de broccoli met groente naar wens o.a. boontjes, snijbonen, peultjes, Haricots verts.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Mimi 26 april 2024 17:15
5/5
Super lekker net gemaakt maar wat doe ik als ik het wil bewaren kan dat en hoe warm ik ze weer op dat ze wel knapperig blijven?
Amey-Lee 23 april 2024 08:11
5/5
Hier een grote fan van jullie merk! We hebben enorm veel potten wekelijks in huis staan. Lekker vers maken, en dan weer in de glasbak, super handig en makkelijk. Heerlijk hoe jullie producte n altijd geuren ❤️ ...
Goof 25 maart 2024 07:06
5/5
Heerlijk hoe dit recept tot stand is gekomen: Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen). Jullie hebben een nieuwsartikel hierover met hoe vouw je dumplings, zo kwam ik bij dit recept t erecht. Ik en mijn vriendin zijn zo enorm gek hierop, en dan maken we er zelf met het recept van onze oma chili saus en speciale sojasaus bij. Oeh! ❤️😍 ...
Walter 5 februari 2024 06:36
5/5
Jullie weten hoe het moet met die handige kookvideo's!
Wilma van Noordt 15 januari 2024 12:05
5/5
Heb vaak rotti en nasi gegeten maar gaat zeker meer dingen uit het boek proberen. Het boek is van mooie kwaliteit mooie plaatjes en goede uitleg hoe je het moet maken. Alleen bij mijn superm arkt kan ik niet aan alle potjes komen maar gaat het zeker via jullie bestellen ...
BM 5 januari 2024 08:27
5/5
Dumplings Trafasie onze nieuwe fav! Aten we altijd in restaurants, en konden het recept niet evenaren, totdat ik dit recept tegenkwam via jullie leuke artikel 'hoe vouw je dumplings'!
Waldo 12 september 2023 00:00
5/5
Kocht altijd op de kruiskade al het lekkers van faja lobi, dan praat je over 20-25 jaar geleden. Bijzonder om te zien hoe het merk tegenwoordig in elke supermarkt te vinden is of zelfs bij k leine poeliers. Gegund en mooi merk! ...
Sabine 1 augustus 2023 00:00
5/5
Recent ontdekt en gelijk de surprise box besteld. Wij zijn aangenaam verrast door de smaken en recepten. Er gaat echt een wereld voor je open. Recepten die ik mis zoek ik online. Graag wil i k een compliment geven voor de overzichtelijkheid in het boek en online. Duidelijk beschreven wat je nodig hebt en hoe je het maken. Wij zijn fan! ...
Rosie 5 juni 2023 08:13
5/5
Snelle eenpanswok met kip en snijbonen eten we elke week op ons weekmenu, maar telkens met net wat andere specerijen maar wel altijd met jullie basis. Zo leuk hoe jullie die inspiratie biede n ❤️😎 ...
Robin 2 juni 2023 00:00
5/5
Ik wil toch een korte review plaatsen. Hoe geweldig jullie dit maken, je proeft de passie ervan af. Een mega dik kookboek! Een mega receptencollectie! Super kookvideo's!
Amri 2 mei 2023 09:31
5/5
Ik wist niet hoe lekker Surinaams eten was maar nu wel sinds het kookboek en nog makkelijk ook! Het is het proberen waard!
Marcel van Hees 1 mei 2023 13:47
5/5
Na vele jaren viel mijn Faja Lobi kookboek deel 1 door het vele gebruik uit elkaar. Vandaar dat ik deel 6 nu heb gekocht. Hierin staan weer vele heerlijke gemakkelijk te bereiden Surinaamse gerechten en snacks. Door de jaren heen hebben wij veel gebruik gemaakt van de marinades en mixen van Faja Lobi. Allemaal even heerlijk en het biedt de ruimte om de basis goed te krijgen om vervolgens met een beetje durf en creativiteit de lekkerste gerechten te maken. Mijn roti kip masala wordt door mijn gehele gezin en vrienden lekkerder gevonden dan die van diverse roti shops. Maar de basis hiervoor is toch de recepten en marinades van Faja Lobi. Ook is de combinatie van een recept met kookvideo een gouden vondst. hierdoor is alles duidelijk en kunnen de recepten bijna niet mislukken. Ga zo door!! Toch een kleine aanbeveling wil ik nog maken. Is het mogelijk om meer Surinaamse groente gerechten of het gebruik van deze groenten in de recepten op te nemen. Groenten zoals blauwkop, sopropo, tayerblad, kangkung ed. Deze groenten zijn bij de toko wel te krijgen maar ik zou niet weten hoe deze te gebruiken. ...
Overveld 20 april 2023 07:54
5/5
Het is geweldig hoe snel de eenpansgerechten gemaakt worden EN enorm smaakvol alsof je in een restaurant zit. Ik ben blij haha
Cherelle 9 april 2023 09:16
5/5
We weten precies hoe dit soort lekkere recepten gemaakt moeten worden maar toch zijn die kookingvideos toppie
Dada 30 maart 2023 08:25
5/5
Heerlijk hoe we altijd kunnen genieten van de pure recepten uit jullie keuken. o smaakvol door die enorme mix aan kruidjes en species. Mensen weten te weinig over de helende werking van krui den & specerijen! ...
P.a Van buuren 27 maart 2023 11:56
5/5
Wat een genot om deze producten te gebruiken!ik leer steeds meer van deze keuken en we vinden alles even lekker!ben nog lang niet klaar met uitproberen en daar helpt dit kookboek ook goed bi j.ook handig met de filmpjes hoe je het moet maken.erg blij hiermee! ...
Angeliena 12 maart 2023 09:37
5/5
Op deze website kom je combinaties tegen waarvan je denkt hoe bedenken jullie het, totdat je het gaat maken. Een voorbeeld hiervan is: Tagliatelle met Gehaktbal Trafasie. Echt waar, je denkt huh? Maar wat een enorm lekkere smaakexplosie van jewelste is dit. We gaan aankomende week het Roti Puntjes recept maken 😃 ...
Yolijn 1 februari 2023 01:00
5/5
Hoi hoi! De delen 3,4,5 en nu 6 zijn in ons bezit. Grappig om te zien hoe elke versie verbeterd is, kleurrijker is geworden en vooral nog dikker. Voor een relatief lage prijs bieden jullie e en enorm dik en bruikbaar boek aan! ...
Chayenne 7 oktober 2022 07:49
5/5
Heerlijke vlees loempia's gisteren avond gehad. Vraag aan de buuf hoe heb je die gemaakt, zegt ze faja faja. Ik zeg huh? Sandhia's Faja zegt ze, ik zeg wie? Ik ooooooooh faja Lobi daar zit i k ook altijd op hahaha! ❤️❤️❤️❤️ ...
Raissa 2 oktober 2022 00:00
5/5
Met onze Arabische achtergrond kan je onze recepten zo lekker combineren met Sandhia's Recepten. Leuk hoe je alle culturen kan mengen, en tot geheel nieuwe creaties kan komen. Dit boek verdiend meer bekendheid! ...
U 20 september 2022 00:00
5/5
Geweldig hoe jullie het boek weer telkens in elkaar zetten. Tevreden klant uit Oss.
Sabrina 12 september 2022 00:00
5/5
Zoveel heerlijke gerechten ! Alles staat heel duidelijk geschreven hoe je het moet maken.
Ik ben zelf gek op de chinese garlic chicken brocoli en mijn kinderen eten nu ook veel meer g roenten dan hiervoor!! ik raad iedereen dit boek aan !! ...
Rens 1 september 2022 00:00
5/5
Het verbaasd me hoe groot jullie keuken is. Zo divers veel recepten heeft het kookboek. Toch is het niet zo groot nog als merk? Wij supporten jullie iig. Dikke 10 voor het kookboek van ons. Groetjes Rens ...
Rolf 28 augustus 2022 10:00
5/5
Roti Vega Kip the best of best onder de vega toppers! Geweldig hoe jullie recepten zijn opgebouwd, altijd duidelijk. 😍❤️😋
Romana 26 augustus 2022 00:00
5/5
We hebben met 5 familieleden allen 1 boek besteld, en allen letterlijk op zelfde moment geleverd gekregen. Nu gaan we alle 5 aankomende maandag t/m vrijdag bij elkaar thuis een recept eten u it die magische kookboek. Kan niet vertellen hoe gezellig ik dit vind en naar uit kijk, niet alleen naar het eten maar zo gezellig met zijn allen! ...
Yolanda 18 augustus 2022 00:00
5/5
Dinsdag het kookboek Sandhia's Recepten Deel 6 ontvangen die we als pre-order hadden geplaatst, net zoals deel 5 destijds. We zijn er zo blij mee! En wat ontzettend slim, ondanks dat we specifiek het boek willen, ook een QR-code per recept te hebben die je naar de kookvideo lijden. Stel er zijn onzekerheden, kan je die raadplegen en weet je alsnog hoe het moet. Kind kan de was doen met dit fijne makkelijke kookboek! ...
Lief 16 augustus 2022 00:00
5/5
Zo happy met Sanhdia's Recepten Deel 6! Wedeorm een verbetering op delen 1,2,3,4 en 5. Bijzonder hoe jullie telkens weten te vernieuwen, en toch weer wat beters neer weten te zetten. Co mplimenten aan jullie. ...
Roeland 8 augustus 2022 00:00
5/5
Wanneer je al jaren met jullie kookt, en nooit wist dat jullie ZOVEEL deden voor ons qua recepten. Volg jullie letterlijk op ieder kanaal, waar dan ook vandaan. Deel 5 gelukkig net op tijd g ekocht en deel 6 staat in bestelling. Stond zo versteld hoe deel 5 Sandhia's Recepten binnenkwam met die dikke box en alles goud. Zoveel zin in deel 6! ...
Faye 6 juli 2022 07:53
5/5
Dumplings Trafasie erg interessant. Ga morgen avond alles kopen, en zaterdag lekker uitproberen. Ben gek op jullie smaak, erg benieuwd hoe dat uitkomt in de Dumplings. Tot nu toe alle recept en altijd super 😄❤️ ...
Manu 15 juni 2022 08:04
5/5
Vanavond lekker kip rollade in nasi trafasie met bami trafasie en zuurgoed trafasie net alles voorbereid en super handig die kookstand!!! Hoe kom je erbij hahaha nooit meer een vieze telefoo n nu

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?
  • STAP 1: Broccoli  (of sperziebonen, snijbonen, peultjes, sugarsnaps, haricots verts) in ruim water 3-4 minuten beetgaar koken en afgieten.
  • STAP 2: Olie verhitten, groente en zout naar smaak toevoegen en 2 minuten roerbakken.
Ingrediënten
- 600 gr broccoli (of sperziebonen, snijbonen, peultjes, sugarsnaps, haricots verts) - 1 el zonnebloemolie - zout
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie