Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?

Home Recepten
Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?
Afbeelding van Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?

Bereidingswijze

  • STAP 1: Broccoli (of sperziebonen, snijbonen, peultjes, sugarsnaps, haricots verts) in ruim water 3-4 minuten beetgaar koken en afgieten.
  • STAP 2: Olie verhitten, groente en zout naar smaak toevoegen en 2 minuten roerbakken.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren als groente bij je favoriete gerechten.

Variatietip: Voeg 1 eetlepel Faja Lobi Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) in stap 2 toe. Varieer de broccoli met groente naar wens o.a. boontjes, snijbonen, peultjes, Haricots verts.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Chayenne 7 oktober 2022 07:49
5/5
Heerlijke vlees loempia's gisteren avond gehad. Vraag aan de buuf hoe heb je die gemaakt, zegt ze faja faja. Ik zeg huh? Sandhia's Faja zegt ze, ik zeg wie? Ik ooooooooh faja Lobi daar zit i k ook altijd op hahaha! ❤️❤️❤️❤️ ...
Raissa 2 oktober 2022 00:00
5/5
Met onze Arabische achtergrond kan je onze recepten zo lekker combineren met Sandhia's Recepten. Leuk hoe je alle culturen kan mengen, en tot geheel nieuwe creaties kan komen. Dit boek verdiend meer bekendheid! ...
U 20 september 2022 00:00
5/5
Geweldig hoe jullie het boek weer telkens in elkaar zetten. Tevreden klant uit Oss.
Sabrina 12 september 2022 00:00
5/5
Zoveel heerlijke gerechten ! Alles staat heel duidelijk geschreven hoe je het moet maken.
Ik ben zelf gek op de chinese garlic chicken brocoli en mijn kinderen eten nu ook veel meer g roenten dan hiervoor!! ik raad iedereen dit boek aan !! ...
Rens 1 september 2022 00:00
5/5
Het verbaasd me hoe groot jullie keuken is. Zo divers veel recepten heeft het kookboek. Toch is het niet zo groot nog als merk? Wij supporten jullie iig. Dikke 10 voor het kookboek van ons. Groetjes Rens ...
Rolf 28 augustus 2022 10:00
5/5
Roti Vega Kip the best of best onder de vega toppers! Geweldig hoe jullie recepten zijn opgebouwd, altijd duidelijk. 😍❤️😋
Romana 26 augustus 2022 00:00
5/5
We hebben met 5 familieleden allen 1 boek besteld, en allen letterlijk op zelfde moment geleverd gekregen. Nu gaan we alle 5 aankomende maandag t/m vrijdag bij elkaar thuis een recept eten u it die magische kookboek. Kan niet vertellen hoe gezellig ik dit vind en naar uit kijk, niet alleen naar het eten maar zo gezellig met zijn allen! ...
Yolanda 18 augustus 2022 00:00
5/5
Dinsdag het kookboek Sandhia's Recepten Deel 6 ontvangen die we als pre-order hadden geplaatst, net zoals deel 5 destijds. We zijn er zo blij mee! En wat ontzettend slim, ondanks dat we specifiek het boek willen, ook een QR-code per recept te hebben die je naar de kookvideo lijden. Stel er zijn onzekerheden, kan je die raadplegen en weet je alsnog hoe het moet. Kind kan de was doen met dit fijne makkelijke kookboek! ...
Lief 16 augustus 2022 00:00
5/5
Zo happy met Sanhdia's Recepten Deel 6! Wedeorm een verbetering op delen 1,2,3,4 en 5. Bijzonder hoe jullie telkens weten te vernieuwen, en toch weer wat beters neer weten te zetten. Co mplimenten aan jullie. ...
Roeland 8 augustus 2022 00:00
5/5
Wanneer je al jaren met jullie kookt, en nooit wist dat jullie ZOVEEL deden voor ons qua recepten. Volg jullie letterlijk op ieder kanaal, waar dan ook vandaan. Deel 5 gelukkig net op tijd g ekocht en deel 6 staat in bestelling. Stond zo versteld hoe deel 5 Sandhia's Recepten binnenkwam met die dikke box en alles goud. Zoveel zin in deel 6! ...
Faye 6 juli 2022 07:53
5/5
Dumplings Trafasie erg interessant. Ga morgen avond alles kopen, en zaterdag lekker uitproberen. Ben gek op jullie smaak, erg benieuwd hoe dat uitkomt in de Dumplings. Tot nu toe alle recept en altijd super 😄❤️ ...
Manu 15 juni 2022 08:04
5/5
Vanavond lekker kip rollade in nasi trafasie met bami trafasie en zuurgoed trafasie net alles voorbereid en super handig die kookstand!!! Hoe kom je erbij hahaha nooit meer een vieze telefoo n nu
Ronell 16 mei 2022 08:01
5/5
Surinaamse ovenpastei is iets wat je als echte Surinaamse vanuit huis meekrijgt. Mijn god hoe mijn moeder dit maakte. Dit recept van jullie doet me echt eraan denken, natuurlijk had zij haar eigen twist maar dit recept is wel echt echt. Top merk gebruik zoveel van jullie wat wij vroeger aten. ...
Wanda 3 april 2022 09:20
5/5
Noooo Roti Samosa 😍😍😍😍 Mijn twee favorieten, gecombineerd tot 1 recept hoe verzinnen jullie het. Het was zooo lekker!!!
Christa 27 maart 2022 01:00
5/5
Heel mooi om te zien al die recepten op de manier hoe jullie dit doen!
Nilanka 21 maart 2022 01:00
5/5
Als Indiase uit India toch echt gek op jullie keuken. Leuk ook de hindoestaanse recepten vanuit Suriname, die net wat anders zijn als hoe wij het kennen uit India, maar super lekker.
Lizzy 9 januari 2022 09:27
5/5
De beste turkse broodjes ooit gegeten met het javaanse sate recept. De manier hoe jullie recepten opzetten, de foto's, de snelle en super handige kookvideo's en de heerlijk altijd ruikende p roducten ik ben echt fan ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ...
Romy 22 december 2021 12:19
5/5
Tikka Masala Lasagne hoe verzinnen jullie het?! Smaakte echt ongekend goed. Sta al jaren versteld van jullie recepten. Soms hele authentieke maar soms ook nieuwe creaties gemengd met andere culturen/keukens, een verademing dit merk met altijd wat leuks en nieuws ❤️😋 ...
Les 14 september 2021 07:51
5/5
Een geweldig idee die recepten van jullie, hoe mijn moeder het ons geleerd heeft (Javaans-Surinaamse dame), zo zie ik het ook terug in jullie recepten, dit geeft me zo een mooi en fijn gevoe l. Lekker makkelijk bij de Oriental om de hoek te verkrijgen, een mega mega assortiment, alleen die kleuren van jullie word je al vrolijk van 😙 ...
Liesje 5 september 2021 09:54
5/5
Dankzij jullie producten ontdekt dat je niet altijd maar alles met vlees moet eten. Jullie smaakmakers geven die volle smaak, die je wel echt mist in je eten als je een keer wat zonder vlees wilt. Heerlijk de pinda sambel, de trassie, jullie nasi mix die je zelfs voor snacks kan gebruiken. Leuk om te zien hoe veelzijdig jullie producten zijn! 😋 ...
Harry 27 augustus 2021 14:02
5/5
Cakes zijn gelukt alle drie. Wel de recepten van de website gebruikt. Leuk hoe je uren kan bladeren in recepten, en denkt die ga ik maken en dan bij het volgende recept kom en denkt ja die g a ik maken maar eind van de rit geen keuze kan maken. Heb 'mijn kookboek' op jullie website denk ik wel volstaan met 200 nog te maken recepten ❤️😍 ...
Nalini 24 augustus 2021 09:11
5/5
De kiprollade was super. Kunnen jullie eens een masala rollade maken? Erg benieuwd hoe dat uitpakt, lekker sappig hmm denk een creatie 😋
Wi, 22 augustus 2021 11:46
5/5
De beste sate en pinda sambel is van faja Lobi. We zaten laatst in een Hollands restaurant met allerlei verschillende gerechten, verrek die sate proefde zo bekend en lekker. wij vragen welke saus er is gebruikt aan de chef, zegt die gek faja lobi hahaha nou ons kon je rapen hoe toevallig! 😂😂😂❤️ ...
Revin 19 augustus 2021 11:58
5/5
Een roots uit het Midden-Oosten en Zuid-Amerika met een beetje Surinaams bloed. Geweldig hoe ik jullie recepten met deze continenten kan combieren, echter een ware aanvulling op onze wekelij kse gerechten 😚 ...
Alexandro 11 augustus 2021 10:13
5/5
Grappig hoe ik gek ben van Italiaans eten, en bij jullie terecht ben gekomen. Heerlijk om jullie recepten en producten te combineren met Italiaanse pasta's, een genot voor de mond en een aan rader voor mede fans om zeker eens te proberen. Bijv. de NAsi Trafasie met Tagliatelle!👀👏 ...
Nancy 7 juli 2021 00:00
5/5
Hoe blij je van lekker eten kan worden zo blij word je gewoon van die faja die lobiiiiiii
Nenne 15 juni 2021 00:00
5/5
Met onze Afrikaanse roots is jullie kookboek leuk! Grappig om te zien hoe al die culturen en recepten tot 1 keuken zijn gekomen en je met jullie recepten en prodcten er weer zelf een sausje aan kan geven met je eigen stijl. ...
Jennifer 14 juni 2021 10:27
5/5
Faja Lobi leren kennen bij onze buren, we vroegen ons altijd af hoe hun huis altijd zo lekker geurde. Koken nu precies dezelfde recepten maar het leuke is je bent nooit met jullie producten uitgekookt, jullie recepten geven me telkens weer inspiratie voor iets nieuws, echter mijn complimenten. ❤️ ...
Nalinda 19 april 2021 00:00
5/5
Een recensie op de vroege ochtend, meer dan waard zijn deze recepten mensen. Je hebt kookboeken commercieel uitgebracht, dit boek is daadwerkelijk functioneel, bedankt hiervoor dat ik weer r ecepten kan maken die lijken op hoe wij het vroeger van onze moeder kregen. ...
Win 15 maart 2021 09:24
5/5
Roti Masala Wrap hoe het in de kookvideo eruit zag was de smaak ook. Super recept mensen, aanrader om te smullen!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?
  • STAP 1: Broccoli  (of sperziebonen, snijbonen, peultjes, sugarsnaps, haricots verts) in ruim water 3-4 minuten beetgaar koken en afgieten.
  • STAP 2: Olie verhitten, groente en zout naar smaak toevoegen en 2 minuten roerbakken.
Ingrediënten
- 600 gr broccoli (of sperziebonen, snijbonen, peultjes, sugarsnaps, haricots verts) - 1 el zonnebloemolie - zout
Ga naar mijn laatste sessie