Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Home Recepten
Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel coc...
Afbeelding van Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)
Afbeelding van Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Serveertip: Serveren in een cocktailglas. Garneren met plakjes sinaasappel en frambozen.

Variatietip: Probeer voor smaakvariatie de Su Su / Dawet Trafasie. Deze drank kan ook zonder de rum voor de kinderen.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Dinkie 20 augustus 2019 16:08
5/5
Van mij ook een dikke 10, heb er elke dag profijt van. Geeft mij zoveel inspiratie, dat ik het ook als een cocktail ben gaan combineren met andere keukens, boek van goud!
Lorenzo 4 augustus 2020 11:11
5/5
Supergave website geworden, en ik kan niet wachten om al die lekkere recepten te proberen!!!
Janice 4 augustus 2020 11:01
5/5
Super mooie website!
Whitney 4 augustus 2020 08:34
5/5
Gefeliciteerd met jullie nieuwe website, hij is super fijn. Een flinke verbetering!
Cynthia 4 augustus 2020 08:34
5/5
5 sterren voor dit kookboek.
Marieke 3 augustus 2020 13:41
5/5
Met jullie leuke en duidelijke filmpjes heb ik al echt heerlijke maaltijden gemaakt! De nasi trafasi is erg smakelijk en ook de roti kruiden zijn heerlijk!
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Wim 3 augustus 2020 13:07
5/5
Faja Lobi, echt waar jullie flikken het telkens weer. Wat een grandioos fijne website en tegelijkertijd zo vrolijk en tropisch. Wauw wauw wauw
John 3 augustus 2020 07:52
5/5
Kennis gemaakt met jullie lekkere producten nu enkele weken geleden, ben een groot ben geworden!
Anoniem 2 augustus 2020 15:02
5/5
Geweldig bedrijf

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Ingrediënten
- 300 ml ananasnektar - crushed ijs - 40 ml condensmelk - 100 ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) - 1 kiwi (in kleine stukjes gesneden) - 50-100 ml Bacardi rum