👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? De smaak van de tropen: Koken met Faja Lobi
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Home Recepten
Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel coc...
Afbeelding van Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Bereidingswijze

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Serveertip: Serveren in een cocktailglas. Garneren met plakjes sinaasappel en frambozen.

Variatietip: Probeer voor smaakvariatie de Su Su / Dawet Trafasie. Deze drank kan ook zonder de rum voor de kinderen.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Jill 18 januari 2021
5/5
Amaretto Fruit Cake gemaakt maar de Amaretto vervangen voor PONCHE CARIBE PISTACHIO, was hmmmmm
Dinkie 20 augustus 2019
5/5
Van mij ook een dikke 10, heb er elke dag profijt van. Geeft mij zoveel inspiratie, dat ik het ook als een cocktail ben gaan combineren met andere keukens, boek van goud!
Naomi 4 december 2023
5/5
Dit weekend de kip masala durum gemaakt, insane. Te lekker, te sappig, te smaakvol. Fijne recepten, goed uitgelegd en de kookvideo haalt iedere onzekerheid bij je weg! Fan en klant voor het leven ❤️ ...
Meryem 5 juli 2022
5/5
De turkse brood met masala en de turkse durum met masala zijn onze favorieten! Kunnen jullie meer turkse toppers gebruiken voor recepten? Lahmacun, Cigkofte, Kebab schotel oh zou geweldig zi jn 😋 ...
Liticia 11 november 2021
5/5
Fenominale combinatie turkse durum met kip masala!
Deniz 2 november 2021
5/5
Turks brood met javaanse sate is nu topper in onze durum zaak, aanrader mensen. 🤐
Inezz 24 januari 2021
5/5
Durum met kip masala wat een leuke combi
Leonie 21 december 2020
5/5
Nou ons weekend: Vrijdag Nasi met Losie Foroe, zaterdag: Eksi gemaakt voor de eerste keer, ging super en heerlijk, Zondag: Durum met jullie geweldige Masala!
Eline 1 december 2020
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
Wino & Esmee 21 januari 2025
5/5
Zo lekkert vanavond staat de traybake trafasie weer op het menu. Wij doen er nadat het uit de over komt nog allemaal lekkere gestoofde vleesjes bij als het lekker koud is buiten. Jullie kook boek is een bron van inspiratie voor ons en heeft ons al veel nieuwe creaties en smaken bezorgd die we nooit eerder geproefd hebben, terwijl ik en mijn vrouw zeker 5 jaar lang de hele wereld rond hebben gereisd. Tot snel. Gr Wino & Esmee ...
Lisa 20 januari 2025
5/5
Shanghai Noodles krijgen ⭐⭐⭐⭐⭐. Simpel, makkelijk en echt zo gemaakt!
Monika 17 januari 2025
5/5
Gek op dit merk! Fijn dat het nu ook bij Albert Heijn te koop is ❤️
Miran 16 januari 2025
5/5
Chicken Grilled Roti ⭐⭐⭐⭐⭐
Roshna 15 januari 2025
5/5
De heerlijkste noodles zijn de chicken trafasie's van faja lobi!! Koop dozen bij highway en echt heerlijk 😋
GG 14 januari 2025
5/5
Saté Twister waren zo om te smullen ❤️
Medhin 13 januari 2025
5/5
Fan van alles en denk ik ook echt in de jaren alles geprobeerd met de moksie speciaal als favo
Asma al 9 januari 2025
5/5
Mijn favo: Roti Masala Speciaal gemengd met een mix van kruiden uit het verre oosten. Wie weet publiceer ik hem nog eens!
D 8 januari 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
Carry 7 januari 2025
5/5
Weet je wanneer je van merken gaat houden? Als je al jaren geholpen word in je behoefte. Voor ik weet niet hoe lang al inspireert faja lobi me wekelijks in mijn menu. Altijd fijne recepten, altijd lekkere producten en altijd vernieuwing. Zet hem zo door 🤝❤️ ...
Glora 6 januari 2025
5/5
Lekker recept de ramen trafasie als je van ramen houd
Lotte 3 januari 2025
5/5
Heerlijk!
Stella 31 december 2024
5/5
Uniek recept: Ramen Trafasie (restaurant style) ⭐ ⭐⭐⭐⭐
Sarwan 30 december 2024
5/5
Enorm lekker allemaal. Origine uit SU, deze smaken zijn de herinneringen van vroeger 🙏
Walid 27 december 2024
5/5
Kerstmenu rijkelijk gebruikt. Genieten deze keuken. ❤️
Seppi 23 december 2024
5/5
Hele lekker
Roma 23 december 2024
5/5
Lekker allemaal en super kerstmenu weer dit jaar
Dirk 21 december 2024
5/5
Super lekker, ik wil nooit geen andere nasi meer
S 20 december 2024
5/5
Wooaaaawww! De Ramen Trafasie (restaurant style) zijn echt te gek als je van ramen houd 😋
Wilma 18 december 2024
5/5
De zalm- en Kabeljauwpakketjes Trafasie zijn de allerbeste recepten die ik ooit heb gemaakt. Eenvoudig, maar zo diep en smeuïg van smaak, vers bij de visboer je ingredienten halen, Faja Lobi en genieten. Fijn feestdagen allen 😋😍 ...
Rachida 17 december 2024
5/5
Dit was zo smullen: Noodles met Moksie Metie (noodles met Surinaamse rode ovenkip). Recept: ⭐⭐⭐⭐⭐

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Ingrediënten
- 300 ml ananasnektar - crushed ijs - 40 ml condensmelk - 100 ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) - 1 kiwi (in kleine stukjes gesneden) - 50-100 ml Bacardi rum
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie