Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Home Recepten
Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel coc...
Afbeelding van Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)
Afbeelding van Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Serveertip: Serveren in een cocktailglas. Garneren met plakjes sinaasappel en frambozen.

Variatietip: Probeer voor smaakvariatie de Su Su / Dawet Trafasie. Deze drank kan ook zonder de rum voor de kinderen.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Dinkie 20 augustus 2019 16:08
5/5
Van mij ook een dikke 10, heb er elke dag profijt van. Geeft mij zoveel inspiratie, dat ik het ook als een cocktail ben gaan combineren met andere keukens, boek van goud!
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
N 3 december 2020 15:13
5/5
Zeker weten een 5+ verdiend.
Nadja 1 december 2020 12:31
5/5
We hebben er doorhene gebladerd en wauw helemaal top
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
Nelleke 30 november 2020 08:21
5/5
Jullie producten voor het eerste geproefd bij een kennisengroep van ons, sindsdien kunnen we er niet meer zonder!
Geen 30 november 2020 07:23
5/5
Nieuwe bakmix producten en recepten echt uistekend!!
Nan 27 november 2020 09:55
5/5
Kleurrijk kookboek
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Jennie 25 november 2020 08:24
5/5
WOOWIE!!!!! Choco gelukt in 1 keer!!! Super bereidingswijze en fijn de kookvideo. Komende weken jullie andere smaken uitproberen.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Ingrediënten
- 300 ml ananasnektar - crushed ijs - 40 ml condensmelk - 100 ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) - 1 kiwi (in kleine stukjes gesneden) - 50-100 ml Bacardi rum