Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Home Recepten
Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel coc...
Afbeelding van Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)
Afbeelding van Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Serveertip: Serveren in een cocktailglas. Garneren met plakjes sinaasappel en frambozen.

Variatietip: Probeer voor smaakvariatie de Su Su / Dawet Trafasie. Deze drank kan ook zonder de rum voor de kinderen.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Dinkie 20 augustus 2019 16:08
5/5
Van mij ook een dikke 10, heb er elke dag profijt van. Geeft mij zoveel inspiratie, dat ik het ook als een cocktail ben gaan combineren met andere keukens, boek van goud!
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.
Pol 14 oktober 2020 12:17
5/5
Wij kennen niet meer anders, hele fam wilt alleen nog maar faja
Lysan 13 oktober 2020 09:28
5/5
Gehaktbal Trafasie recept is ons super bevallen. We gaan meer producten proberen!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ponche Sandhia's Trafasie (romige pineapple-amandel cocktail met kiwi en rum)

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Ingrediënten
- 300 ml ananasnektar - crushed ijs - 40 ml condensmelk - 100 ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) - 1 kiwi (in kleine stukjes gesneden) - 50-100 ml Bacardi rum