Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)

Home Recepten
Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)
Afbeelding van Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Olie verhitten, uien, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in dunne reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti toevoegen en omscheppen;Trassie Trafasie en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
  • STAP 5: Verdeel het vlees over de tosti sneetjes, schenk Sriracha chili saus erover, beleg elk sneetje met een plakje kaas, afdekken met sneetje brood, aanduwen en goudbruin grillen. Herhaal dit met de rest van de tosti sneetjes.

TIP: Probeer ook deze exclusieve gerechten:Tosti's en Kookvideo's.

Serveertip: Diagonaal doorsnijden en smullen maar!   

Variatietip: Varieer de kaas met Cheddarcheese.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Sins 15 september 2020 08:54
5/5
Sriracha masala wauw wauw
Karishma 23 juli 2021 08:18
5/5
Ontzettend fijn boek met recepten zoals ze ook echt proeven in su
Neef 22 juli 2021 08:14
5/5
Mang mang mang die loempia's hou op met me jullie killen hem iedere keer, ga ze snel maken. Graag nieuwe recepten blivjen sturen 🤑🌏
Ursula 21 juli 2021 12:39
5/5
5/5 sterren. Gewoon goed, gewoon lekker, gewoon met makkelijke recepten te maken. 💪🙋🙆
Geralda 20 juli 2021 11:29
5/5
Garnalen met faja lobi gaan we vanavond eten, nu al zin in zo geweldig lekker ketjap garnalen met de nasi trafasie en sate met pinda sambel 🤗😚
Silf 19 juli 2021 09:42
5/5
Wat een voortreffelijke website! Kook al circa 8 jaar met faja lobi maar nooit de website bezocht haha! Maakte eigenlijk altijd mijn eigen creaties (dat doet jullie product met mij), maar al deze recepten man o man o man dit gaan weer 8 mooie jaren worden hihi 🤗😋 ...
Dyna 19 juli 2021 08:14
5/5
Een boek die een 10 verdiend. Tip voor de volgende keer: Meer van die gouden koordjes erin, jullie hebben er nu 1, waardoor ik 1 recept kan bewaren. Maar met dit verrukkelijke kookboek blijf je bladeren en wil je ook die bewaren, waardoor je gaat vouwen en het een lelijk boekje wordt. Minimaal 5 zou super zijn. Puur feedback voor deel 6 hoor, voor de rest niks negatiefs en zeker gewoon 5 sterren aangeklikt. ...
Uiltje 16 juli 2021 08:57
5/5
Heerlijke recepten gegoten met heerlijke producten. Van onze familie zeker 5 sterren van de 5.
Pelé 15 juli 2021 15:56
5/5
Jullie bami en nasi zo sweet! Eet te vaak hetzelfde maar doe telkens net wat anders, kan echt alleen zo goed met jullie producten he wauw! Raad jullie overal deze top recepten en producten a an ❤️ ...
Donk 14 juli 2021 11:31
5/5
Ik zou jullie bij iedereen aanraden en daar is geen woord over gelogen! Eet altijd zo super met jullie 😎
Harold 13 juli 2021 09:23
5/5
Kennis gemaakt met jullie circa 22 jaar geleden op een markt waar een dame zo lekker kookte dat het hele plein geurde. Ik zag toen potjes staan met de etiket helemaal vies door het gebruik, maar mijn viel de merknaam direct op. Daarna in een piepklein tokotje in de bijlmer gekocht waar ik tot de dag van vandaag kom en jullie producten en recepten in de jaren heb zien groeien, ga zo door. ❤️ ...
Reginald 12 juli 2021 09:02
5/5
Gekookt en geproefd alles was el perfecto met een toppie kookboek
Marieke & Jezzlin 9 juli 2021 09:41
5/5
Kookvriendinnen die 3 x per week met faja lobi bezig zijn. Van vleesbroodjes tot tjauw min en roti of nasi/bami trafasie, we kunnen niet stoppennnn 😜😍🤣
Schouten 7 juli 2021 09:04
5/5
Roti wrappies met tikka masala gemaakt. Jullie verse diepvries roti bij Jumbo gekocht wat is die verrukkelijk zeg nomnomnom 😋
Lise 6 juli 2021 08:44
5/5
Toen mijn zus jullie producten ging gebruiken en ik de geur rook was ik ook verkocht! Sinds 5 jaar wisselen we recepten met elkaar uit, delen we leuke creaties en zien we elkaar hierdoor lek ker vaak. Zo zie je wat lekker eten kan doen ❤️ ...
X 6 juli 2021 08:18
5/5
Gewoon een goeie beoordeling mensen niks mis mee vol met recepten
Jamie 5 juli 2021 08:16
5/5
Een erg dik boek is het met een mooie verzameling van alles en nog wat, hier zijn we nog lang niet uit uitgekeken. Desalniettemin verneem ik graag of we ergens kunnen inschrijven om op de ho ogte gehouden te worden over deel 6. ...
Lena 1 juli 2021 12:17
5/5
De roti van Faja Lobi, de handgemaakte uit de diepvries beste ooit. Mijn moeder en oma maakte deze vroeger precies zo met die smaak damnnnnn mang 😇😱
Belinda 30 juni 2021 08:59
5/5
Het leuke aan koken is, als je het gevoel krijgt dat je het helemaal zelf gecreëerd hebt. Met de faja lobii producten heb je dit dus, het helpt gewoon echt. Jullie mixen zijn niet 'zelf ' te maken, de kruidenmelange die hierin zit je merkt gewoon dat het gerijpt en puur is en een echte basis voor zoals wij graag gezonde wok of schotels maken. Faja lobii verdiend zeker een 10 met een top website. 😚😍 ...
Lindsay 29 juni 2021 13:26
5/5
We hebben de bara, eksi koekoe en nasi van jullie nu gemaakt en zijn echte fans geworden wat is dit top zeg eindelijk eten met afwisseling.😋
Deniz 28 juni 2021 07:51
5/5
Turkse roots met een sterke voorkeur voor de Arabische keuken, maar deze faja lobi producten: Dit verdiend een goede recensie. We mengen jullie recepten met onze keuken en recepten en werkt super lekker. ...
Nienke 24 juni 2021 08:13
5/5
Eten is zo leuk om dit samen te doen, helemaal als je leuke tools hebt. Met jullie kookboek laat ik mensen verassen daar zeg je u tegen, ongekend!
Simon 22 juni 2021 13:23
5/5
🌴 Tropisch plezier met Faja Lobi 🌱🌞
Allanah 18 juni 2021 11:04
5/5
Poolse roots maar wat is dit lekker! Kan alle kanten op met jullie recepten ook in mijn eigen keuken van vroeger :)
Agnes 18 juni 2021 10:49
5/5
Als oer hollandse kennis gemaakt met jullie moksie speciaal hmmmm wat een genot top marinade! 😍 Ga zo door met meer recepten faja lobi 😘
Noah 16 juni 2021 12:26
5/5
Ooit begonnen met de fajalobi producten na aankoop bij een actie in een C1000. 😲 Sindsdien nooit meer anders gegeten, we eten zeker 5 dagen in de week wel iets van jullie met onze eigen s ausje erover.❤️ ...
Hugo ka 16 juni 2021 09:01
5/5
Laten we met ze alle dit merk steunen echt super producten.
Nenne 15 juni 2021 10:18
5/5
Met onze Afrikaanse roots is jullie kookboek leuk! Grappig om te zien hoe al die culturen en recepten tot 1 keuken zijn gekomen en je met jullie recepten en prodcten er weer zelf een sausje aan kan geven met je eigen stijl. ...
Dennis 15 juni 2021 09:20
5/5
Tajine Trafasie hebben we nu voor de 3e keer gemaakt dit blijft zo lekker met dat gestoom. 😎
Jennifer 14 juni 2021 10:27
5/5
Faja Lobi leren kennen bij onze buren, we vroegen ons altijd af hoe hun huis altijd zo lekker geurde. Koken nu precies dezelfde recepten maar het leuke is je bent nooit met jullie producten uitgekookt, jullie recepten geven me telkens weer inspiratie voor iets nieuws, echter mijn complimenten. ❤️ ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)
  • STAP 1: Olie verhitten, uien, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in dunne reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti toevoegen en omscheppen; Trassie Trafasie en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen. 
  • STAP 5: Verdeel het vlees over de tosti sneetjes, schenk Sriracha chili saus erover, beleg elk sneetje met een plakje kaas, afdekken met sneetje brood, aanduwen en goudbruin grillen. Herhaal dit met de rest van de tosti sneetjes.
Ingrediënten
- 5 el zonnebloemolie - 2 uien - 4 teentjes verse knoflook - plakje Madam Jeanette peper - 750 gr kipfilet - 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala - 4 tl (kleine) Trassie Trafasie - 1 el Faja Lobi Gekruide Ketjap - 1 pak tosti sneetjes (wit) - Sriracha Chili Sauce of Faja Lobi Roti Sambal Trafasie - 6 plakjes jong belegen kaas