Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)

Home Recepten
Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)
Afbeelding van Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)
Afbeelding van Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Olie verhitten, uien, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in dunne reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti toevoegen en omscheppen; Trassie Trafasie en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
  • STAP 5: Verdeel het vlees over de tosti sneetjes, schenk Sriracha chili saus erover, beleg elk sneetje met een plakje kaas, afdekken met sneetje brood, aanduwen en goudbruin grillen. Herhaal dit met de rest van de tosti sneetjes.

TIP: Probeer ook deze exclusieve gerechten:Tosti's en Kookvideo's.

Serveertip: Diagonaal doorsnijden en smullen maar!   

Variatietip: Varieer de kaas met Cheddarcheese.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Sin 11 augustus 2020 09:00
5/5
Goed en duidelijk geschreven kookboek met kloppende recepten.
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Illy 5 augustus 2020 08:34
5/5
Kookboek geweldig. Nasi, Moksie Metie, Losie Foroe en Trassie mijn favorieten!
Whitney 4 augustus 2020 08:34
5/5
Gefeliciteerd met jullie nieuwe website, hij is super fijn. Een flinke verbetering!
Marieke 3 augustus 2020 13:41
5/5
Met jullie leuke en duidelijke filmpjes heb ik al echt heerlijke maaltijden gemaakt! De nasi trafasi is erg smakelijk en ook de roti kruiden zijn heerlijk!
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
John 3 augustus 2020 07:52
5/5
Kennis gemaakt met jullie lekkere producten nu enkele weken geleden, ben een groot ben geworden!
Tin 27 juli 2020 07:36
5/5
Al enkele weken gebruiken wij jullie producten die we bij onze Plus kopen en nu ook met het kookboek. 5 sterren zeker verdiend
Jimmy 21 juli 2020 09:03
5/5
Sinds 2004 grootgebruiker Faja Lobiiiiiiiiiii!! Denk dat we iedere smaak al hebben gehad, niet direct een favoriet want met 1 product kan je zoveel recepten van jullie gebruiken ga daar voor al mee door. Kookboek delen 3, 4 en 5 nu in huis, over 50 jaar gaan die mij miljonair maken hahaha ...
Cecile 14 juli 2020 10:48
5/5
Natuurlijk plaats is een recensie als fan van jullie gram en fb! Met zoveel leuke recepten kon ik niet achterblijven met het kookboek, welke ik cadeau heb gekregen terwijl ik al voornemens h ad om het boek te kopen haha!! Dikke 10 voor dit boek en de recepten. ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)
  • STAP 1: Olie verhitten, uien, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in dunne reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti toevoegen en omscheppen; Trassie Trafasie en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen. 
  • STAP 5: Verdeel het vlees over de tosti sneetjes, schenk Sriracha chili saus erover, beleg elk sneetje met een plakje kaas, afdekken met sneetje brood, aanduwen en goudbruin grillen. Herhaal dit met de rest van de tosti sneetjes.

TIP: Probeer ook deze exclusieve gerechten:Tosti's en Kookvideo's.

Ingrediënten
- - 5 el zonnebloemolie - 2 uien - 4 teentjes verse knoflook - plakje Madam Jeanette peper - 750 gr kipfilet - 1 el  Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala  - 4 tl (kleine) Trassie Trafasie  - 1 el Faja Lobi Gekruide Ketjap (te koop bij Albert Heijn) - 1 pak tosti sneetjes (wit) - Sriracha Chili Sauce of Faja Lobi Roti Sambal Trafasie  - 6 plakjes jong belegen kaas