Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)

Home Recepten
Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)
Afbeelding van Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)
Afbeelding van Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Olie verhitten, uien, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in dunne reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti toevoegen en omscheppen;Trassie Trafasie en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
  • STAP 5: Verdeel het vlees over de tosti sneetjes, schenk Sriracha chili saus erover, beleg elk sneetje met een plakje kaas, afdekken met sneetje brood, aanduwen en goudbruin grillen. Herhaal dit met de rest van de tosti sneetjes.

TIP: Probeer ook deze exclusieve gerechten:Tosti's en Kookvideo's.

Serveertip: Diagonaal doorsnijden en smullen maar!   

Variatietip: Varieer de kaas met Cheddarcheese.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Sins 15 september 2020 08:54
5/5
Sriracha masala wauw wauw
Yvette 26 januari 2021 10:23
5/5
Nou werkelijk een wonderlijk kookboek met super recepten en veel nieuws voor ons. 5 sterren dus!
Annelies 25 januari 2021 07:29
5/5
Surinaamse bami met boontjes gisteren gegeten met de fam, heerlijk maaltijd. Leuke recepten hebben jullie zo in deze rare tijden in de wereld
Inezz 24 januari 2021 10:14
5/5
Durum met kip masala wat een leuke combi
Siva 22 januari 2021 08:01
5/5
surinaamse kip met bami bmmmm swietie
Nina 21 januari 2021 14:43
5/5
Tajine geprobeerd met wat een leuk recept was dit, 5 sterren!
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Niels 11 januari 2021 09:46
5/5
Vridjag jl. voor het eerst jullie recepten geprobeerd en dit is direct goed gelukt, stond hier van te kijken normaliter loop je vast met recepten maar het staat ontzettend duidelijk
AA 11 januari 2021 08:50
5/5
Friet met jullie pinda sambel echt formidabel!!!!!
Lucas/yara 6 januari 2021 09:45
5/5
Goedemorgen, we volgen jullie al sinds de hyves periode, grandioos en blijf aub met nieuwe recepten komen.
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Inneke 5 januari 2021 10:00
5/5
Kennis gemaakt via via met de producten en nu ook het kookboek!
Cynthia 29 december 2020 11:05
5/5
Netjes ontvangen goed ingepakt en wel echt een cadeau met meerwaarde.
Klaas 28 december 2020 10:07
5/5
Jullie welkombox met bakmixen en het kookboek ontvangen. De kerst was geslaagd! Wat een variatiemogelijkheden een echte aanrader.
Sieben 23 december 2020 10:12
5/5
Echt waar jullie garnalen recepten damn wauw. Dikke grote garnalen met jullie recepten wat een intense beleving
Leonie 21 december 2020 09:11
5/5
Nou ons weekend: Vrijdag Nasi met Losie Foroe, zaterdag: Eksi gemaakt voor de eerste keer, ging super en heerlijk, Zondag: Durum met jullie geweldige Masala!
diana 18 december 2020 15:39
5/5
Ben zo met deze recepten , het hele gezin blij. Echt superfijn. Ik doe een beetje variatie op de recepten, een beetje van shandia en een beetje van mezelf en wat ik zo in huis heb. Gelukkig ben ik redelijk bekend met kruiden e.d. maar wel fijn om richtlijnen te hebben en dan lekker varieeren. Heerlijk! ...
Noud 16 december 2020 07:54
5/5
Eerste keer dat we dit hebben gegeten op een turks broodje, sjezus wat een smaaksensatie. Toch eens kijken wat we met kerst kunnen combineren.
Anjeli 15 december 2020 09:55
5/5
Van de Nasi Trafasie tot de Bami Trafasie met jullie heerlijke marinades Moksie Metie en Moksie Speciaal!! Mijn kersttoppers voor dit jaar.
Ahida 14 december 2020 09:46
5/5
Wanneer culturen bij elkaar komen! Een ode aan jullie kwaliteitskookboek, met een rijkdom aan recepten samengekomen uit verschillende culturen. 10 dikke sterren!
Lieke 14 december 2020 07:42
5/5
De cakemixen zijn super, alle drie nu gemaakt en gelukt aan de hand van de kookvideo's. Morgen staat de nieuwe Surinaamse Bami recept met Yangtori op het menu mmm
Aylin 10 december 2020 09:52
5/5
Dürüm met kip masala was heel smaakvol.
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
Lindsay 24 november 2020 08:26
5/5
Probeer meerdere keren een recensie te plaatsen maar lukt telkens niet. Ben erg content met het kookboek genaamd Sandhia's Recepten welke ik cadeau heb gekregen en net op jullie website gebladerd leuk merk zeg ...
Sjo 20 november 2020 10:01
5/5
Heerlijk al die nieuwe recepten, deze bami met javaanse sate gelijk gemaakt en weer toppie. Schuif al die nieuwe recepten maar door hoor, hoe meer hoe beter.
Niena 19 november 2020 11:20
5/5
Jullie spiezen met tonight trafasie de allerbeste!
Gina 16 november 2020 12:17
5/5
Turksbrood recept met masala was echt zeer smaakvol, meer hiervan graag.
Soraya S.. 10 november 2020 14:59
5/5
Kookboek besteld, volgende ochtend ontvangen, hiervoor 5 sterren. Kookboek doorgebladerd, ook hier 5 sterren voor. Overal paperclipjes tussen gezet met receptjes die ik snel ga maken hihi
Tanja 9 november 2020 10:33
5/5
Deze roti met kip, masala, aardappeltjes en kousenband voor het eerst zelf gemaakt. Een echte sensatie en geslaagd bij de familie!
Luciana 4 november 2020 11:45
5/5
Bami met boontjes trafasie hmmm

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sriracha VlamTosti (met Sriracha ketjap kip masala)
  • STAP 1: Olie verhitten, uien, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in dunne reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti toevoegen en omscheppen; Trassie Trafasie en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen. 
  • STAP 5: Verdeel het vlees over de tosti sneetjes, schenk Sriracha chili saus erover, beleg elk sneetje met een plakje kaas, afdekken met sneetje brood, aanduwen en goudbruin grillen. Herhaal dit met de rest van de tosti sneetjes.
Ingrediënten
- 5 el zonnebloemolie - 2 uien - 4 teentjes verse knoflook - plakje Madam Jeanette peper - 750 gr kipfilet - 1 el  Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala  - 4 tl (kleine) Trassie Trafasie  - 1 el Faja Lobi Gekruide Ketjap (te koop bij Albert Heijn) - 1 pak tosti sneetjes (wit) - Sriracha Chili Sauce of Faja Lobi Roti Sambal Trafasie  - 6 plakjes jong belegen kaas