Nieuws

Home Nieuws Stel je persoonlijke weekmenu samen
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Stel je persoonlijke weekmenu samen

Kom je weer op de vraag van wat eten we vandaag dan is er zoals altijd weer volop inspiratie te vinden. Iedere week weer is er een aanbod met de heerlijkste gerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Dat is voor deze week en volgende week en de weken erna niet anders. Wij vinden het leuk om te verrassen en te inspireren, maar iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak. Daarom is er altijd keuze uit meerdere gerechten in de rubriek ’Wat eten we vandaag’. Het is dan aan jou om op basis van de easy-to-use recepten je eigen persoonlijke weekmenu samen te stellen. Weet je wat dan handig is? Dat je van Mijn Kookboek gebruikmaakt die voortaan ook als handig digitaal naslagwerk dient.

Wat eten we vandaag: verrassende en inspirerende gerechten

’Wat eten we vandaag’ is tegenwoordig eigenlijk meer een standaard gezegde dan een vraag. Het is een ingeburgerd begrip en dat laat al zien dat er heel veel mensen zijn die iedere dag weer over het eten nadenken. De ene dag plopt er zo een idee omhoog en weet je meteen waar je zin in hebt. Op veel andere dagen is het vaak lastiger om te bedenken wat je gaat eten. Of je wilt misschien rekening houden met eetwensen van anderen. Dan sta je ook alweer voor een dilemma. Gelukkig is Faja Lobi dan in de buurt, want ons aanbod met volop verrassende en inspirerende gerechten is toegankelijk via elk device. Het voordeel is bovendien dat elk gerecht easy to use is en dat je bijvoorbeeld rekening kan houden met de bereidingstijd. De verrassende en inspirerende gerechten uit de rubriek ’Wat eten we vandaag’ maken het daarom gemakkelijk je persoonlijke weekmenu samen te stellen.

Uitgebreid tafelen met een lekker voorafje

Er is vast een dag in de week waarop je tijd hebt om een compleet diner samen te stellen. Dan is het natuurlijk ideaal om met een lekker voorafje te beginnen. Er zijn allerlei soorten voorgerechten in het weekmenu te vinden. Misschien vind je het lastig om een goede keuze te maken. In dat geval is het aan te raden om te kijken welk hoofdgerecht en nagerecht je als tropisch paradijs op tafel wilt zetten. Het voorafje is daar dan op af te stemmen. Bij een wat zwaarder hoofdgerecht past een licht voorgerecht bijvoorbeeld uitstekend. Bij een lichte maaltijd is het prima om een wat meer vullend voorafje te serveren. Zo is er ook rekening te houden met de keuze voor een nagerecht. Het handige is dat je in Mijn Kookboek alle voorkeuren kan opslaan.

Hoofdgerechten voor de hele week uitzoeken

Ben je niet van plan om deze week voorgerechten te maken dan begin je gewoon direct met de hoofdgerechten. Om niet iedere dag na te denken over wat je vandaag gaat eten, is het handig om een weekplanning te maken. Je hoeft daarbij niet vast te houden aan het weekmenu dat wij voorstellen. Het is namelijk mogelijk om een gerecht dat voor de dinsdag is bestemd op maandag te maken of om een recept van woensdag op vrijdag te maken. Dat is het voordeel van het samenstellen van je persoonlijke weekmenu. Zo heb je ook de mogelijkheid om rekening te houden met bijvoorbeeld de bereidingstijd. Noteer meteen ook de ingrediënten die je niet in huis hebt om niets te vergeten als je boodschappen gaat doen.

Nagerechten om lang van na te genieten

Misschien wil je niet iedere dag een voorafje, maar een nagerecht sla je toch zeker niet over. In je persoonlijke weekmenu is er dan ook alle ruimte om per dag een heerlijk dessert uit te zoeken. Het nagerecht is de kroon op de maaltijd en geeft je de tijd om nog even gezellig te kletsen met je tafelgenoten of voor jezelf een genietmomentje te creëren. Het nagerecht is voor velen zelfs het hoogtepunt van de maaltijd. Er zijn wat dat betreft allerlei soorten toetjes om de maaltijd van de dag mee af te sluiten. Zoete toetjes zijn vaak favoriet, maar voor hartige desserts is er natuurlijk ook gewoon ruimte. Wist je dat een dessert, zoals velen wellicht denken, op zichzelf niet slecht is? Het is zelfs gezond als er bijvoorbeeld fruit in is verwerkt omdat je dan vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Bovendien draagt fruit bij aan een gevarieerd voedingspatroon.

Gepersonaliseerde recepten per mail ontvangen

Weet je dat er nog een manier is om je persoonlijke weekmenu samen te stellen? Als je van Mijn Kookboek gebruikmaakt, is er een optie om op basis van jouw interesses een nieuwsbrief te ontvangen. Bijvoorbeeld met dagelijkse verse inspiratie of met de nieuwsbrief die je wekelijks voorziet van ideeën voor recepten. Op die manier kan je altijd direct antwoord geven als iemand je de vraag stelt wat je vandaag gaat eten. Uiteraard blijft het complete aanbod met Sandhia’s recepten altijd tot je beschikking staan. De nieuwsbrief voorziet gewoon in nog meer verse inspiratie en daar kan je toch nooit genoeg van hebben.

Altijd inspiratie om te weten wat je vandaag gaat eten

In het aanbod zijn er oneindig veel recepten en kookvideo’s te vinden. Het weekmenu in de rubriek ’Wat eten we vandaag’ is daar maar een kleine selectie van. Daar is inspiratie uit te halen om je eigen persoonlijke weekmenu samen te stellen. Mocht dat niet voldoende zijn of heb je zin in een specifiek gerecht dan is er nog veel meer inspiratie op te doen. Het is zelfs mogelijk om je te laten verrassen met een recept als je een culinair avontuur wilt beleven. Vind je het leuk om er een fysiek naslagwerk met recepten op na te houden dan raden wij je aan Sandhia’s Recepten Deel 5 als Bestseller Kookboek te kopen. Of geef het kookboek eens cadeau om anderen te inspireren een persoonlijk weekmenu samen te stellen.

Stel je persoonlijke weekmenu samen

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie