Nieuws

Home Nieuws Nieuw: laat van je horen met het geven van feedback
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Nieuw: laat van je horen met het geven van feedback

Jouw mening en die van al onze fans is voor ons belangrijk. Daarom willen wij je graag in de gelegenheid stellen om feedback te geven. Laat dan ook van je horen als je graag wilt laten weten wat je van ons aanbod met ambachtelijke producten vindt. Of als je een mening hebt over het aanbod met onze easy-to-use recepten. Vind je een specifieke pagina leuk dan horen wij dat net zo graag als wat van je onze gehele website vindt. Zo staan wij ook open voor ideeën die leiden tot een verdere perfectie.

Zo werkt het geven van feedback

Het geven van feedback is heel simpel. Onderaan de website in de footer, zie je helemaal onderaan een duimpje staan. Als je daarop klikt, kom je direct terecht bij het formulier om feedback te geven. Het is mogelijk om alleen de sterren te selecteren om een score te geven voor een specifiek onderdeel. Daarnaast is er extra ruimte voor je persoonlijke mening om je ideeën met ons te delen.

Het geven van feedback of het achterlaten van je mening is overigens niet helemaal nieuw. Dat was bijvoorbeeld ook al mogelijk met betrekking tot geven van een recensie over het Bestseller Kookboek en je mening telt ook op social media. Wij hebben het nu alleen extra gemakkelijk voor je gemaakt met nog meer opties om je mening te geven.

Nieuw: laat van je horen met het geven van feedback

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie