Nieuws

Home Nieuws Koningsdagmenu: recepten met variatie en inspiratie
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Koningsdagmenu: recepten met variatie en inspiratie

Een Koningsdagmenu bereiden op 27 april 2021 is de ideale manier om de verjaardag van onze koning thuis te vieren. Je hoeft daarvoor maar heel weinig moeite te doen, want de inspiratie staat al voor je klaar. Wij hebben maar liefst drie verschillende Koningsdagmenu’s voor je samengesteld. Zoals je gewend bent van Faja Lobi zijn alle Koningsdag recepten op de easy-to-use way te bereiden en te variëren, klik hier.

Koningsdagmenu recepten: helemaal compleet

Een Koningsdagmenu is naar eigen inzicht samen te stellen. Als je daar geen tijd aan kwijt wilt zijn, komen onze Koningsdag recepten goed van pas. De Koningsdag gerechten vormen een compleet menu en je hebt de keuze uit drie. Kan je niet goed kiezen dan weet je ook al wat je de dag voor de verjaardag van de koning en de dag erna gaat eten. De variatie is groot, want misschien heb je meer zin in hapjes voor de borrelplank. Of wil je alleen een hoofgerecht met een nagerecht om tropische paradijsjes op tafel te zetten. Ga je echt uitpakken dan is het aan te raden om een compleet Koningsdagmenu te bereiden met gerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken.

Feest op tafel

Een verjaardagsfeest is op allerlei manieren te vieren en daarvoor hoef je niet te wachten op een uitnodiging van Willem-Alexander. Je viert het feestje van de koning gewoon thuis mee met een heerlijk Koningsdagmenu. De vlag kan uit op 27 april en het is natuurlijk ook leuk om de tafel feestelijk te versieren. Bijvoorbeeld met een oranje tafelkleed of met oranje servetten om er zo een extra feestelijk tintje aan te geven.

Koningsdagmenu: recepten met variatie en inspiratie

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie