Nieuws

Home Nieuws Surprisebox: Het perfecte cadeau nu te bestellen!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Surprisebox: Het perfecte cadeau nu te bestellen!

Heb je ook vaak moeite om een leuk en origineel cadeau te bedenken voor een verjaardag of andere gelegenheid? Je bent niet de enige, want het is niet altijd even gemakkelijk om met een uniek geschenk voor de dag te komen. Daar maakt Faja Lobi nu korte metten mee door je het perfecte cadeau op een presenteerblaadje aan te bieden. Bestel onze Surprisebox nu direct om verrassend voor de dag te komen met een heel speciaal cadeau. Uiteraard kan je Sandiha’s Recepten Surprise Box ook als cadeautje voor jezelf bestellen.

Wat zit er allemaal in de Surprisebox?

De Surprisebox is gevuld met mooie producten van Faja Lobi uit onze gepassioneerde familiekeuken. Bijvoorbeeld met Roti Masala Trafasie als Surinaamse woksaus net als met Moksie Metie Trafasie als verse Surinaamse marinade. Zo bevat de Surprisebox ook rotiplaten en Roti Kip Masala kruiden om een van de authentieke roti recepten te bereiden. Ook bevat de box Eksie Koekoe Trafasie om een lekkere Surinaamse eiercake te maken. Er zitten nog veel meer lekkere producten in, variërend van Pinda Sambal Trafasie tot Zuurgoed Trafasie en van Trassie Trafasie tot Nasi Trafasie. Zo is Madam Jeanette Sambal ook nog toegevoegd aan de royaal gevulde Surprisebox. Een groot deel van de Faja Lobi producten uit de Surprisebox is vaker te gebruiken en er zijn diverse maaltijden mee te maken, zoals roti en Surinaamse nasi.

  • Gratis verzending
  • Inclusief receptenkaart
  • In luxe surprisedoos verpakt
  • Besteld voor 12.00 uur = morgen in huis

Surprisebox met of zonder kookboek

De Surprisebox is naar wens met of zonder kookboek te bestellen. Sandhia’s Kookboel Deel 5 is een echte bestseller. De Surprisebox met het bekroonde familiekookboek laat je op inspirerende wijze kennismaken met onze familiekeuken. Overigens is het kookboek ook los te bestellen van de Surprisebox, zodat je wat dat betreft alle vrijheid hebt om de perfecte keuze te maken.

Surprisebox: Het perfecte cadeau nu te bestellen!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie