Nieuws

Home Nieuws Hemelvaartsmenu en Pinkstermenu
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Hemelvaartsmenu en Pinkstermenu

Hemelvaart staat voor de deur en Pinksteren volgt al snel daarna. Dat betekent voor de meeste mensen een vrije dag en natuurlijk een lang weekend. Om je deze vrije dagen volop te laten genieten, hebben wij een speciaal Hemelvaartsmenu en Pinkstermenu samengesteld. Zowel voor Hemelvaart als voor Pinksteren geldt dat er keuze is uit drie opties. Of je maakt het jezelf gemakkelijk en maakt op de vrije dagen elke menuvariatie met onze easy-to-use recepten. Uiteraard is er zoals je gewend bent naast de beschrijving van recepten een kookvideo beschikbaar.

Uitgebreid dineren of alleen een hoofdgerecht

Het is heel simpel, je hebt de keuze uit het bereiden van een compleet diner of alleen een hoofdgerecht. Ga je voor een heel diner dan maak je niet alleen het hoofdgerecht klaar, maar ook het voorgerecht en bijgerecht. Het geheel sluit je dan af met een heerlijk nagerecht. Het is altijd mogelijk om te wisselen tussen de recepten van het Hemelvaartsmenu en Pinkstermenu. Bijvoorbeeld door een voorgerecht van menu 1 te combineren met een hoofdgerecht van menu 2. Zo kan je op de dag zelf kiezen waar je zin in hebt. Haal de ingrediënten dan alvast in huis, zodat je niet meer de deur uit hoeft en alle tijd hebt om van je vrije dagen te genieten.

Hemelvaartsmenu en Pinkstermenu

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie