Nieuws

Home Nieuws Vraag van onze fans: Waar te koop?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Vraag van onze fans: Waar te koop?

Er komen vaak vragen binnen van onze fans en daaronder is een vraag die nogal eens terugkeert. Het gaat dan om fans die vragen waar hun favoriete Faja Lobi producten te koop zijn. Daar is snel een antwoord op te geven, want Faja Lobi producten zijn op allerlei plekken te koop. Niet alleen voorzien wij daarmee in de sterk groeiende particuliere vraag naar authentieke producten, maar ook in de steeds toenemende zakelijke vraag. Dat was het snelle antwoord, maar hieronder geven wij onze fans nog specifieker antwoord op de vraag waar onze producten verkrijgbaar zijn. Wij voorzien daarbij in alle sectoren.

1.500+ toko’s: vul je postcode in

Producten van Faja Lobi zijn in meer dan vijftienhonderd toko’s verkrijgbaar. Als je wilt weten welke toko bij jou in de buurt Faja Lobi producten verkoopt, voer dan je postcode in. Naar voorkeur is daarbij een afstand in km aan te geven. Dat is ook handig als je in een dorp woont en niet direct een toko in de buurt hebt.

Verkrijgbaar in supermarkten

Faja Lobi biedt een gevarieerd aantal producten en die zijn in allerlei supermarkten te koop. Bijvoorbeeld bij Jumbo, maar ook bij Plus, Dirk, Coop, Oriental, Tanger Markt, Deen Supermarkten en AH. Heb je geen tijd of zin om naar de supermarkt te gaan dan zijn onze producten doorgaans ook online bij de supermarkt te bestellen. Zo is dat onder meer mogelijk bij DekaMarkt en bij PicNic als online supermarkt.

Verkrijgbaar in eigen webshop

Faja Lobi producten zijn verkrijgbaar in onze eigen webshop. De online bestellingen nemen nog altijd een toevlucht en dat komt onder meer omdat het een gemakkelijke manier van bestellen is.

Horeca en groothandel

Er zijn meerdere groothandels voor onder meer de horeca waar Faja Lobi producten verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld bij Sligro net als bij Makro en bij DeKweker.

Internationale verkoop

Faja Lobi is niet alleen in Nederland actief met de directe verkoop. Zo zijn onze producten ook te vinden op Aruba, Bonaire en op Curaçao, maar ook in Suriname. Woon je ergens anders? Bestel dan via onze webshop, want wij bezorgen internationaal in een groot aantal landen. Bijvoorbeeld in België, Spanje, Zweden, Duitsland en Finland.

Vraag van onze fans: Waar te koop?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie