Nieuws

Home Nieuws EK Menu 2021: spannend en verrassend lekker
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

EK Menu 2021: spannend en verrassend lekker

Het EK Voetbal 2021 kleurt de straten weer oranje en iedereen zit met spanning op de bank te kijken. Vooral als het Nederlands elftal aantreedt en we allemaal op het beste resultaat hopen. Wij leven net als iedereen met Oranje mee en willen het EK 2021 extra speciaal maken. Dat doen wij door je een bijzonder spannend en verrassend lekker EK Menu 2021 te presenteren. Zo is het voor elke wedstrijd al gezellig en maak je er met lekker eten op tafel een tropisch feestje van. Er zijn verschillende versies van het EK Menu 2021 beschikbaar, zodat je naar eigen inzicht kan variëren met de gerechten.

EK Menu 2021 met compleet diner

Het EK Menu 2021 is samengesteld aan de hand van variaties in voorgerechten, bijgerechten, hoofdgerechten en na gerechten. Te vergelijken met de bespreking in de kleedkamer, warming-up, de wedstrijd en het laatste fluitsignaal. Je hebt als voetbalkijker geen invloed op het spelverloop of op de uitkomst, maar wel als het gaat om de keuze uit gerechten van ons EK Menu 2021. Zo als er in het voetbal wissels zijn, is het net zo gemakkelijk om gerechten uit het EK Menu met elkaar te wisselen. Bijvoorbeeld door uit het ene menu een hoofdgerecht te kiezen en het voorgerecht daarvan in te wisselen voor één uit een ander menu.

Maak er een oranje feestje van

Het EK Menu 2021 is kleurrijk samengesteld, maar er is tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal maar één kleur belangrijk. Oranje is de kleur die overal in Nederland te zien is tijden het EK. Thuis kan je er ook aan tafel een oranje feestje van maken. Bijvoorbeeld door de eettafel te dekken met een oranje tafelkleed of door oranje servetten bij de borden neer te leggen. Klik hier voor het EK menu 2021.

Faja Lobi wenst Oranje veel succes!

EK Menu 2021: spannend en verrassend lekker

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie