Nieuws

Home Nieuws Recensie van de Week: uitgelicht met leuke verrassing
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Recensie van de Week: uitgelicht met leuke verrassing

Vanaf heden maken wij ruimte voor het selecteren van de Recensie van de Week. Jullie schrijven namelijk massaal recensies. Dat is onderaan elke pagina mogelijk met de knop ’recensies’ + plaatsen en wij waarderen dat enorm. Om deze blijk van waardering kracht bij te zetten, lichten wij elk week de leukste recensie uit en geven daarbij een verrassing weg. Ben jij degene die de leukste Recensie van de Week heeft achtergelaten? Dan ontvang jij een gratis Surprisebox met Kookboek.

Recensies op social media: bedankt!

Wij zijn blij en dankbaar voor alle steun die wij van jullie en 600.000 fans op social media krijgen. Zo laten jullie niet alleen recensies achter op onze website, maar schrijven onze fans ook massaal recensies op onze social media kanalen.

Volg je ons al?

De beoordelingen op de sociale media kanalen komen ook op onze website te staan. Daarom maak je op allerlei manieren kans om een gratis Surprisebox met Kookboek te krijgen.

De leukste recensie: elke week weer

De leukste recensie selecteren wij als Recensie van de Week. Ben jij geselecteerd? Neem dan via het contactformulier contact met ons op om de gratis Surprisebox met Kookboek thuisgestuurd te krijgen.

Tip: schrijf meteen je recensie en wie weet ontvang jij de Surprisebox met Kookboek de volgende keer!

Recensie van de Week: uitgelicht met leuke verrassing

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie