Nieuws

Home Nieuws PC, Mobiel, Tablet, App, TV?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

PC, Mobiel, Tablet, App, TV?

Jazeker, dat is vanaf nu overal op mogelijk! Zo bereiken wij iedere fan met het juiste aanbod via het juiste kanaal op de favoriete device en met de juiste tone of voice! Op elk device is onze website volledig responsive te bekijken. Het maakt dus niet uit of je een easy-to-use recept zoekt op je PC of voor praktisch gemak de app download of op je tablet de website bekijkt. Sta je met je mobiel in de supermarkt dan pak je gewoon het boodschappenlijstje erbij dat je in de notities van Mijn Kookboek hebt staan. Of je zoekt een recept en ziet direct welke ingrediënten je nodig hebt. Naast dat onze website perfect is weer te geven op de PC, mobiel, tablet en in de webapp is het zelfs mogelijk om het aanbod digitaal op je smart TV te bekijken.

Verbinding met fans op alle devices

Wij zoeken altijd verbinding om onze passie over te dragen. Daarom zorgen wij ervoor dat alle fans via elk willekeurig device toegang krijgen tot het aanbod uit onze gepassioneerde familiekeuken. Dat houdt in dat de weergave perfect is afgestemd op het toestel dat je gebruikt. Zo is het mogelijk een kookvideo te bekijken op je smartphone als je in de keuken staat om de kookinstructies te volgen. Het maken van een van de authentieke Surinaamse gerechten met onze ambachtsproducten wordt zo heel gemakkelijk gemaakt. Zo kan je ook als je op je laptop bezig bent en inspiratie op wilt doen in de recepten zoeken. Of het complete weekmenu in de rubriek ’Wat eten we vandaag’ bekijken. Waar je ook bent en welk device je ook hebt, het is altijd mogelijk je te laten verrassen en inspireren met Sandhia’s Recepten.

PC, Mobiel, Tablet, App, TV?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 5: beoordeeld met 10 sterren en 600+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie