Nieuws

Home Nieuws Faja Lobi experience nu ook in VR & AR!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Faja Lobi experience nu ook in VR & AR!

De wensen van onze fans zijn belangrijk. Daarom is het vanaf nu mogelijk de Surprisebox voor ontvangst al te beleven via onze eigen VR-experience. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een VR-bril, of je bekijkt hem via je pc/mobiel/tablet. Maarrr er is nog meer… Zo kan je vanaf nu ook onze AR Instagram filter gebruiken. Dat is echt leuk en het levert telkens weer een nieuwe verrassing op. Plaats ons AR filter via Instagram op je gezicht en druk op de knop play om je vervolgens te laten verrassen met wat je gaat eten. Wij willen onze fans nu eenmaal op allerlei manieren verrassen die zij wensen en daar komen wij met een VR & AR experience aan tegemoet. Jullie vragen en wij regelen het graag.

Wat is VR?

VR staat voor Virtual Reality en laat je aan de hand van een VR-bril een andere wereld beleven die levensecht lijkt. De VR-bril is van een beeldscherm voorzien die het zicht op de echte wereld afsluit en je naar een andere wereld brengt. Bij onze VR experience loop je bijvoorbeeld over het strand en waan je jezelf in tropische sferen terwijl je met de Surprisebox kennismaakt. De ervaring is levensecht, want je kijkt in 3D, waarbij elk oog een eigen beeld te verwerken krijgt, zodat je in de virtuele omgeving diepte ervaart.

Wat weten we vandaag: AR verrast je

Het AR Instagram filter: wat eten we vandaag? is een echte aanwinst voor onze fans. Dit is nou iets waar je echt wat aan hebt. Het is voortaan geen probleem meer om te bepalen wat je nu weer moet eten. Je maakt  gewoon gebruik van ons AR Instagram filter. Zo simpel is dat net als onze easy-to-use recepten. Klik hier om hem te activeren.

Wat is AR?

Augmented Reality ofwel AR staat voor het genereren van digitale beelden die een laagje vormen over de werkelijke wereld. Denk maar aan de populaire gezichtsfilters op Instagram. Om de live beelden met AR-toepassing te zien, heb je alleen maar een smartphone of tablet nodig. Een andere optie is een speciale bril te gebruiken die voor je ogen AR-elementen projecteert. Probeer onze AR-experience via Instagram maar eens uit. Dan weet je meteen wat je vandaag gaat eten.

Faja Lobi experience nu ook in VR & AR!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie