Nieuws

Home Nieuws Faja Lobi producten nu bij Amazon te koop!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Faja Lobi producten nu bij Amazon te koop!

De Faja Lobi producten zijn vanaf nu bij Amazon te koop. Dat is mooi nieuws voor onze fans die graag shoppen op Amazon en ons hierover getipt hadden. In één moeite kan je dan een keuze maken uit de Faja Lobi producten en toevoegen aan je winkelmandje. De samenwerking met Amazon komt niet uit de lucht vallen. Wij willen het onze fans namelijk zo gemakkelijk mogelijk maken om onze ambachtsproducten uit onze gepassioneerde familiekeuken te bestellen.

Uitgebreid assortiment bij Amazon

Bij het bezoeken van Amazon heb je een ruime keuze uit de Faja Lobi producten. Dat betekent dat je er als fan weer een mogelijkheid hebt bijgekregen om gemakkelijk onze producten aan te schaffen. Dat was en is al eenvoudig via onze verschillende online en fysieke verkooppunten. Er zijn alleen nu nog meer mogelijkheden om onze ambachtsproducten te kopen om daarmee een van de vele easy-to-use recepten te maken. 

Faja Lobi producten nu bij Amazon te koop!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie