Nieuws

Home Nieuws Prinsjesdagmenu: koninklijke gerechten
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Prinsjesdagmenu: koninklijke gerechten

Er staat een Prinsjesdagmenu te wachten voor jou om te bereiden op 21 september. Dat is de derde dinsdag in september en traditioneel de dag waarop de koning de troonrede voert. Bekijk daarom snel het Prinsjesdagmenu en stel je favoriete diner samen met de speciaal geselecteerde easy-to-use recepten.

Prinsjesdagmenu recepten: wat eet jij op Prinsjesdag?

Het is vaak al lastig genoeg om te bedenken wat je elke dag moet eten. Dat is op Prinsjesdag natuurlijk niet anders, maar daar hebben wij wat op bedacht. Het Prinsjesdagmenu voorziet namelijk in meerdere recepten om de derde dinsdag in september op een speciale manier te vieren. Wij voorzien in inspiratie met de keuze voor een compleet diner dat als tropisch paradijs op tafel te zetten is. Mocht dat allemaal wat te veel zijn dan kies je gewoon alleen voor een hoofdgerecht. Of voor een combinatie met een voorgerecht of dessert. Het is helemaal aan jou in hoeverre je uitpakt op Prinsjesdag met ons Prinsjesdagmenu.

Maak er een mooie dag van

Welk nieuws de dames en heren in Den Haag ook uit de hoge hoed toveren, het is altijd mogelijk om deze dag naar je eigen hand te zetten. Prinsjesdag is ook jouw dag en maak er daarom een speciale dag van met je eigen selectie van gerechten uit ons Prinsjesdagmenu.

Prinsjesdagmenu: koninklijke gerechten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie