Nieuws

Home Nieuws Bestel nu je Faja Lobi cadeau bij Bol!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Bestel nu je Faja Lobi cadeau bij Bol!

Vanaf nu is de Sandhia’s Recepten Cadeau Box met Kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5, op verzoek van veel fans verkrijgbaar bij Bol! Verwen jezelf ermee of geef de culinaire box weg aan iemand anders als verrassing, felicitatie of bedankje. De Recepten Cadeau Box is een schot in de roos en valt zeker in de smaak. De tropische verpakking is al aantrekkelijk om te zien en dan heb je de inhoud nog niet eens bekeken. Daarmee maak je award winning gerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken.

Verrassing na verrassing

Bestel je Sandhia’s Recepten Cadeau Box met Kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 bij Bol dan komen de verrassingen achter elkaar binnen. Eerst is er al doos met tropische verpakking die je vrolijk maakt. Daarna zie je een persoonlijk bedankkaartje. Vervolgens zie je niet alleen producten die heerlijk geuren, maar ook nog eens een fantastisch kookboek met maar liefst 450 pagina’s. Alsof dat nog niet alles is, zit er ook nog een QR-code bij om per product uit de box keuze te hebben tussen wel vijftig en honderd easy-to-use recepten. Uiteraard met kookvideo’s om het je nog leuker en makkelijker te maken. Het geheel komt naar je toe als cadeau in een luxe box met een strik om er een echt geschenk van te maken! Bestel je cadeau hier.

Bestel nu je Faja Lobi cadeau bij Bol!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie