Nieuws

Home Nieuws Faja Lobi bezorgd binnen 10 minuten!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Faja Lobi bezorgd binnen 10 minuten!

Wil je net een easy-to-use recept uit onze gepassioneerde familiekeuken bereiden, ontdek je dat er wat mist. Je hebt geen tijd om naar de supermarkt te gaan, maar wilt wel graag die lekkere Surinaamse nasi trafasie, bami trafasie of andere gerechten maken. Geen probleem, want jij krijgt binnen 10 minuten thuis bezorgd wat je nog mist. Vanaf vandaag is Faja Lobi verkrijgbaar bij de grootste flitsbezorger van Nederland: Flink. Nu besteld = Faja Lobi in 10 minuten op tafel, tegen supermarktprijzen! Download de Flink app in je appstore onder de naam 'Flink'. 

Waar? In vrijwel alle grote steden!

Op verzoek van vele fans is het zover en bezorgt Flink voortaan Faja Lobi producten in alle grote steden. De lijst met steden breidt zich overigens steeds verder uit, want het streven van Flink is net als van Faja Lobi om iedereen in Nederland te bereiken. Dat doen wij samen en natuurlijk met onze 600.000 fans die achter ons staan.

Wat zijn de bezorgtijden?

Het maakt haast niet uit op welk moment van de dag je Faja Lobi producten nodig hebt. Flink heeft namelijk ruime bezorgtijden, zodat je tussen 08.00 en 00.00 gemakkelijk je bestelling plaatst en het binnen 10 minuten al in huis hebt. Zelfs al heb je maar één Faja Lobi product nodig dat net ontbreekt, staat de bezorger al snel voor de deur. Het minimale bestelbedrag is zelfs maar 1 euro en afrekenen doe je vooraf online. Dat is wel zo gemakkelijk. Check je nog even of je echt alles in huis hebt om net dat ene easy-to-use recept te maken? Dan heb je straks alle producten en ingrediënten om te gaan koken en een tropisch paradijs op tafel te zetten.

Faja Lobi bezorgd binnen 10 minuten!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 5: beoordeeld met 10 sterren en 600+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie