Nieuws

Home Nieuws Ingrediënten afstemmen op aantal personen!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Ingrediënten afstemmen op aantal personen!

Wij hebben weer een droom van onze fans werkelijkheid gemaakt! Bij al onze easy-to-use recepten is het vanaf nu mogelijk om zelf het aantal personen te selecteren waar je een gerecht voor maakt. Meestal zie je bij recepten dat de ingrediënten zijn bestemd voor vier of twee personen. Dan moet je zelf uitrekenen wat de ingrediënten zijn als je voor 1, 3, 6 of meer personen gaat koken. Dat is heel lastig en kost tijd, maar nu dus niet meer.

Ons team heeft met deze innovatie gezorgd dat je per recept voortaan zelf het aantal personen selecteert, zie hiervoor onder de kop ‘Ingrediënten’. De benodigde ingrediënten worden dan in real time aangepast naar wat je echt nodig hebt, klik hier om het zelf uit te testen in een lekker recept. Njang Swietie!

Ingrediënten afstemmen op aantal personen!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 5: beoordeeld met 10 sterren en 600+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie